Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 65 tema

QUOTE(vilze @ 2013 05 18, 17:48)
sveikos. kazin kaip sitas krumas lt salygomis, gali augt? nelabai randu info g.gif dabar uk uz lango taip graziai zydi, net akina tas melynumas  smile.gif
http://www.findmepla...oncha-1269.aspx

Atsakymas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 18, 16:03)

aciu 4u.gif verysad.gif
Atsakyti
pasikartosiu ax.gif negi niekas neauginat grazaus vijoklio rolleyes.gif

QUOTE(enura @ 2013 05 17, 13:29)
Nezinau ar cia pataikiau  ax.gif , bet domina vijoklis ant namo. Noretusi ne to kur tarybiniais laikais budavo prie daugiabuciu, o kazko kito. Nesu as gelininke, tai gal kas is profesionalu cia patartu koki grozi  bigsmile.gif  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 05 18, 20:46)
pasikartosiu  ax.gif negi niekas neauginat grazaus vijoklio  rolleyes.gif

Auginam, tik įdomu kaip pati atsakytumėt į savo klausimą. Tarkim man desertinė vynuogė gražiausias vijoklis biggrin.gif , ir jūs be kalbų sodinsit? Abejoju.

Taigi, teks patiems išsirinkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 18, 20:10)
Auginam, tik įdomu kaip pati atsakytumėt į savo klausimą. Tarkim man desertinė vynuogė gražiausias vijoklis  biggrin.gif , ir jūs be kalbų sodinsit? Abejoju.

Taigi, teks patiems išsirinkti  4u.gif

jeigu kazka auginciau kas man grazu, tai ir pasiulyciau mirksiukas.gif va Jus ta ir padaret - pasiulet desertine vynuoge. pas tevus tikriausiai ji auga, tai labai tanki lapija, man per tanki, o ir vynuogiu man nereikia blush2.gif noreciau kazkokio kito varianto gal zydincio ax.gif
zodziu aciu uz atsakyma ir nuoroda 4u.gif , einu pasieskosiu ir tada grisiu su konkretesniu klausimu smile.gif
Atsakyti
Pasieškojus nete galima rasti nemažai vijoklinių augalų. Pvz; Vijokliniai augalai
Man patinka ląstūnė. Auginu ir pati, bet... pasdigirti negaliu kol kas - ji netinkamoj (jai) vietoj pasodinta. Šiek tiek trūksta saulės. Todėl tikrojo savo grožio ir neparodo. Bet esu mačius labai gražiai atrodančių. Kai žydi - vaizdas nerealus. Man ax.gif
user posted image
(foto iš neto).
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2013 05 19, 09:10)

grazu wub.gif si ir man jau krito i aki
kiek pasiziurejau tai linkstu prie visterijos arba sios lastunes. Pas mane butu rytinej namo pusej, tai saule irgi tik ryte, paskui kaip ir pavesis. Kazin kuri geriau butu tada g.gif ir kaip jos ziemoja?
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 05 19, 18:55)
grazu  wub.gif si ir man jau krito i aki
kiek pasiziurejau tai linkstu prie visterijos arba sios lastunes. Pas mane butu rytinej namo pusej, tai saule irgi tik ryte, paskui kaip ir pavesis. Kazin kuri geriau butu tada  g.gif ir kaip jos ziemoja?

visterijos atskira temele yra. man regis, ji nelabai musu ziemas istveria g.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 05 19, 17:55)
kiek pasiziurejau tai linkstu prie visterijos arba sios lastunes. Pas mane butu rytinej namo pusej, tai saule irgi tik ryte, paskui kaip ir pavesis. Kazin kuri geriau butu tada  g.gif ir kaip jos ziemoja?

Visterija pamirsk. Ji nelabai musu ziemoms skirta. Popinimo daug, savo grozio neparodo
Atsakyti

Visterija Lietuvoj nežydės ir kasmet apšals. Kaip apie žydinčią visi kalba apie visteriją Kaune prie kažkokio muziejaus, bet ir ji sakė jau kelis metus galuojasi kai jau yra nebedengiama (aš pati jos nesu mačiusi, tik internete skaičiusi mačiusių atsiliepimus) 4u.gif

O forumiečių daug augina, bet kad nei viena apie žiedus niekad nėra užsiminusi ar juos rodžiusi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilhelmina @ 2013 05 19, 19:20)

QUOTE(Dvi @ 2013 05 19, 19:53)

QUOTE(mumrikas @ 2013 05 19, 20:39)

aciu uz komentarus visoms 4u.gif ech kaip gaila del visterijos, o toks grozis wub.gif
Atsakyti

Ląstūnės irgi gan jautrios šalčiam, ypač kol jaunos reikia pasaugot. Ir dar mano akim vieną minusą turi - labai vėlai atželia. Šiuo metu tik pradeda sprogt, nors auga pietinėj pusėj. Bet labai gražu!
Atsakyti