Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 65 tema

Jei auginate šeivamedį, pasakykit ar labai toli jo kvapas jaučiasi? Namuose stovi vazonas tai tikrai nemalonus kvapelis blink.gif galvoju kur jį geriau sodinti ar į pati galą sklypo ar arčiau? Nes lapeliai tai labai gražūs, galvojau arčiau namo pasodinsiu, muses nubaidys cool.gif bet kai didelis užaugs gali kvapas pradėt erzinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2013 05 10, 16:08)
Jei auginate šeivamedį, pasakykit ar labai toli jo kvapas jaučiasi? Namuose stovi vazonas tai tikrai nemalonus kvapelis blink.gif galvoju kur jį geriau sodinti ar į pati galą sklypo ar arčiau? Nes lapeliai tai labai gražūs, galvojau arčiau namo pasodinsiu, muses nubaidys cool.gif bet kai didelis užaugs gali kvapas pradėt erzinti doh.gif

Kai žydi, tai man kvepelis doh.gif Teta pasodinusi savo sklypo gale. Grožis yra, kvapo nesijaučia kai kieme būnam, kol arti neprieini lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal patartumėte, kuom apželdinti terasą? Ji medinė, nuo žemės pakelta apie pusmetrį, tad norėčiau, kad ir augalai ne žemesni būtų, nes norisi paslėpti pastolius iš blokelių, ant kurių ji stovi blush2.gif
Patiko anyžinis lofantas, ale pasiskaičiau, kad labai daug medaus jame, traukia bites, o aš joms alergiška, plius du maži vaikučiai.. gal kažką panašaus galit rekomenduoti mažiau traukiančio bites? smile.gif Tinka, ko gero, ir šiaip lapiniai augalai, nebūtinai žydintys.. tik kad aš tokia ta sodininkė, augalų nepažįstu ir nežinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2013 05 10, 16:08)
Jei auginate šeivamedį, pasakykit ar labai toli jo kvapas jaučiasi?

pas mane sklypo gale, šone, tokiose vietose kur retai vaikštom, tai tik vaizdas matosi, kvapo nejaučiam visai.
Atsakyti
Sveikos, gal galite parekomenduoti zmogu, suprantanti apie apzeldinimo subtilybes, prie namo kol kas nera jokiu augaliuku, reikia ir sodo ir gelyno. Zodziu daug reikalu, o pati apie augalus nedaug ismanau blush2.gif . Namas Kauno raj. I a/z parasykit labai prasau, nes retai cia uzklystu. Aciu
Atsakyti
QUOTE(mingam @ 2013 05 13, 22:17)
Sveikos, gal galite parekomenduoti zmogu, suprantanti apie apzeldinimo subtilybes, prie namo kol kas nera jokiu augaliuku, reikia ir sodo ir gelyno. Zodziu daug reikalu, o pati apie augalus nedaug ismanau blush2.gif . Namas Kauno raj. I a/z parasykit labai prasau, nes retai cia uzklystu. Aciu

kopijuoju zinute,irgi ieskau zmogiuko,kuris padetu pasirinkti ir paderinti gelytes trejose zonose prie namo,pazistu as tu geliu 10proc,tai man aukstoji matematika,sodinu,raunu,vel sodinu,o norisi padoriau pasidaryti,namas kauno rajone.lauksiu i az.
Atsakyti
Internetas pilnas kontaktų, SM pačios projektuoja, planuoja, ieško augalų, sodina ir prižiūri.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 15, 09:27)
Internetas pilnas kontaktų, SM pačios projektuoja, planuoja, ieško augalų, sodina ir prižiūri.

tai as ta ir darau...bet labai nepatenkinta rezultatu....na,sumesiu kelias viets nufotkinusi,gal kas pakomentuos...jei gales ir nores...
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2013 05 15, 10:04)
tai as ta ir darau...bet labai nepatenkinta rezultatu....na,sumesiu kelias viets nufotkinusi,gal kas pakomentuos...jei gales ir nores...

Meskit wink.gif

Papildyta:

QUOTE(Kaktusine @ 2013 05 03, 19:02)
Pagal statybos techninio reglamento STR 2.02.09:2005 „Vienbučiai ir dvibučiai gyvenamieji pastatai“ (Žin., 2005, Nr. 93-3464, 2010, Nr. 60-2976) 9 priedo 5 punktą medžių ir krūmų sodinimo atstumai nuo kaimyninių sklypų ribų ir gatvės raudonosios linijos turi būti:
1. krūmų ir gyvatvorių - ne mažiau kaip 1 m;
2. žemaūgių medžių, išaugančių ne daugiau kaip iki 3 m aukščio, - 2 m;
3. kitų medžių - 3 m.

Arčiau galima tik su kaimynų sutikimu.

Ir dar rastisku, o ne zodiniu wink.gif
Atsakyti
mergaites,o gal kas turit sita iranki,vejos atpjoveja http://www.stokker.l...roduct/1475349/ ar vertas demesio?
Atsakyti
mergaiciukai,mielosios,brangiosios,imetu savo "jovalyna"...ta takeli prie kiemo trinkeliu dabar iskasem,kur ejo kalba apie plastborta-deti-nedeti,palikau nedeti...kol kas, tai va,laukiu dar papildymo zemiu, nupirktos levandos maziukes,dar gavau patarima sodinti i tarpa anyzini lofanta, ku manot, ir ten gale,kur placiau kazkoks krumynas auga,cia visiskas pavesis,ka jam i draugija sodinti*/nesodinti....nu zodziu...
toliau, matysit baisu tragiska zemes lopyneli po dideliu terasiniu langu,cia beveik pietu puse,saules daug,kaip ir turetu buti reprezentacine zona,o gaunas visad....., taip tarkim atrodo dabar,ir taip vasara,aisku,kiekviena vasara vis kitaip,nes skirtingas siukslynas gaunas....fuuuu,sakau,esu juoda gelininke darzininke,kabutese,zinau 3 geles:((( sakau reik viska mest velniop, gal kokiu roziu uzsiveisti ir pamaisyt su kuo nors, ir kokia skalda apipilti,ka tu tuo akmenu bordiuriuku daryti?isardyti?palikti zeme sulyg trinkelemis,ar geriau kada auksciau, ir dar takeliukas eina salia, ten daug isplatinti negaliu,nes ziema malkas is ten patysia ir nusimintu viskas...gal ten i ta takeli kokiu sauluciu spalvotu uzsodinus....tai va,kose makalose galvoje,noriu kazko atsinaujinti,o nezinau nuo ko pradeti...ten patvory,sulyg kaimyno pirtimi,eina kanalizacijos dangtis,tai apacioj kelias geles ikisus esu,sakau,gal ji visa kazkuo apsodinti,nors ten grynas pavesis...ti va,ir dar prie tvenkinuko pakrasty ikisus esu vilkdalkiu,lubinu ir dar kazkokiu,kokiu nepazistu,daugiau neina sonuose sodinti,nuo pavasario buna viskas apsemta sulyg misku.....tai va,tokia tat is manes pradedancioji nenusimanancioji gelininke,lauksiu jusu teismo ir geranorisku repliku-patarimu,.aciu dideliausas
foto cia: https://picasaweb.go...2620291/DropBox
Atsakyti
būtų gerai ir pamatyti tas nuotraukas 4u.gif (tik du folderiai su patalynėmis ir pnš wink.gif )
Atsakyti