Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 65 tema

Pasidalinsiu ir aš šedevrais biggrin.gif Labai nepeikit. Kiemas nedidukas, bet pabėgus iš buto norisi visko čia ir dabar. Suprantu, kad augalai plėsis, vietos bus per mažai. Kažką teks persodinti, iškasti.. Bet kaip ir minėjau, vaizdo norisi dabar smile.gif

Mūsų prūdelis, kurį teko uždengti tinklu - varna įsigudrino gaudyti žuvytes sad.gif
user posted image

Sutvarkėm (beveik) tik vieną kiemo dalį. Visa kita dar tik svajonių, idėjų ir apmąstymų lygmeny smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(LiliLu @ 2013 06 28, 23:25)
Pasidalinsiu ir aš šedevrais biggrin.gif Labai nepeikit. Kiemas nedidukas, bet pabėgus iš buto norisi visko čia ir dabar. Suprantu, kad augalai plėsis, vietos bus per mažai. Kažką teks persodinti, iškasti.. Bet kaip ir minėjau, vaizdo norisi dabar smile.gif

Gražu wub.gif pas mus irgi planai prūdelį įsirengti,sakyk o kokios žuvytės auga pas jus,gal tos japoniškos geltonos ? Nes noriu aš tokių isigyti,bet mastau ar augs jos sekliame baseinėlyje,bus toks 4m ant 3m ,o gylis gal puse metro g.gif
Atsakyti
QUOTE(TaiRa** @ 2013 06 29, 12:08)
Gražu  wub.gif  pas mus irgi planai prūdelį įsirengti,sakyk o kokios žuvytės auga pas jus,gal tos japoniškos geltonos ? Nes noriu aš tokių isigyti,bet mastau ar augs jos sekliame baseinėlyje,bus toks 4m ant 3m ,o gylis gal puse metro  g.gif

Pas mus irgi prūdelis labai negilus (apie 80cm), tačiau labai norėjom žuvyčių, tad visą žiemą kaimynai galėjo stebėti cirką po langais - kas valandą ar rečiau vis bėgdavom ledo daužyti biggrin.gif Išgyveno smile.gif Auginom, kaip sakau, lietuviškus ir japoniškus karosus. Lietuviai tamsūs, jų nesimato, tai ir neišgaudo. O vat raudonieji (japonai) labai mėgsta plaukioti paviršiuje.. Šįryt mama matė, kaip kaimynų katinas išdraskė tinklą ir pabėgo nešinas žuvyte verysad.gif Manau, kad rudeni bandysim leisti vandenį laukan ir likusias žuvytes augint per žiemą rūsy. Dėl dviejų priežaščių: 1. tikrai daug laiko užima ledo kapojimas biggrin.gif; 2. matyt bekapojant kažkur įtrūko plėvė, tad dabar nesvarbu kiek lyja, vandens lygis nepakyla...
Atsakyti
Tik kam daužyti, jei yra ledo grąžtai, žvejai naudoja tokius. Prasuki kelis kartus ir skylė yra.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 06 29, 14:19)
Tik kam daužyti, jei yra ledo grąžtai, žvejai naudoja tokius. Prasuki kelis kartus ir skylė yra.

kuri tuoj pat užšaltų.. ir tai tikrai nepadėtų. Mūsiškės labai mėgsta slėptis tarp akmenų. Jei skyles būtume darę tik vidury, ko gero, nė viena nebūtų likusi viena. Dabar gi, daužėm visą ledą nuo viso prūdo wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiliLu: 29 birželio 2013 - 14:59
QUOTE(LiliLu @ 2013 06 29, 15:57)
kuri tuoj pat užšaltų.. ir tai tikrai nepadėtų. Mūsiškės labai mėgsta slėptis tarp akmenų. Jei skyles būtume darę tik vidury, ko gero, nė viena nebūtų likusi viena. Dabar gi, daužėm visą ledą nuo viso prūdo wink.gif

Bet tai kos stresas zuvims, jei kelis kartus per diena leda kapoji cool.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2013 06 29, 17:22)
Bet tai kos stresas zuvims, jei kelis kartus per diena leda kapoji cool.gif

Jei gerai supratau, tai net ne kelis, o kasdien kas valandą. Ir dėl ko visas vargas? Kaimynų katinui žvejoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 06 29, 18:53)
Jei gerai supratau, tai net ne kelis, o kasdien kas valandą. Ir dėl ko visas vargas? Kaimynų katinui žvejoti  doh.gif

Reikia suprasti, žmonės naujakuriai. Tada visko norisi, viską knieti išbandyti. Taip ir turi būti smile.gif Aš irgi svajoju apie tvenkinuką, gražius žuviukus, skėtį nuo saulės ant kranto ir palmę{ Rojaus soduose įnirtingai aiškinama, kad tai realu} vacation1.gif . Taigi ir žuviukai tai svajonei, nesvarbu , kad žiemą vargas. Aš savo palmę žadu ir dangstyti, ir šildyti, ir pasakas prieš miegą jai sekti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 06 29, 19:53)
Jei gerai supratau, tai net ne kelis, o kasdien kas valandą. Ir dėl ko visas vargas? Kaimynų katinui žvejoti  doh.gif

Jergutėliau, radot prie ko prisikabinti, bet juk tema ne apie tai.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 06 29, 21:00)
Reikia suprasti, žmonės naujakuriai. Tada visko norisi, viską knieti išbandyti. Taip ir turi būti smile.gif Aš irgi svajoju apie tvenkinuką, gražius žuviukus, skėtį nuo saulės ant kranto ir palmę{ Rojaus soduose įnirtingai aiškinama, kad tai realu} vacation1.gif . Taigi ir žuviukai tai svajonei, nesvarbu , kad žiemą vargas. Aš savo palmę žadu ir dangstyti, ir šildyti, ir pasakas prieš miegą jai sekti biggrin.gif

Tai, kad kažkas augina LT. Senokai RS nebeskaitau, bet anksčiau kažkas iš senbuvių ir foto savo palmės pasidalinęs buvo.

P.S. Ir tilps palmė į klasikinio kiemo rėmus? bigsmile.gif Kažkodël smarkiai abejoju.

QUOTE(LiliLu @ 2013 06 29, 21:40)
Jergutėliau, radot prie ko prisikabinti, bet juk tema ne apie tai.

Būtent, o kad būtų į temą, nuotraukose ir nesimato nieko.
Atsakyti
Italijoje, iš kur kilo dalis klasikos, palmės auga. Be to, klasikinis stilius greičiau reiškiasi augalų išdėstymu, tam tikrom formom. o ne konkrečių augalų pasirinkimu. Kol kas noriu daug ir visko biggrin.gif Ir net papūga palmėje būt neblogai g.gif
Atsakyti
Na tai apie pačios įsivaizdavimą ir klausiu, klasika net nekvepia mirksiukas.gif

Beje, tokius egzotinius augalus auginčiau žiemos sode. Gražumėlis ir iš konteksto neiškrentama. Va, ir šamukais žiema galima būtų grožėtis.
Atsakyti