QUOTE(puma @ 2013 02 15, 19:49)
O as jei darysiu(dar neapsisprendziau) paruosciau klausimus susijusius su suneliu...o kokie zaidimai planuose?
Tai, aisku, kad apie kaltininka ir klausimai O as daug labai zaidimu radau, dar tik nerandu laiko prisest ir atrinkt kuriuos zaisim Reikia tik keleto, nes ir busimoji krikstamote ruosiasi
QUOTE(sidrulka @ 2013 02 16, 02:59)
sveikutės,
mūsų abiejų dukrų krikštynos praėję jau seniai..... bet ruošiausi abejoms krikštynoms po keli mėn naktimis.... viena.... krikšto mamos nelabai turėjo nei noro, nei laiko prisidėti....
mūsų abiejų dukrų krikštynos praėję jau seniai..... bet ruošiausi abejoms krikštynoms po keli mėn naktimis.... viena.... krikšto mamos nelabai turėjo nei noro, nei laiko prisidėti....
Na, saunuole mamyte Man su krikstamote pasiseke, ji piksta, kad as viska apsiemiau daryt, tuoj pat puse darbu ateme Krikstuka apsieme daryt, tai sakau, kad as jau visa info. surinkusi, bereikia apipavidalinti, tai vel supikdziau , sako, tai jo, ateisim gal vaika tik palaikysim baznycioj ir viskas Zodziu, reikia man stabdyt arklius ir leisti jai pasireikst
QUOTE(merselle @ 2013 02 16, 11:01)
gal galeciau paparasyti jei turite saldainiu maketo??
Sito neturiu ir nezinau ar darysiu, na, nebent be nuotraukytes sunelio
QUOTE(puma @ 2013 02 16, 11:53)
Krikstynas suruost manau lengiau nei kokias vestuves...
Na, jau tikrai taip
QUOTE(noli moli @ 2013 02 18, 14:36)
noriu paklausti kelinta valanda jus ruosiates dalyvautu baznycioje?
Mes 16 valandai uzsirase
QUOTE(*Star* @ 2013 02 19, 12:34)
Klausykit,mamytės,man čia mintis šovė galvon. O jei tokia dovanėlė krikšto mamytei atminimui? Apyrankė?
Musiskei krikstamotei tai labai patiktu, megsta ji tokius dalykelius, bet cia istikro turi zmogaus skoni zinot
QUOTE(Kirila @ 2013 02 19, 17:00)
Šiek tiek pasikeitė mūsų krikštynų data, atkėlėm į kovo 9 dieną, tai jau neužilgo sakyčiau
Kaip greit Lauksim pasakojimo kaip viskas praejo
QUOTE(pasaule @ 2013 02 19, 18:55)
kaina žmogui 27 lt
Labai nebloga kainyte.
QUOTE(merselle @ 2013 02 20, 10:03)
i KLP turbut jiems per toli
Jei per toli bus, tai ir Klp daug kas daro taip pat, tik paieskoti ir pasidometi reikia Pas mus mazas miestelis, bet ir cia kelios firmos tokias paslaugas teikia.