sveiki visi,
prapuolė mano temukė, po sniegu užupustyta, tai sukalsiu naują.
esu iš Vilniaus. myliu knygas ir dar labiau myliu suteikti joms tvirtą ir menišką rūbą. įrišimo būdų žinau labai daug (nuo paprastų, mažiau tvirtų, iki labai sudėtingų, begalo patvarių), visiems atvejams, įvairioms paskirtims, ir su įvairiom medžiagom. daug metų kaupta patirtis garantuoja kokybę, nes ji man svarbiausia. mano įrištos (susiūtos) knygos tarnaus dešimt kartų ilgiau, nei pramoniniu būdu pagamintos knygos, kurias matom savo lentynose. o autorinis (niekada nekartoju to paties) viršelis bus išskirtinis ir vienintelis toks pasaulyje.
dar reikalui esant galiu patvarkyt senas suplyšusias knygas, padaryt albumą, odinę dėžutę, papkę ar segtuvą lapams.
štai senesni darbai:
daugiau darbų galite pažiūrėti štai čia,
dar plačiau štai čia arba tiesiog rasit juos mano paraše.
p.s. na ir dar, gyvai odinės knygos visada (taip visi vienbalsiai sako) atrodo geriau nei nuotraukose...
užsakymas. 13 * 18.5cm, oda, priešlapiai marmuruotas rankų darbo popierius iš izraelio, karoliukai (žalvaris ir tamsoje šviečiantis modelinas), kokybiškas ilgaamžis popierius, rankų darbo šilko kaptalai, ir kt.
nugarėlėj prikniedyta metalinė kilpelė, o per ją perverta virvelė kabo ne dėl grožio, o su dviguba funkcija - ji gali tarnauti ir kaip skirtukas, ir kaip užrišimas. o net kaip priemonė prisitraukti arčiau knygą, kad nereiktų stotis
negana to užrišimas gali būt daromas dviem būdais, apvynioti dvigubą ir pernerti (taip geriau), arba apvynioti galais į priešingas puses ir apsukus ratą tiesiog surišti.
(beje, virvelę su visais pričindalais reikalui ar norui esant galima keisti.)
nugarėlėj prikniedyta metalinė kilpelė, o per ją perverta virvelė kabo ne dėl grožio, o su dviguba funkcija - ji gali tarnauti ir kaip skirtukas, ir kaip užrišimas. o net kaip priemonė prisitraukti arčiau knygą, kad nereiktų stotis
negana to užrišimas gali būt daromas dviem būdais, apvynioti dvigubą ir pernerti (taip geriau), arba apvynioti galais į priešingas puses ir apsukus ratą tiesiog surišti.
(beje, virvelę su visais pričindalais reikalui ar norui esant galima keisti.)
kaip viskas grazu
domina mane dekliukas vizitinem, ir tokio tipo knygute kaip paskutinioji su laumzirgiu
parasyk man laiskiuka i AZ
domina mane dekliukas vizitinem, ir tokio tipo knygute kaip paskutinioji su laumzirgiu
parasyk man laiskiuka i AZ
originalu labai, ir matosi, kad kokybiska sekmes
o štai čia paprastutis foto albumas, nuotraukoms 10*15cm. viso telpa 144 nuotraukų. velvetas, aksomas, dekoruota odos juosta.
laisvas, bet neilgai, jeigu artimiausiu metu nieks nesusidomės pasiliksiu sau, nes jau ir pas pačią prisikaupė nuotraukų, laukiančių pastogės.
štai toks dviem aukštais viduje.
laisvas, bet neilgai, jeigu artimiausiu metu nieks nesusidomės pasiliksiu sau, nes jau ir pas pačią prisikaupė nuotraukų, laukiančių pastogės.
štai toks dviem aukštais viduje.
Gražūs tavo darbai
trr, sekiau senaja tema, seksiu nauja. Labai man patinka jusu menas. Sekmes kuryboje