Savo berniukui as berods si kostiuma buvau pirkusi http://www.mazyliosa...ms-is-lino.html.
Kokybe nera stulbinamai superine, bet tuomet toki pasirinkau. Nuotraukose neblogai atrode. Baznycioje buvo su svarkeliu, o paskui lauke jau be jo. Nes labai silta buvo.
O mes pasirinkom nertu drabuzeliu varianta tiek dukros, tiek sunaus krikstynoms Tiesa, dukros sukneles siulai gal kiek storoki liepos menesiui buvo, bet uztat atrode puikiai, bent jau mano akimis ziurint O sunui pasirinkom plonesnius ir lengvesnius siulus, tai tikiuosi, kad labai nesukais mazius birzelio menesi
QUOTE(puma @ 2013 02 13, 13:50)
Musu planai juda i prieki, kada ir kur svesim jau zinau, ka valgysim irgi zinau... kur fotografuosimes ir su kuom irgi zinau...
Dabar galvoju kai viska beveik zinau , tai susimasciau pries kiek laiko kviesti i krikstynas, jau dabar ar kai liks keleta men.????
Dabar galvoju kai viska beveik zinau , tai susimasciau pries kiek laiko kviesti i krikstynas, jau dabar ar kai liks keleta men.????
Saunu, kad viskas stipriai juda i prieki Kur svesit?
Manau kviesti pries keleta menesiu ir paprasyti, kad apie dalyvavima pranestu pries kazkiek laiko, kada jums reikes del maisto tikslinti viska, jei ne vien artimieji dalyvaus. Musu visi jau zino data ir laika, o daugiau sveciu nebus, tai kaip ir nebus ka kviesti daugiau
QUOTE(Pamelo @ 2013 02 13, 15:17)
Savo berniukui as berods si kostiuma buvau pirkusi http://www.mazyliosa...ms-is-lino.html.
Koks grazus kostiumelis
QUOTE(*Alegria* @ 2013 02 13, 16:43)
Kur svesit?
Issinuomavom sodyba uz Vilniaus su pirtele su visais imanomais patogumais, miegamom vietom Aplink miskas, na vienu zodziu ziema gamtos apsupties vaizdelis niurokas, bet kai ateis vasara viskas suzaliuos suzydes geles... dabar zvalgysiuos baznyteles, arba gal krikstateviai turi pageidavima krikstyt kokioj nors baznycioj...cia matysim dar...
QUOTE(puma @ 2013 02 13, 16:29)
Issinuomavom sodyba uz Vilniaus su pirtele su visais imanomais patogumais, miegamom vietom Aplink miskas, na vienu zodziu ziema gamtos apsupties vaizdelis niurokas, bet kai ateis vasara viskas suzaliuos suzydes geles... dabar zvalgysiuos baznyteles, arba gal krikstateviai turi pageidavima krikstyt kokioj nors baznycioj...cia matysim dar...
Kaip sauniai skamba
QUOTE(*Alegria* @ 2013 02 13, 19:08)
Kaip sauniai skamba
O kaip Jusu reikaliukai krikstynu link?
QUOTE(puma @ 2013 02 13, 18:52)
O kaip Jusu reikaliukai krikstynu link?
Viskas gerai, svesim pas mama, yra prie namo sodas nemazas, baznycioj buvom, kaip rasiau, su kriksto mama pasiskirstem pirkiniais ir darbais, tortas uzsakytas, fotografe irgi, esu rami Renku dabar zaidimus, labai daug pririnkau, reikes atsirinkt
Maisto idejas renku, ruosiu pati, bet ta as baisiai megstu Su visomis spaudomis man pagelbes, tekstus baigiu surinkt, zodziu viskas liuks, o laiko dar marios
Beje, gal galim kreiptis viena i kita tu ?
Pupa*uoga, pririnkau ir primasciau dar tu prizu "prabangiu", jei reikes parasysiu
QUOTE(*Alegria* @ 2013 02 13, 22:00)
Pavadinau Jus, nes turejau omenyj kazkaip jusu seima, juk manau planuoji ne viena manau, su vyru, su krikstamote , o siaip beabejo tu, juk mes bendramintes
QUOTE(*Alegria* @ 2013 02 13, 21:00)
Prasom pasidalinti zaidimukais,as dar nepriejau iki tos vietos,tai butu smagu,kad patalkininkautum
O,kaip intensyviai planuojatės Pas mus šeimoje dilema Kažkaip neapdairiai prasitariau, kad kitas vaikas galės būt reformatas kaip tėtis, tai va tau boba devintinės Vyras jau mina ant kulno ir sako,kad reiks reformatuko:D
Kaip čia išsisukt dabar...
Kaip čia išsisukt dabar...
Oi labai reikia tu gudriu prizu