Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 65 tema

Neinzy,kokio gylio kaset, kuom dugna klojot? Ar dejot akmenis?
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2013 06 30, 13:20)

rojus wub.gif .........
Atsakyti
QUOTE(diwol @ 2013 07 01, 23:33)
Neinzy,kokio gylio kaset, kuom dugna klojot? Ar dejot akmenis?

giliausioj vietoj iki klyno biggrin.gif gal 90cm kazkur g.gif klojo plevele pagal dugna ir klijavo (litavo), akmenu nedejom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2013 07 02, 10:55)
giliausioj vietoj iki klyno  biggrin.gif gal 90cm kazkur  g.gif klojo plevele pagal dugna ir klijavo (litavo), akmenu nedejom  4u.gif

oho koks baseinas, matyt ir sklypas ne 12 arų...

labai gražiai atrodo nors ir be augalų
Atsakyti

Labai grazus baseiniukas Neinzy. Kokia plėvelę naudojote? Pas mus iškasta duobe yra, bet vis niekaip neuzbagiam schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikyte03: 02 liepos 2013 - 13:03
QUOTE(TuDa @ 2013 06 30, 13:20)
g.gif kam čia tie bijūnai nepatinka? Aš juos labai vertinu savo sode ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

fantastika!!!
tai kiek čia krūmų iš viso yra?
Papildyta:
QUOTE(samira123 @ 2013 07 02, 12:36)
oho koks baseinas, matyt ir sklypas ne 12 arų...

Iš tiesų ir be augalų jau labai gražu, tai koks grožis bus kai apsodinsit!
O ką darysit, kad vanduo "nerūgtų"?
Atsakyti
Sveikos.
Gal zinot kiek kainuoja vejos irengimas- senos velenos pasalinimas, zemes lyginimas ir naujos pasejimas? Pas mus kokia 20-25 arai reik sutvarkyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2013 07 01, 21:45)

tai vat mano noru sarasas: zieme, pora zemu kadagiu, vilkdalgiu smulkiaziedziu ir stambiais ziedais keleta,zemaugiu vildalgiu, bergenija, koks miskantas, vienadiene, astible, melsves ir vandens lelijos  g.gif gal paprotintumete kur ka geriau sukisti,ir gal kaikuriu augalu is vis atsisakyti, gal dar kazko dadeti g.gif 

Dadėti į norų sąrašą reiktų augalą- medį, kuris stiebtųsi į viršų, nes dabar visi pasirinkti augalai yra horizontalūs, o reikia ir vertikalių mirksiukas.gif Tai gali būti bet koks nedidelis skiepytas medis. Pvz- akacija, robinija, gudobelė, rojaus obelaitė ir ....kuris užaugęs siektų vos 3- 3,50 metro 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rigodo @ 2013 07 02, 13:19)

tai kiek čia krūmų iš viso yra?

Daug tų bijūnų veši pas mane biggrin.gif mano smėlynuose jie auga vietoj rododendrų lotuliukas.gif Dėkui seniesiems sodybos šeimininkams, čia jų palikimas. Atsikrausčius radau bijūnus ir vilkdalgius, tai visus juos išsaugojau ir vėliau jau susodinau palei save.
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2013 07 02, 09:36)
rojus  wub.gif .........

Iki rojaus man dar trūksta FONTANO lotuliukas.gif nu negaliu, kažkoks stabdis jis mano kūryboje doh.gif Graudu ir pikta iki negaliu....
Atsakyti
QUOTE(samira123 @ 2013 07 02, 13:36)

aciu, tikiuosi augalais grozio nesugadinsim biggrin.gif
QUOTE(zuikyte03 @ 2013 07 02, 14:02)
Labai grazus baseiniukas Neinzy. Kokia plėvelę naudojote? Pas mus iškasta duobe yra, bet vis niekaip neuzbagiam  schmoll.gif

aciu 4u.gif plevele juoda stora blush2.gif ne patys tiesem, tai net nezinau.. pas mus irgi taip buvo duobe kokius 3metus iskasta, tai jau neapsikenciau- sakiau arba uzverciame ir veja sodiname, arba pruda susitvarkome doh.gif

QUOTE(rigodo @ 2013 07 02, 14:19)
Iš tiesų ir be augalų jau labai gražu, tai koks grožis bus kai apsodinsit!
O  ką darysit, kad vanduo "nerūgtų"?

su jusu pagalba tikiuosi nebus blogiau nei dabar smile.gif yra siurbliukas ir kriokliukas toks per pora akmenu-gal biski pades, dar raudonas zuvytes leisim g.gif na jei visai bus prastai tai pilsim chemijos- yra tokios kur nei augalams nei zuvims nekenkia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(TuDa @ 2013 07 02, 20:04)
Dadėti į norų sąrašą reiktų augalą- medį, kuris stiebtųsi į viršų, nes dabar visi pasirinkti augalai yra horizontalūs, o reikia ir vertikalių mirksiukas.gif Tai gali būti bet koks nedidelis skiepytas medis. Pvz- akacija, robinija, gudobelė, rojaus obelaitė ir ....kuris užaugęs siektų vos 3- 3,50 metro 4u.gif

aciu- tikrai taip, reiktu thumbup.gif , bet vat kurioj vietoj g.gif is visu isvardintu man labiausiai patiko robinija wub.gif ziedai kazkiek primena visterija ax.gif pavasari buvom Italijoj, jos jau zydejo- tai seilejausi as i jas ziuredama ax.gif
kazin turi musu medelynai tu robiniju, ar cia deficitas g.gif

Papildyta:

ir dar noreciau paklausti,kas cia per spygliuotis g.gif
user posted image

baisiai jis man cia grazus, manau tiktu jis pas mane g.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2013 07 03, 11:37)

aciu- tikrai taip, reiktu thumbup.gif , bet vat kurioj vietoj  g.gif is visu isvardintu man labiausiai patiko robinija  wub.gif ziedai  kazkiek primena visterija  ax.gif pavasari buvom Italijoj, jos jau zydejo- tai seilejausi as i jas ziuredama  ax.gif
kazin turi musu medelynai tu robiniju, ar cia deficitas  g.gif
Papildyta:

Didesnį medį ar augalą sodinčiau tarp tvoros ir prūdo. Robinija graži, bet gali būti per didelė toje vietoje, kai išaugs į medį...
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2013 07 03, 11:37)
ir dar noreciau paklausti,kas cia per spygliuotis  g.gif

Tarpinis kadagys 4u.gif
Atsakyti
man rodos, čia kdagys "mint julep"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saigha: 03 liepos 2013 - 15:54