Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2013m,

QUOTE({ne}ishprotejus @ 2013 03 07, 20:29)
aj,tada nepagelbesiu blush2.gif  yra puslapis www.balionas.lt. ten mokejau uz helio po 2,5 lt

ooo nesikeikint.. pypp.. as uz paprasta baliona nepripusta Balionu salyje mokejau po 2lt uz vieneta lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2013 03 07, 19:31)
ooo nesikeikint.. pypp.. as uz paprasta baliona nepripusta Balionu salyje mokejau po 2lt uz vieneta lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

toj balionu salyje uz viska kainos uzkeltos doh.gif
Atsakyti
QUOTE({ne}ishprotejus @ 2013 03 07, 20:33)
toj balionu salyje uz viska kainos uzkeltos doh.gif

gryztant prie klausimo, ar paprasti kyla? bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2013 03 07, 20:44)
gryztant prie klausimo, ar paprasti kyla?  bigsmile.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

nekyla
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2013 03 07, 20:46)

verysad.gif

nieko prie vezimo prisirisim, numei prsinesim lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2013 03 07, 19:44)
gryztant prie klausimo, ar paprasti kyla?  bigsmile.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

nekyla schmoll.gif
Atsakyti
planuoju ir as intensyviai savo mazosios svente, bus geguzes mensi, tiklabai jau sunku. Pradzioja buvom ir uzsimoje su sodybu nuomom, 2dienom ir panasiai... nu faina aisku, bet realiai as pagalvojau, kad cia gausis svente , balius eilinis. Pupa eis miegot kokia 10 as su ja, nes viena tikrai nemiegos, o dedes ir tetos ubaus iki ryto biggrin.gif , tai man liks tik kita diena susimoketi uz viska ir tiek tos sventes... Tad apsigalvojom, bus svente vaikui, geriau pabusim gamtoj, leim burbulus, balionus, koki klauna galpasamdysiu ir vakariene. Uzteks.

Kadangi viska teks planuoti paciai kaip suprantu, nes is krikstotevu pasisiulymo pagelbet nesulaukiau, tadrimtai uzsiimsiu Krikstuku. Kaip jus maos darot? Ar Krikstuka pacios kuriat nuo Aiki Z , ar perkat jo maketa? Gal kuri turi nusipirkus ir nori perleisti kaip pavyzdi uz simboline kaina? Vis atkristu man darbelio:)

Ieskau ir fotografu, nu bet kaip juos surasti? Google meta visus tuos pacius per ta pati, nor juk yra ivairiausiu megeju kurie tuo uzsiima, bet kaip juos atkapstyt biggrin.gif
Papildyta:
tiesa, delpaprastu balionu - tikrai nekils ir bus ne koks vaizdelis... schmoll.gif
Papildyta:
o kiek klaidu priveliau, nesu beraste, turbut klavisai stringa blush2.gif
Atsakyti
Taip taip, ne helio nekyla balionai schmoll.gif
Savaitgalį nemažą minusą praneša, tai ir bijausi pirkti helio, kas paskui irgi nepakils ir liksiu su jais biggrin.gif

Bente, teisingai parašei, kad jei tau balio jokio, kam daryti linksmybes kitiems wink.gif
Mes nedarysim krikštyko to laikraštuko, nes daug darbelio, o jo reikia daugiausia tik tėveliams, nebent seneliams. O kiti nebent tą dieną paskaityti, o paskui nukiš toli, o po kiek laiko ir išmes.. blush2.gif Čia skaudi, bet tiesa..
O šiaip pavyzdžių pilnas internteas yra, įvesk į googlą ir išmes daug visko smile.gif

Na va, pabaigiau žaidimus pasidaryti, susipirkau mini dovanėles..
Atsakyti
Sveikos mamos,
su vyru pagaliau sutarem, kad krikstysim suneli. Jam dabar 6menesiukai tai mastom krikstyt kai bus metukai. Nes, nors ir laaaabai grazu butu kokiame belmonte geguze kai viskas zydi, bet...man sienlige, vaikstau tada visa uzsiverkusi, uzsiciaudejusi...nekas, o ir vaikui nezinia as nebus alergijos kokios nes db is manes paveldejo alergija karves pienui...zodziu nukelem i vasaros gale, kad ir vaikscioti pats jau bent kiek galetu:)
Tad preliminariai tikiuosi paskutini rugpjucio savaitgali arba pirmaji rugsejo savaitgali:)
Apie vieta tai svajoju BELMONTAS - mano manymu grazi aplinka jei bus samdomas fotografas tai grazu bus kur pasivaikscioti ir pafotografuoti o ir sale nusiziurejau talpinancia iki 20 zmoniu (Stiklo sale), nes musu manau bus apie 10 tai dar papuosti reiks baltais ir melsvais balionais. Mastau, kad nereik islaidauti ant balionu, galima paprastus balionus, ne helio, suristi po kelis ir tokiom "puokstytem" pakabinti kur.
Belmonte ten pasidaryt sventinius pietus tiesiog ir viskas.
O va krikstyti noriu pas broli Piju kuris Jokubo baznycioje yra (sunaus vardas taip pat Jokubu pavadintas) smile.gif
Dar mastau padaryti mielus kvietimukus ranku barbi (pades tikiuosi krikstamote busima). Ir miela, ir zmonems prisiminimas liks:)
Belmonte ten stala graziai paserviruos jie, maista galima pasirinkti.
Tik ka el.pastu uzklausiau apie ju kainas.
Gal kurios jau kazka paplanavusios arba jau apturejusios neseniai sia grazia svente savo angeleliu, gal galit padeti ir priminti apie ka dar reik pagalvoti?
Vieta - apgalvota
Baznycia - apgalvota
Maistas - apgalvotas
Reikia nebrangaus bet patikimo fotografo. Gal rekomenduot ka turit?
Rubukus mazajam zadu pirkti is musumazyliai.lt ar pan kito berniuko devetus, nes nebuna sudevetu o galima rast tooookiu originaliu ir stilingu! smile.gif
Papuosimai - apmastyti
Kvietimas - mazdaug apmastyti (gal kas zino kur parduodami grazus gatavi jau nedideliais kiekiais, vienetais)?
Ka dar uzmirso mano galvele? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monicute @ 2013 03 07, 22:51)
Sveikos mamos,
su vyru pagaliau sutarem, kad krikstysim suneli. Jam dabar 6menesiukai tai mastom krikstyt kai bus metukai. Nes, nors ir laaaabai grazu butu kokiame belmonte geguze kai viskas zydi, bet...man sienlige, vaikstau tada visa uzsiverkusi, uzsiciaudejusi...nekas, o ir vaikui nezinia as nebus alergijos kokios nes db is manes paveldejo alergija karves pienui...zodziu nukelem i vasaros gale, kad ir vaikscioti pats jau bent kiek galetu:)
Tad preliminariai tikiuosi paskutini rugpjucio savaitgali arba pirmaji rugsejo savaitgali:)
Apie vieta tai svajoju BELMONTAS - mano manymu grazi aplinka jei bus samdomas fotografas tai grazu bus kur pasivaikscioti ir pafotografuoti o ir sale nusiziurejau talpinancia iki 20 zmoniu (Stiklo sale), nes musu manau bus apie 10 tai dar papuosti reiks baltais ir melsvais balionais. Mastau, kad nereik islaidauti ant balionu, galima paprastus balionus, ne helio, suristi po kelis ir tokiom "puokstytem" pakabinti kur.
Belmonte ten pasidaryt sventinius pietus tiesiog ir viskas.
O va krikstyti noriu pas broli Piju kuris Jokubo baznycioje yra (sunaus vardas taip pat Jokubu pavadintas) smile.gif
Dar mastau padaryti mielus kvietimukus ranku barbi (pades tikiuosi krikstamote busima). Ir miela, ir zmonems prisiminimas liks:)
Belmonte ten stala graziai paserviruos jie, maista galima pasirinkti.
Tik ka el.pastu uzklausiau apie ju kainas.
Gal kurios jau kazka paplanavusios arba jau apturejusios neseniai sia grazia svente savo angeleliu, gal galit padeti ir priminti apie ka dar reik pagalvoti?
Vieta - apgalvota
Baznycia - apgalvota
Maistas - apgalvotas
Reikia nebrangaus bet patikimo fotografo. Gal rekomenduot ka turit?
Rubukus mazajam zadu pirkti is musumazyliai.lt ar pan kito berniuko devetus, nes nebuna sudevetu o galima rast tooookiu originaliu ir stilingu! smile.gif
Papuosimai - apmastyti
Kvietimas - mazdaug apmastyti (gal kas zino kur parduodami grazus gatavi jau nedideliais kiekiais, vienetais)?
Ka dar uzmirso mano galvele? biggrin.gif

mano akimis viskas apgalvota, tik zinoma jei noresi kokiu zaidimuku, ar elementariausiu smulkmenu: padeka sveciams 4u.gif 4u.gif

kokio biudzeto cia krikstynos nusimato?
Atsakyti
labas merginos,patarkite kokias padaryti padėkas svečiams..kuklias ax.gif labai ačiū
Atsakyti
kokio biudzeto cia krikstynos nusimato?

Oj zinokit nezinau dar biudzeto, nes tik siandien nuterem kad darysim vis gi krikstynas (vyras netikintis)...
Ziuresiu ka man Belmontas atrasys:) jei imanoma bus tai tikiuosi labai isitekti i kuo mezesne pinigeliu suma, bet taip primetu kad:
Vaiko rubeiai koks 100lt, jei rasiu pigiau tai super!:)
Sau rasiu kuo apsivilkti tikrai, vyras irgi tad 0lt
Papuosimams nedaug nes imsim paprastucius balionus:) Gal koki dar atlasini zydra kaspina jiems suristi tai manau 50lt
Na o kaip su Belmontu ir maitu jame bus dar nezinau:)
Fotografui kazkaip gaila keliu simteliu... blush2.gif
Atsakyti