QUOTE(*Star* @ 2013 02 23, 13:14)
Šiemet madoj želmenėlių gaivumo žalsva spalva,kitos pastelinės spalvytės... Tai svarstau gal su žaliu ką daryt... Ar pasilikti pilka/mėlyna (linas bet kuriuo atveju)
Ir tas ir tas labai grazu, cia jau tik paciai apsisprest
As lygiai ta pacia dilema turiu, bet mane link dangiskos spalvos labiau traukia
, gal del to, kad MB ir dukros megstamiausia, o ir berniuko sventei puikiai tinka
QUOTE(puma @ 2013 02 23, 15:40)
mane kazkaip traukia paruost pora simboliniu praktisku dovanu sveciams ir viskas...
Ir dar vis galvoju krikstynos vasara, viskas zaliuos, zydes, kvepes ir pan. o jei mus uzklups ilgas ir nuobodus lietus, ar isvis diena bus ukanota, kur tada idomiau pasifotografuoti...nebraidysim gi po rasa...
Nezinau, apeme mane kazkokia apatija...
Galvojau sirsiu medu po stiklainiuka nuo tyreles iteikt, be vaiko atvaizdo, su linine skiaute ant dangtelio, manau, negules, suvartos
. Pasistengsiu, kad kiekvienas priza gautu, ta "ant bairio". Dar, mastau, gal seimai po koliaza is nuotraukyciu kaltininko nuo gimimo iki metu, nes dalyvaus tik patys artimiausi, tad, manau, tikrai noriai kartais pasiziures.
O lietus visad gresme, bet nepergyvenu, turesim extra plana, nuvaziuosim kur nos po stogu, gal i ziemos soda, ar i tautodailes muzieju...
Viskas bus gerai ir grazu, dar yra laiko, tai ir apatija gali sau leist
Ziuriu, ir spalva ta pacia pasirinksim, greiciausiai
QUOTE(pasaule @ 2013 02 23, 17:15)
aš bent bėdas su apranga išsprendžiau
jau žinau kom rengsimės
Gal parodysi, ar papasakosi
?
As irgi noreciau kriksto tevams padekoti uz rupesti ir geri mums ir musu vaikui, mastau ka cia tokio simbolisko, bet prasmingo padovanot
Kaip manot apie albuma su nuotraukomis vaiko ir kaip mes visi leidziam kartu laika, kaip busimieji krikstateviai zaidzia su maziuku ir maitina ji
? Aisku nepilna albuma, tam, kad paskui patys ji pildytu toliau