Gal kuri žinot, ar magnolija Nigra yra tik krūminė forma, ar ją galima auginti ir kaip medelį?
QUOTE(sobieska @ 2013 06 10, 18:40)
...du burbulai laaabai norėjo pasakyti "labas"
mano milzinas irgi baigia issiskleisti . Susigundziau ir as juo, nors ir nelabai reikejo, bet kaip uz 3 , galvoju pabandysiu . Bet jau laaabai grazus .
ačiū džiugu, jei patiko
Dar keletas kadriukų...antroj nuotraukoj gerai įsižiūrėjus galima aptikt ir mane
Papildyta:
Aš dar noriu rūžavo...ir...daaaar didesnio savo žiedo skersmeniu
Dar keletas kadriukų...antroj nuotraukoj gerai įsižiūrėjus galima aptikt ir mane
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2013 06 11, 08:10)
mano milzinas irgi baigia issiskleisti . Susigundziau ir as juo, nors ir nelabai reikejo, bet kaip uz 3 , galvoju pabandysiu . Bet jau laaabai grazus .
Aš dar noriu rūžavo...ir...daaaar didesnio savo žiedo skersmeniu
Sobieska, užkliuvo už akių tarp gražių augaliukų nerealaus grožio suoliukas , terasoje. Ar čia darėtės pagal užsakymą vienetinį? Atrodo, jis visas medinis? Ar galite pilną vaizdą jo parodyti?
QUOTE(sobieska @ 2013 06 11, 08:13)
antroj nuotraukoj gerai įsižiūrėjus galima aptikt ir mane
čia ta žavi Varlė Karalienė
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 06 11, 08:24)
Sobieska, užkliuvo už akių tarp gražių augaliukų nerealaus grožio suoliukas , terasoje. Ar čia darėtės pagal užsakymą vienetinį? Atrodo, jis visas medinis? Ar galite pilną vaizdą jo parodyti?
Čia iš Thom Philips pirktas senokai komplektukas-medžio ir metalo sudedamosios dalys
QUOTE(Kodencija @ 2013 06 11, 08:42)
čia ta žavi Varlė Karalienė
aha, princas dar nebuvo suspėjęs pabučiuot
Nežinau kurioje temoj parašyti, gal kas auginate ląstūnę? Gal galit daugiau apie ją papasakoti? Internete radau tik kad jautri šalčiui? Labai norėčiau jau grožis man jų žiedų Temos atskiros neradau, pagalvojau kad ko gero Lt sąlygomis blogai auga jei jau ne per daugiausiai info...
QUOTE(Laima.g @ 2013 06 12, 14:13)
Nežinau kurioje temoj parašyti, gal kas auginate ląstūnę? Gal galit daugiau apie ją papasakoti? Internete radau tik kad jautri šalčiui? Labai norėčiau jau grožis man jų žiedų Temos atskiros neradau, pagalvojau kad ko gero Lt sąlygomis blogai auga jei jau ne per daugiausiai info...
apie lastune buvo diskutuota praejusioj temoj,atrodo. Į vesk į paieska Flora skyriuje. Net temą radau įvedus
http://www.supermama...
QUOTE(Laima.g @ 2013 06 12, 15:13)
Mano mama turi didelę. Nefotkinu, nes ant stogo užlipęs visas grožis. Šiltesnėse , nuo vėjų apsaugotose vietose apie Kauną jos net labai gerai auga. Kitur nežinau.
Kitus erzina, kad apatinė dalis atsidengia ir matosi nuogi kotai. Bet man tai vis tiek vienas mieliausių augalų.