Sveikos mamos...Aciu kad priemet..as maziu zadu geguzes pabaigoj krikstyti..tikiuosi padesit pasisemt ideju:) as pati galiu su laikrastukais padet...
Tiesa norejau paklausti cia galima pavyzdi koki ikelt? jei galima tai kaip?
QUOTE(KasYra @ 2013 02 26, 17:31)
Kas jau turit krikstynoms fotografus, kiek jie dabar tokiai progai kainuoja?
Nors musu fotografes(praktikuojancios) planai pasikeite, ir mes graziuosu issiskyrem, ji uz krikstynas tenorejo 200lt, tiek kiek ir skelbe savo tinklapyje, o dabar ant smugio krikstateviai rado puiku zmogu, apie kuri buvau primirsus(pazystamas) tai jis mum krikstynu fotosesija dovanoja...sake jam ranka nekyla is musu pinigus imt
QUOTE(Deme @ 2013 02 26, 15:40)
As jau turiu dovanele sunui Uzsakiau, kad pagamintu
http://sphotos-e.ak....518547605_n.jpg[/img]
Tuo paciu padare ir varlyte sunui, bei aksesuarus mums su vyru
http://sphotos-e.ak....518547605_n.jpg[/img]
Tuo paciu padare ir varlyte sunui, bei aksesuarus mums su vyru
Labai dailus meskiukas. As suzaveta. Pati tokio noreciau . o kas siuos sedevrus gamina?
QUOTE(*Alegria* @ 2013 02 26, 11:36)
Papuost kaskoi medi ar kruma,ar prie palapines duru pakabinet
QUOTE(KasYra @ 2013 02 26, 16:31)
Mes uz 500 sutarem
Papildyta:
QUOTE(raastrute @ 2013 02 26, 18:25)
Sveikos mamos...Aciu kad priemet..as maziu zadu geguzes pabaigoj krikstyti..tikiuosi padesit pasisemt ideju:) as pati galiu su laikrastukais padet...
Butu idomu pamatyt,nes as savojo dar nepradejau o kaip ikelt nezinau
QUOTE(Benita.s @ 2013 02 27, 00:34)
Labai dailus meskiukas. As suzaveta. Pati tokio noreciau . o kas siuos sedevrus gamina?
Juos siuva https://sites.google...i/siuti-zaislai . Kaina tikrai ikandama O dar kaip graziai supakuota atkeliavo Nu tikrai bus dovana prisiminimui
QUOTE(puma @ 2013 02 26, 13:33)
O jus savo vaikam krikstynu proga ruosiat kokias nors dovaneles?Mes vakar su vyru susimastem pirmasis sunaus gimtadienis ir ir krikstynos, sukam galva ka prasmingo padovanoti...
Nieko pirmagimiui nedovanomom. Sąlyginai,nes šventė,prisiminimui nuotraukos...
Dabar irgi nemanau, kad kažką išskirtinio ruošim. Kai berniukai, tai tokios dovanėlės,meškučiaiman gal labiau patiktų nei jiems
Ometinukui iš esmės absoliučiai vis tiek pat kas ir kaip. Ir taip gaus kalnus dovanų, dėmesio, bučinių ir emocijų
QUOTE(puma @ 2013 02 26, 16:34)
Nors musu fotografes(praktikuojancios) planai pasikeite, ir mes graziuosu issiskyrem, ji uz krikstynas tenorejo 200lt, tiek kiek ir skelbe savo tinklapyje, o dabar ant smugio krikstateviai rado puiku zmogu, apie kuri buvau primirsus(pazystamas) tai jis mum krikstynu fotosesija dovanoja...sake jam ranka nekyla is musu pinigus imt
Nu va kaip fainiai
Mano vyras vėl eilinį kartą kalbant apie foto pasakė,kad patys galim pasifotografuoti Aišku, pasakė ir prisnigo, žinoma,kad bus fotografė Jau patiems fotografuotis ar prašyt artimųjų,kurie nelabai draugauja su šia sritim, tai paskui ir bus,kad nieko gera nebus Nu noris gražaus atminimo tokia proga...
300+ 100 kiekviena papildoma valanda. 400 lt. Kadangiman svarbiausia,kad prieš bažnytėlę kokį kadriuką pagauti ir po ceremonijos dar fotosesija- na ir viskas Užteks.paskui jau tikrai galėsim patys pasifotografuoti
QUOTE(*Star* @ 2013 02 27, 10:43)
Kadangiman svarbiausia,kad prieš bažnytėlę kokį kadriuką pagauti ir po ceremonijos dar fotosesija- na ir viskas Užteks.paskui jau tikrai galėsim patys pasifotografuoti
Siaip logiska... musu situacija panasi, svarbu pats veiksmas, o poto jau manau patys kipsais pabusim... as jau susimastau pati nusipirkti gera technika, ir pleskint artumuju sventes(nes manau turiu tam menka, bet pasaukima ), nes ziuriu kitaip fotografu neprisisauksi...
Del medelio sodinimo tai stipriai suabejojau, manau paliksiu sia ideja neigyvendinta...nes kaip kazkas minejo, o jei tas medelis neprigis, ar kokia vetra nulaus... na vienu zodziu bijau, kad veliau mane tas gali neigiamai paveikti
QUOTE(puma @ 2013 02 27, 10:05)
Siaip logiska... musu situacija panasi, svarbu pats veiksmas, o poto jau manau patys kipsais pabusim... as jau susimastau pati nusipirkti gera technika, ir pleskint artumuju sventes(nes manau turiu tam menka, bet pasaukima ), nes ziuriu kitaip fotografu neprisisauksi...
Del medelio sodinimo tai stipriai suabejojau, manau paliksiu sia ideja neigyvendinta...nes kaip kazkas minejo, o jei tas medelis neprigis, ar kokia vetra nulaus... na vienu zodziu bijau, kad veliau mane tas gali neigiamai paveikti
Na,apie medelius mes tai net negalvojam. Mat vyras miškininkas, tai kai užsiminiau, kad žmonės medelius sodina,sako čia toks dalykas,kur reik pasikonsultuoti. Ąžuolai ne visur augs,na ir apie kitus medžius,jų augima reik pasidomėti, o ne šiaip- užsimaniau,pasodinau, ceremonija visa, o paskui ėmė ir neprigijo...
Tai savo mišką turint galima gražią tradiciją susigalvot kokiam kampe- ir sodintis. Jei sodą turint- vaismedžius vaikų asmeninius sodinti Nu smagu nuo savo obels obuolį nusiraškyti
O visi kiti medžiai,geriau pasikonsultuoti prieš sodinant Ir dar vienas dalykas- prieš sodinant savo kieme reik nepamiršti,kad tas medis užaugs Jei jis ne specialus dekoratyvinis
QUOTE(*Star* @ 2013 02 27, 13:21)
apie medelius
ne mano nervams tuos ypatingus medzius sodint o vaismedziu soda turim, gal ir nebloga ideja koki vaismedi pasodint, vienu suviu du zuikiai ...ir medelis, ir derlius...
QUOTE(puma @ 2013 02 26, 15:33)
O jus savo vaikam krikstynu proga ruosiat kokias nors dovaneles?
Na, mes krikstynu proga galvojom kryziuka pirkt, kad per cerimonija pasventintu, kadangi kartu ir gimtadienis, gal kazkoki zaisla dar simboliskai, negalvojau dar
QUOTE(KasYra @ 2013 02 26, 16:31)
Mums pigiai gavosi, cerimonija ir fotosesija po jos 100lt. Siaip pas mus miestely fotografai 200-300 praso uz toki paslaugu paketa. Kiti fotografuojasi nuo pasiruosimo iki sventes, atitinkamai kaina didesne.
QUOTE(raastrute @ 2013 02 26, 18:25)
Gali pabandyt per http://www.radikal.ru/ Spaudi "pasirinkt faila", pasirinkus, "загрузить" paspaudi. Nukopijuoji zalia antra nuoroda ir ikeli ja tiesiai i rasoma zinute. Kai atsakysi, tavo zinutej bus paveikslelis. Pries tai dar gali paspaust "perziureti zinute", pamatysi isejo ar ne
QUOTE(puma @ 2013 02 26, 18:34)
Kaip gerai cia jums gavosi
QUOTE(puma @ 2013 02 27, 12:05)
na vienu zodziu bijau, kad veliau mane tas gali neigiamai paveikti
Vat as lygiai apie ta pati galvojau, juk nebus ramybes man, jei kas negerai su medeliu bus
Tai ir mes mastom apie vaismedi mamos sode, manau, labai praktiskas variantas