Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 65 tema

QUOTE(Marmaledas @ 2013 05 17, 12:35)
mielai jame gyvenčiau. Gal kai ką keisčiau ( man tos ,,salelės" , kairėje, apželdintos tankiomis gyvatvorėmis įtarimą kelia, juk nuo jų pavėsis, o tuose ,,gardeliuose" kas auga?) dešinė dalis už tvoros- pasaka, nieko nekeisčiau, ir ta banguota riba horizonte- nu faina man wub.gif

Gardeliuose rožės smile.gif
Ir man labai gražu.
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2013 05 17, 12:39)
Ir man labai gražu.

aš nelabai tikiu vizualizacijomis. jei tai būtų nuotraukos, tai būtų realistiškiau. dėl to negaliu komentuot.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 05 17, 12:46)
aš nelabai tikiu vizualizacijomis. jei tai būtų nuotraukos, tai būtų realistiškiau. dėl to negaliu komentuot.

Tai realus skelbimas iš skelbiu.lt
http://www. skelbiu .lt/skelbimai/parduodamas-puikiai-irengtas-namas-su-sklypu-romuvos-g-namas-16169317.html

Prieš ir po žodžio skelbiu ištrinti tarpus.
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2013 05 17, 11:05)

Visiškai neturiu patirties sklypo dekoravime, gėlininkė irgi tik pradedanti, tai pagalvojau, kad va, akmenukų pažersiu, mulčo kur ne kur, dar kokį visžalį ir vualia, bus GROŽIS biggrin.gif
Bet po Jūsų posto susimąsčiau, tikrai gi pas visus labai vienoda unsure.gif
Nenoriu taip:) Sklypas 40a., yra erdvės fantazijai (tik iš kur ją gauti?).
Įmeskit pavyzdžių, kas Jūsų skoniui skoninga 4u.gif

tai kaip is viso imanoma kazka sukurti (kalbu apie grazius dalykus), net nezinant kas yra grazu, skoninga, o kas ne g.gif ?
Ir kodel zmones butinai nori patys pasidaryti tai, ko visai neismano ar net nesugeba? Net kazka gerai nukopijuoti ir sau pritaikyti (!) irgi nera taip paprasta, kaip atrodo ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2013 05 17, 12:56)
tai kaip is viso imanoma kazka sukurti (kalbu apie grazius dalykus), net nezinant kas yra grazu, skoninga, o kas ne  g.gif ?
Ir kodel zmones butinai nori patys pasidaryti tai, ko visai neismano ar net nesugeba? Net kazka gerai nukopijuoti ir sau pritaikyti (!) irgi nera taip paprasta, kaip atrodo  ax.gif .

o kur tada kūrybos ir atradimo džiaugsmas lotuliukas.gif Profesionalai tegu daro tai, ko pats žmogus nekenčia, bet padaryt reikia - pvz. vienos lyg ir mokėtume kažką susiūt, nu bet nepernešam pačio proceso ir siuvimo mašinos, tai net kelnes patrumpint nešam pas siuvėją.
Nereikėtų smerk norinčių daryt savom rankom, nes pats procesas mus lavina, tebūnie tai ilgiau užtrunka, gal ir rezultatas ne toks geras, kaip profesionalo, bet jei tai malonus užsiėmimas, tai kodėl nebandyt, nesistengt, neieškot.
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2013 05 17, 07:54)

O vyras prieš tai turėtus spąstus purve mirkė, su darbinėm pirštinėm statė, tai arba apeidavo juos kurmiai, arba tiesiog po jais pasikasdavo doh.gif . O čia atvažiavo vyrukas, užtaisė plikom rankom, greit įkasė ir prašom greitas rezultatas bigsmile.gif

......................

Pavasaris mumriko gėlynuose.

Gal matėte kaip statė ax.gif aš youtube radau, kad užkasti juos reikia:
http://www.youtube.c...h?v=WF-03zw7LDk
mes pagal instrukciją kibiru užvoždavom ir aplink tušti tarpai būdavo, tikriausiai čia ir yra klaida g.gif

Gėlynai nuostabūs wub.gif o alūnės pas jus ne pavėsyje auga? vakar rašė, kad nuo saulės skursta jos... ar ten pavėsis būna?
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2013 05 17, 11:39)
Ir man labai gražu.

gardeliai man biski per aukšti, na toki iki kelių tai man labiau patiktų. Bet čia tik man galbūt.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2013 05 17, 12:56)
tai kaip is viso imanoma kazka sukurti (kalbu apie grazius dalykus), net nezinant kas yra grazu, skoninga, o kas ne  g.gif ?
Ir kodel zmones butinai nori patys pasidaryti tai, ko visai neismano ar net nesugeba? Net kazka gerai nukopijuoti ir sau pritaikyti (!) irgi nera taip paprasta, kaip atrodo  ax.gif .

Nesupratot, ką norėjau pasakyti, na, ir nereikia biggrin.gif Puikiai žinau, kas man gražu bigsmile.gif
Sutikit, kad su tais pačiais akmenukais, tujom ir pan. galima padaryti kitaip, nei pas visus.
Bet įdomi kitų nuomonė. Juk dažnai būna, kai tie žmonės, kurie labai aršiai reiškiasi prieš stereotipus, patys pasidaro kičą.
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2013 05 17, 12:29)
Stereotipų vengiančios, ką pagalvotumėt, pamatę taip apželdintą sklypą? Gražu/negražu/skoninga/nuobodu?

Jeigu ten rūmai stovi, tai gal ir tinka, bet aš taip nenorėčiau schmoll.gif Ypač tas tiesus takelis blink.gif , atrodo ne kaip kiemas, o kaip vieša gatvė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2013 05 17, 12:05)
Labai patiko Jūsų nuomonė 4u.gif
Visiškai neturiu patirties sklypo dekoravime, gėlininkė irgi tik pradedanti, tai pagalvojau, kad va, akmenukų pažersiu, mulčo kur ne kur, dar kokį visžalį ir vualia, bus GROŽIS biggrin.gif
Bet po Jūsų posto susimąsčiau, tikrai gi pas visus labai vienoda unsure.gif
Nenoriu taip:) Sklypas 40a., yra erdvės fantazijai (tik iš kur ją gauti?).
Įmeskit pavyzdžių, kas Jūsų skoniui skoninga 4u.gif

Pasidairykit čia
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2013 05 17, 13:14)
Nesupratot, ką norėjau pasakyti, na, ir nereikia biggrin.gif Puikiai žinau, kas man gražu bigsmile.gif
Sutikit, kad su tais pačiais akmenukais, tujom ir pan. galima padaryti kitaip, nei pas visus.
Bet įdomi kitų nuomonė. Juk dažnai būna, kai tie žmonės, kurie labai aršiai reiškiasi prieš stereotipus, patys pasidaro kičą.

aš pati kūrybiniuose ieškojimuose, tai puikiai jus suprantu. prisižiūrėjus esu kaip nereikia daryti, pilni portalai įvairių "grožybių", bet ranka nekyla pagal tokius pavyzdžius dirbti. Net nesu mačiusi, kad kažkas man padarytų tikrą įspūdį - nu gražiai augalai atrodo, bet daug kur jie prižiūrėti, o bendras vaizdas jau šimtą kartų matytas. Aš iš savęs reikalauju visumos, o ne tvarkingų salelių, tai man labai sunku ir pas kitus atrasti tą visumos balansą. daug kur ir pas profesionalus būna perkrauta. man labai patiko vienos forumietės čia įdėtos jos sodybos nuotraukos - rudas rąstinis namas ir veja. Tai vat norisi tikėti, kad atsiradus saikingam kiekiui augalų, ten bus ta apčiuopiama visuma. O kur visko labai daug ir įvairaus, tai ir nuo gražių augalų košės gali pavargti.
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2013 05 17, 13:18)
Pasidairykit čia

Ačiū 4u.gif Tas houzz'as kasdien nagrinėjamas.
Bet ne taip paprasta suvaldyti tą sklypo dekoravimą smile.gif
Todėl pirmiausia domiuosi, planuoju, braižau, pažindinuosi su augalais ir t.t., nes nenoriu padaryti, o po metų perdarinėti.Juolab, kad viskas ir kainuoja cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Paladė @ 2013 05 17, 13:24)
aš pati kūrybiniuose ieškojimuose, tai puikiai jus suprantu. prisižiūrėjus esu kaip nereikia daryti, pilni portalai įvairių "grožybių", bet ranka nekyla pagal tokius pavyzdžius dirbti. Net nesu mačiusi, kad kažkas man padarytų tikrą  įspūdį - nu gražiai augalai atrodo, bet daug kur jie prižiūrėti, o bendras vaizdas jau šimtą kartų matytas. Aš iš savęs reikalauju visumos, o ne tvarkingų salelių, tai man labai sunku ir pas kitus atrasti tą visumos balansą. daug kur ir pas profesionalus būna perkrauta. man labai patiko vienos forumietės čia įdėtos jos sodybos nuotraukos - rudas rąstinis namas ir veja. Tai vat norisi tikėti, kad atsiradus saikingam kiekiui augalų, ten bus ta apčiuopiama visuma. O kur visko labai daug ir įvairaus, tai ir nuo gražių augalų košės gali pavargti.

Absoliučiai sutinku 4u.gif
Forumietės daffni tas namukas.
Atsakyti