Sveikos mamos,
su vyru pagaliau sutarem, kad krikstysim suneli. Jam dabar 6menesiukai tai mastom krikstyt kai bus metukai. Nes, nors ir laaaabai grazu butu kokiame belmonte geguze kai viskas zydi, bet...man sienlige, vaikstau tada visa uzsiverkusi, uzsiciaudejusi...nekas, o ir vaikui nezinia as nebus alergijos kokios nes db is manes paveldejo alergija karves pienui...zodziu nukelem i vasaros gale, kad ir vaikscioti pats jau bent kiek galetu:)
Tad preliminariai tikiuosi paskutini rugpjucio savaitgali arba pirmaji rugsejo savaitgali:)
Apie vieta tai svajoju BELMONTAS - mano manymu grazi aplinka jei bus samdomas fotografas tai grazu bus kur pasivaikscioti ir pafotografuoti o ir sale nusiziurejau talpinancia iki 20 zmoniu (Stiklo sale), nes musu manau bus apie 10 tai dar papuosti reiks baltais ir melsvais balionais. Mastau, kad nereik islaidauti ant balionu, galima paprastus balionus, ne helio, suristi po kelis ir tokiom "puokstytem" pakabinti kur.
Belmonte ten pasidaryt sventinius pietus tiesiog ir viskas.
O va krikstyti noriu pas broli Piju kuris Jokubo baznycioje yra (sunaus vardas taip pat Jokubu pavadintas)
Dar mastau padaryti mielus kvietimukus ranku barbi (pades tikiuosi krikstamote busima). Ir miela, ir zmonems prisiminimas liks:)
Belmonte ten stala graziai paserviruos jie, maista galima pasirinkti.
Tik ka el.pastu uzklausiau apie ju kainas.
Gal kurios jau kazka paplanavusios arba jau apturejusios neseniai sia grazia svente savo angeleliu, gal galit padeti ir priminti apie ka dar reik pagalvoti?
Vieta - apgalvota
Baznycia - apgalvota
Maistas - apgalvotas
Reikia nebrangaus bet patikimo fotografo. Gal rekomenduot ka turit?
Rubukus mazajam zadu pirkti is musumazyliai.lt ar pan kito berniuko devetus, nes nebuna sudevetu o galima rast tooookiu originaliu ir stilingu!
Papuosimai - apmastyti
Kvietimas - mazdaug apmastyti (gal kas zino kur parduodami grazus gatavi jau nedideliais kiekiais, vienetais)?
Ka dar uzmirso mano galvele?