As tai galvoju padaryti is vardo raidziu sudeliotus maiselius su juose esanciais tos raides daiktais, taip pat klausimus apie dukryte su nuostabiais prabangiais prizais: pvz. tarka-virtuves kombainas, barskutis-muzikinis centras ir t.t.
QUOTE(Pamelo @ 2013 02 07, 17:30)
Smagu padet
Dar turiu kokia vaiko auginimo instrukcija perpiesta jeigu nori galiu i pasta persiust, nes ten worde.
Dar turiu kokia vaiko auginimo instrukcija perpiesta jeigu nori galiu i pasta persiust, nes ten worde.
Labai įdomu kas čia per vaiko auginimo instrukcija? neteko matyti
QUOTE(Pamelo @ 2013 02 07, 15:30)
Smagu padet
Gal esu maciusi, bet labai noriu, parasiau i az savo el.pasta Renku viska ka galiu dabar, paskui atsirinksiu
QUOTE(pupa*uoga @ 2013 02 07, 15:51)
As tai galvoju padaryti is vardo raidziu sudeliotus maiselius su juose esanciais tos raides daiktais, taip pat klausimus apie dukryte su nuostabiais prabangiais prizais: pvz. tarka-virtuves kombainas, barskutis-muzikinis centras ir t.t.
Ta su vardo raidemis zaidima ir as galvoju daryt Zaidem per kolektyvo baliu su restorano pavadinimu, kuriame dirbom, linksma buvo. o daugiau "prabangiu" prizu pavyzdiu gali parasyt, smagiai skamba
QUOTE(*Alegria* @ 2013 02 07, 16:46)
Gal esu maciusi, bet labai noriu, parasiau i az savo el.pasta Renku viska ka galiu dabar, paskui atsirinksiu
issiunciau, tikiuosi gausi
Papildyta:
QUOTE(ventus @ 2013 02 07, 15:48)
Labai įdomu kas čia per vaiko auginimo instrukcija? neteko matyti
Cia nemoku ikelt, bet ji tikrai bus matyta. Gal Alegria ikels
QUOTE(ventus @ 2013 02 07, 17:46)
Labai įdomi instrukcija, neteko matyti o ten kaip laikraštukas jis susisega?
As tai sodyboj buvau ant sienos pakabinusi Bet cia jau ka nori galima su ja daryt
Rasau prabangius prizus Dar nesu daug ju prigalvojusi, bet pradzia jau yra : muilas-spa procedura, greita sriuba- prabangi vakariene, degtukai-fejerverkai, suristos baronkos-perlu verinys.
QUOTE(Pamelo @ 2013 02 07, 18:52)
As tai sodyboj buvau ant sienos pakabinusi Bet cia jau ka nori galima su ja daryt
Tikrai, fainas dalykelis ir i krikstuka galima ir kaip plakata ir kaip tik sumastysi
QUOTE(pupa*uoga @ 2013 02 07, 19:49)
Rasau prabangius prizus Dar nesu daug ju prigalvojusi, bet pradzia jau yra : muilas-spa procedura, greita sriuba- prabangi vakariene, degtukai-fejerverkai, suristos baronkos-perlu verinys.
Tai pati mastai, saunuole, mamyt
Sveikos, didelis darbas nuveiktas datą turim, 06 22 , vieta aiški, maistas užsakytas, fotografas yra, krikštateviai yra, belieka tik smulkmenos man labai gražu būtų balta žalia spalvos, bet sukneles gražios nerandu, teks melyna spalva rinktis
QUOTE(*Alegria* @ 2013 02 07, 19:19)
Gerule ta instrukcija
As tai blem apsirgau, tai ir sustojo pakolkas visi organizaciniai darbeliai... nors turbut kas dabar neserga ...man truks plys reikia sodyba rasti ir kuo greiciau, nes dabar vestuvininkai kesinasi i laisvas sodybas.. o jau tada pagal vieta ir baznycios ieskosiu...nes miesto baznycios manes nevilioja, noriu mielos, jaukios kaimo baznyteles
QUOTE(puma @ 2013 02 08, 11:07)
Gerule ta instrukcija
As tai blem apsirgau, tai ir sustojo pakolkas visi organizaciniai darbeliai... nors turbut kas dabar neserga ...man truks plys reikia sodyba rasti ir kuo greiciau, nes dabar vestuvininkai kesinasi i laisvas sodybas.. o jau tada pagal vieta ir baznycios ieskosiu...nes miesto baznycios manes nevilioja, noriu mielos, jaukios kaimo baznyteles
Sveik Musu seima neserga
Jo, jau reikia medziot vieta, nes sarasai neblogai pildosi.