Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2013m,

QUOTE(merselle @ 2013 02 28, 10:05)
as nesuptantu kam tokios paklodes reikalingis krikstynuose?
man kaip vetsuviu laikrasciaia tie nesuprantami ir cia nesuprantu, kame idomumas??

Nu va,sakau gal man vienai taip atrodo, bet pasirodo ne biggrin.gif
Asmeniškai man irgi per daug teksto,kuris aktualus yra tik patiems tėveliams ir galbūt vaikeliui kai užaugs ax.gif
Atsakyti
Raastrute, grazus darbeliai wub.gif Noriu ir as ivaldyt photoshopa, pazadejo pazistamas irasyt ax.gif
Marselle, jau diskutavom tokia tema biggrin.gif Vieniems reikia, kitiems ne, visi turi teise rinktis ir nepradedam geriau vel tu paciu diskusiju 4u.gif
As krikstuka irgi darysiu, nes musu artimieji dar tokiu nemate, tad gal bus idomu. Sveciu kaip ir nebus tik patys artimiausi, tai, manau, saugos kaip prisiminima ir pavartys retkarciais ax.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip džiaugiuosi radusi šią temą - rugpjūtį planuojame trigubas krikštynas, dabar ieškau info ir idėjų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2013 02 28, 12:24)
Sveikos, kaip džiaugiuosi radusi šią temą - rugpjūtį planuojame trigubas krikštynas, dabar ieškau info ir idėjų smile.gif

Trigubas, oho! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2013 02 28, 13:05)
as nesuptantu kam tokios paklodes reikalingis krikstynuose?
man kaip vetsuviu laikrasciaia tie nesuprantami ir cia nesuprantu, kame idomumas??

Pritariu. Jei skoningai padaryta tai dar dar, bet cia... Tikra beskonybe...
Atsakyti
QUOTE(*Alegria* @ 2013 02 28, 12:26)
Trigubas, oho! bigsmile.gif

Taip, mano sūnus ir du sūnėnai taps krikščionimis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2013 02 27, 08:41)
Juos siuva https://sites.google...i/siuti-zaislai . Kaina tikrai ikandama smile.gif O dar kaip graziai supakuota atkeliavo smile.gif Nu tikrai bus dovana prisiminimui smile.gif

Labai gražu smile.gif
Gaila nespėsiu sūneliui tokio krikštynoms pasiūti, bet gal vėliau kad būtų dovanų smile.gif
Bet reikės draugės mergytei užsakyti krikštynų proga.. smile.gif

Dabar intensyviai renku žaidimus, nors bus mūsų nedaug ir tik savi, nesinori liūdnai sėdėti prie stalo. Pasirinkau įdėjų smile.gif

Va čia geras puslapiukas įvairioms kortelėms pasidaryti:
http://www.kinderyata.ru/
Atsakyti
QUOTE(Kirila @ 2013 02 28, 17:05)

aciu kad pasidalinote 4u.gif ideju galima pasisemti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(*Alegria* @ 2013 02 28, 13:17)

Marselle, jau diskutavom tokia tema biggrin.gif Vieniems reikia, kitiems ne, visi turi teise rinktis ir nepradedam geriau vel tu paciu diskusiju 4u.gif

atsiprasau, diskusijoje nedalyvavau ir neskaiciau visu temuciu.
Tema uzdaryta siuo klausimu 4u.gif

ar kuri nuomojasi kavine ar sodyba keleta valandu? kokia suma nustatoma?
nes velnias zino neneoriu permoketi.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirila @ 2013 02 28, 17:05)

thumbup.gif thumbup.gif Pritariu liuks puslapiukas wub.gif aciu, kad pasidalinot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2013 02 28, 16:34)
aciu kad pasidalinote  4u.gif  ideju galima pasisemti  thumbup.gif

QUOTE(puma @ 2013 02 28, 16:34)
thumbup.gif  thumbup.gif Pritariu liuks puslapiukas  wub.gif aciu, kad pasidalinot 4u.gif

Nėra už ką 4u.gif
Aš ir pirmąjam iš ten daug įdėjų pasiėmiau, susiejau paveiksliukus sakykime su pasižadėjimais 4u.gif

Jetus, šventė jau už pusantros savaitės karsta.gif Kiek dar padaryt reikia, gerai kad viskas užsakyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2013 02 28, 12:45)
Pritariu. Jei skoningai padaryta tai dar dar, bet cia... Tikra beskonybe...

O stai izeidinejimu tikrai nereikia nono.gif Paskui niekas savo darbu neberodys.

QUOTE(merselle @ 2013 02 28, 16:34)
ar kuri nuomojasi kavine ar sodyba keleta valandu? kokia suma nustatoma?
nes velnias zino neneoriu permoketi.. ax.gif

Cia labai priklauso nuo vietos, patiekalu ir net miesto. Galima gauti nuo 30 lt iki ... Dazniausiai siulo kavine saltus, karstus + kava/arbata ir pora buteliu is baro, o saldu stala ir likusi alkoholi galit atsivezt, tada iki 50 lt/zmogui, priklausomai nuo kavines. Na, o kavine, kurioj as dirbau, pvz., uz 50 lt ir saltus ir karstus ir saldu stala ir alaus stala suruosdavo, tik alkoholi patys atsivezdavo ir torta, na, dar + kiek alaus ar kavu isgerdavo per vakara, jau atskirai, aisku.
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2013 01 20, 20:18)
Na apie tokius dalykus, kad turi būti susituokę- pirmąkart girdžiu  blink.gif Ir dar bažnyčioje.

Na tikrai- gal čia kaip koks kunigas savo požiūrį demonstruoja ar kaip čia gaunasi  g.gif

O mūsų krikštatėviai tai ne, jie nesusituokę ir turbūt niekada nesusituoks  biggrin.gif Ta prasme skirtingų šeimų žmonės  mirksiukas.gif Neprivalo būt krikštatėviai būtinai vyras ir žmona. Netgi pagal tradicijas- yra rekomenduojama būtent krikštatėviai iš skirtingų šeimų, nes tada vaiką saugo nuo jo būsimos šeimos šeimyninių kivirčų  rolleyes.gif

Tiesa, kunigas aišku paklausė kaip krikštatėviai susiję su krikštasūniu, bet tokie kausimai tai man normalu

Antram vaikui greičiausiai jau teks dėdė su teta- sutuoktiniai abu.

kiek zinau, tai krikstateviai turi buti prieme kriksto, pirmosios komunijos ir sutvirtinimo sakramentus. Jeigu yra vede ( vienas kita ar kitus partnerius), tai turetu buti susituoke ir baznycioje...
Atsakyti