Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2013m,

QUOTE(daivuta @ 2013 01 20, 20:58)
Sveikos, jei galima, as irgi bandysiu jungtis prie planuojanciu ax.gif
Mes taip pat lotuliukas.gif Ir kartu pirmaji gimtadieni atsvestume smile.gif

mums tik 9 menesiai bus ax.gif mes tik nezinom dar 22 ar 23, nes su kunigu dar nekalbejom g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivuta @ 2013 01 20, 19:58)
Sveikos, jei galima, as irgi bandysiu jungtis prie planuojanciu ax.gif
Mes taip pat lotuliukas.gif Ir kartu pirmaji gimtadieni atsvestume smile.gif

Sveika, seniai bematyta bigsmile.gif

QUOTE(bendzia @ 2013 01 20, 19:59)
Dar viena mano ideja,cia kriksto tevams isakymas,krikstasunio nuotrauka ir isakymas,ir darysim puzle,perskaite isakyma,sutrupinsim ja i dezute ir iteiksim kriksto teveliams,kad neliudetu ilgais vakarais ir turetu ka veikt ax.gif o va diploma apipavidalinsime ant alaus statines,ir iteiksim uz puiku rezultatu,kadangi daug mokinos tos papmersologijos,daug prakaitavo ir kad atgaut visas prarasta jegas,iteiksim energijos eleksyro 4u.gif

thumbup.gif
Atsakyti
dabar skaitau ir galvoju, na man tas isakymai zodis toks negrazus...o jus nenorit jo pakeist kitu? ir koks tikslas tu isakymu jei i juos nereikia kreipt demesio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pasauliosaule @ 2013 01 20, 21:12)
mums tik 9 menesiai bus  ax.gif mes tik nezinom  dar 22 ar 23, nes su kunigu dar nekalbejom g.gif

Mes lygiai taip pat neapsisprendziam, nes nesinori 3 dienu baliaus, kaip butu, jei krikstytume 22 d. g.gif

QUOTE(*Alegria* @ 2013 01 20, 21:13)
Sveika, seniai bematyta bigsmile.gif
thumbup.gif

Labukas thumbup.gif Apleidau jusu rateli del laiko stokos, bet va kur keliai susitiko thumbup.gif
Atsakyti
gimines medį ir mes būtinai darysim, tik nežinau dar kaip, gal darysiu laikina ir didelį ant sienos, bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Alegria* @ 2013 01 20, 18:07)
Taip, vienas krikstatevis, kitas kriksto liudininkas mirksiukas.gif Tik, kaip supratau, turetu jie buti susituoke ir pries dieva ax.gif O esmes ir jausmu vaikui statusas nekeicia, mano nuomone. Bet buna teveliu, kurie nori butent krikstateviu ir kriksto liudininkais nepasitenkina. Pvz. krikstateviais negali buti ir baznycioje nesituoke sutuoktiniai, ar sugyventiniai.
Kaip suprantu, tikrai tik nuo baznycios priklauso g.gif
Oi, siame dalyke patarimu neturiu, dar nepradejau jo kurt, tik mintyse biggrin.gif

Na apie tokius dalykus, kad turi būti susituokę- pirmąkart girdžiu blink.gif Ir dar bažnyčioje.

Na tikrai- gal čia kaip koks kunigas savo požiūrį demonstruoja ar kaip čia gaunasi g.gif

O mūsų krikštatėviai tai ne, jie nesusituokę ir turbūt niekada nesusituoks biggrin.gif Ta prasme skirtingų šeimų žmonės mirksiukas.gif Neprivalo būt krikštatėviai būtinai vyras ir žmona. Netgi pagal tradicijas- yra rekomenduojama būtent krikštatėviai iš skirtingų šeimų, nes tada vaiką saugo nuo jo būsimos šeimos šeimyninių kivirčų rolleyes.gif

Tiesa, kunigas aišku paklausė kaip krikštatėviai susiję su krikštasūniu, bet tokie kausimai tai man normalu

Antram vaikui greičiausiai jau teks dėdė su teta- sutuoktiniai abu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 20 sausio 2013 - 20:20
QUOTE(*Star* @ 2013 01 20, 21:18)
Na apie tokius dalykus, kad turi būti susituokę- pirmąkart girdžiu  blink.gif Ir dar bažnyčioje.

Na tikrai- gal čia kaip koks kunigas savo požiūrį demonstruoja ar kaip čia gaunasi  g.gif

O mūsų krikštatėviai tai ne, jie nesusituokę ir turbūt niekada nesusituoks  biggrin.gif Ta prasme skirtingų šeimų žmonės  mirksiukas.gif Neprivalo būt krikštatėviai būtinai vyras ir žmona. Netgi pagal tradicijas- yra rekomenduojama būtent krikštatėviai iš skirtingų šeimų, nes tada vaiką saugo nuo jo būsimos šeimos šeimyninių kivirčų  rolleyes.gif

pas mus ir iš skirtingų šeimų, tai tikrai nera susituoke biggrin.gif bet kiek domejaus tai nera tame jokios kliūties, gal nenori kunigai jei pabrėžia pora kai nesutituoke bet kartu gyvena, g.gif mat koks pavyzdys vaikui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pasauliosaule @ 2013 01 20, 18:23)
pas mus ir iš skirtingų šeimų, tai tikrai nera susituoke biggrin.gif bet kiek domejaus tai nera tame jokios kliūties, gal nenori kunigai jei pabrėžia pora kai nesutituoke bet kartu gyvena, g.gif mat koks pavyzdys vaikui lotuliukas.gif

Ai, tas tai taip, jų pareiga gi priminti biggrin.gif Dėl visa ko
Atsakyti
Star ziuriu sumaisiau jusu nikus su Sraige,tai komentara ne jums norejau skirt,soriakas didelis 4u.gif 4u.gif 4u.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(*Star* @ 2013 01 20, 20:12)

Labai fainas puslapiukas thumbup.gif
Papildyta:
Man tai didelis galvos skausmas,ka renktis paciasi doh.gif kaip jus galvojat ar tamsiai zalia spalva ne per tamsi krikstynom,mano visi vyrukai apsirede lininiais rubais bus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bendzia: 20 sausio 2013 - 20:45
QUOTE(bendzia @ 2013 01 20, 21:44)
Star ziuriu sumaisiau jusu nikus su Sraige,tai komentara ne jums norejau skirt,soriakas didelis 4u.gif  4u.gif  4u.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Papildyta:

Papildyta:
Man tai didelis galvos skausmas,ka renktis paciasi doh.gif kaip jus galvojat ar tamsiai zalia spalva ne per tamsi krikstynom,mano visi vyrukai apsirede lininiais rubais  bus ax.gif

čia ir man galvos skausmas, amksčiau galvojau kad geriausia vilktis kokią baltą suknią, o dabar manau kad nesvarbu, tik man gražiausiai atrodo kai šeimyną apranga derina, aš galvoju melyną suknia nes ir krikštynuose melyna spalva dominuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bendzia @ 2013 01 20, 18:44)
Star ziuriu sumaisiau jusu nikus su Sraige,tai komentara ne jums norejau skirt,soriakas didelis 4u.gif  blush2.gif

Papildyta:

Papildyta:
Man tai didelis galvos skausmas,ka renktis paciasi doh.gif kaip jus galvojat ar tamsiai zalia spalva ne per tamsi krikstynom,mano visi vyrukai apsirede lininiais rubais  bus ax.gif

Nieko nežinau, nepastebiu ko nereikia, tai net dėmesio netakreipiau mirksiukas.gif Man atrodo biggrin.gif

Na, kad labai tamsiai gal nereiktų rengtis, nors kažkokio ypatino nurodymo ta tema lyg ir nesu girdėjusi g.gif Tik jei šeimyna bus šviesiais rūbais, o pačios rūbas išsiskirs tamsumu- tiesiog toks kontrastas gausis, tik dėl to g.gif O šiaip tai aišku, pagal asmeninius ypatumus reik derintis, kad pačiai būtų patogu ir gerai jaustumeis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2013 01 20, 21:18)
Na apie tokius dalykus, kad turi būti susituokę- pirmąkart girdžiu  blink.gif Ir dar bažnyčioje.

Taip taip sventa tiesa biggrin.gif gyvas pavyzdys buvo giminej, kai viena eme i kumus sese su vyru, o tie be "sliubo", tai jokiu krikstynu schmoll.gif schmoll.gif bet nera padeties be iseities, rado kita baznycia ir kunigas uzsimerkes pakrikstijo...musu krikstateviai irgi be sliubo, bet man dzin man svarbu zmones, o kaip ten jie susituoke gyvena, ne mano reikalas... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti