Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 65 tema

Sveikos 4u.gif prieš pora mėn, buvo diskusija apie kurmius rolleyes.gif kažkas rašė, kad spastus pirko, tai noriu sužinoti kaip sekasi cool.gif Pas mane tokie protingi kurmiai gyvena laugh.gif niekaip nesupratau, kaip jie sugeba užversti žemėmis spąstus ir į juos nepakliūti doh.gif dabar pamačiau, kad jie nelenda tiesiai, o ateina iki spąstų ir pasidaro atsarginį tunelį šone spastų, juos užversdami žemėmis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2013 05 08, 10:09)
Sveikos 4u.gif prieš pora mėn, buvo diskusija apie kurmius  rolleyes.gif kažkas rašė, kad spastus pirko, tai noriu sužinoti kaip sekasi cool.gif Pas mane tokie protingi kurmiai gyvena  laugh.gif niekaip nesupratau, kaip jie sugeba užversti žemėmis spąstus ir į juos nepakliūti doh.gif dabar pamačiau, kad jie nelenda tiesiai, o ateina iki spąstų ir pasidaro atsarginį tunelį šone spastų, juos užversdami žemėmis blink.gif

Kurmiai turi labai gerą uoslę. Prieš statant, spąstus reikėtų pavirinti juos vandenyje, kad neliktų jokių kvapų ir po to juos reikia imti su naujom pirštinėm, kurias kiti dar prieš tai palaiko žemėje užkastas, irgi tam kad nebūtų žmogaus kvapo. Mes taip darėm kai gaudėm, tai įkliuvo ne vienas.
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2013 05 08, 10:40)
Kurmiai turi labai gerą uoslę. Prieš statant, spąstus reikėtų pavirinti juos vandenyje, kad neliktų jokių kvapų ir po to juos reikia imti su naujom pirštinėm, kurias kiti dar prieš tai palaiko žemėje užkastas, irgi tam kad nebūtų žmogaus kvapo. Mes taip darėm kai gaudėm, tai įkliuvo ne vienas.

Žinau, kad jų uoslė gera, bet per tris savaites žemėje gal turėjo nuo spąstų kvapas jau išgaruoti g.gif Liečiau be pirštinių kai tik parsisinčiau. Negirdėjau, kad virint reikia blink.gif Sakė žvejų krautuvėje būna sliekų kvapo laugh.gif gal patiktų jiems ir neitų ratais cool.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2013 05 08, 10:09)
Sveikos 4u.gif prieš pora mėn, buvo diskusija apie kurmius  rolleyes.gif kažkas rašė, kad spastus pirko, tai noriu sužinoti kaip sekasi cool.gif Pas mane tokie protingi kurmiai gyvena  laugh.gif niekaip nesupratau, kaip jie sugeba užversti žemėmis spąstus ir į juos nepakliūti doh.gif dabar pamačiau, kad jie nelenda tiesiai, o ateina iki spąstų ir pasidaro atsarginį tunelį šone spastų, juos užversdami žemėmis blink.gif

Pirkau ir aš spąstus. Savaitė tuoj bus, kaip anie kurmių tyko. Nepagaunu doh.gif Jau ir žemėj tiek laiko - visi kvapai turėtų išsigaruot. Bet pas mus jie irgi protingi - eina kitur, kur spąstai nestovi. O eit turi daug kur.
Maža to, anie jau visai išsigimė: per savo lavonus lipa unsure.gif Vieną pagavau su šakėm, netyčia. Numirusį užkasiau take. Anksčiau tokį taką aplenkdavo bent kuriam laikui. Dabar - per lavono galvą perkniso, vaizdžiai tariant doh.gif
Aš irgi galvoju apie kokį nors papildomą jauko kvapą ax.gif
Atsakyti
pasiskųst tereikėjo biggrin.gif
Nuėjau patikrint spąstų ir thumbup.gif vieną turiu bigsmile.gif Kiek laimės biggrin.gif
Atsakyti
Girdejau, kad padeda i ju angas prikaisiot suns plauku. Jie uzuodzia kaip pavoju ir issikrausto.
Dar galima vilioti kurmius i viena vieta pvz. padaryti komposta vienoj vietoj, ten atsiras slieku ir kurmiai ten visi subegs ir gal tenai spastus spesti.
Tikiuos kamnors pravers. Sekmes medzioklese.
Atsakyti
QUOTE(Vanesa3 @ 2013 05 08, 12:48)
Girdejau, kad padeda i ju angas prikaisiot suns plauku. Jie uzuodzia kaip pavoju ir issikrausto.
Dar galima vilioti kurmius i viena vieta pvz. padaryti komposta vienoj vietoj, ten atsiras slieku ir kurmiai ten visi subegs ir gal tenai spastus spesti.

netikiu nei vienu atbaidymo būdu. kiek aš jų bandžiau.
o va su tuo kompostu, tai tik padėt peržiemot ir daugintis galima jiems rolleyes.gif kuo mano kaimynas ir pasitarnavo visai šitai kurmių armijai biggrin.gif

žudytžudytžudyt
- kol išnyks.
ne kurmiška, bet... kitos išeities nėra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanesa3 @ 2013 05 08, 12:48)

Kišu šuns plaukus,gal keliom dienom ir padeda,paskui šalia išsiknisa doh.gif sakė juos atbaido žmogaus kakalas paraugintas vandenyje,nešviežias kad būtu,ilgam išsikrausto jie,tik va aš nebandžiau,kažkaip neprisiverčiu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TaiRa** @ 2013 05 08, 15:52)
Kišu šuns plaukus,gal keliom dienom ir padeda,paskui šalia išsiknisa  doh.gif sakė juos atbaido žmogaus kakalas paraugintas vandenyje,nešviežias kad būtu,ilgam išsikrausto jie,tik va aš nebandžiau,kažkaip neprisiverčiu  doh.gif  biggrin.gif

OMG, kokiu tik nesamoniu zmones neprisigalvoja. Ir ar tikrai butina visus isbandyti 'zmones sako'?
Atsakyti
QUOTE(TaiRa** @ 2013 05 08, 15:52)
sakė juos atbaido žmogaus kakalas paraugintas vandenyje,nešviežias kad būtu,ilgam išsikrausto jie,tik va aš nebandžiau,kažkaip neprisiverčiu  doh.gif  biggrin.gif

hah.gif va čia tai receptas lotuliukas.gif thumbup.gif Tokio dar neteko girdėt lotuliukas.gif Ir ko tik žmonės neprikuria doh.gif
O pas mus sėkmingai su kurmiais katinas kariauja - nors imk ir kurmių kailių kailinius siūkis thumbup.gif Pagauna ir atnešęs paguldo prie durų kaip dovaną. Jau gal kokius 4 ar 5 palaidojau thumbup.gif
Atsakyti
Nukreipsiu kalba i kita tema- prasyciau patarimo. Nuo gatves puses, rytuose, priesais savo „aklinu” lentu tvora, valdiskoje zemeje norim pasodinti dekoratyvius augalus. Namas ir tvora „bliedni” gelsvi, stogas ir namo kampai tamsiai rudi. Kol kas krastuose pasodintos dvi kalnapuses. Tarp ju vejos plotas - apie 1.50*7m. Arciau tvoros po zeme eina TEO laidai, tad dideli medziai netiktu tikriausiai, o ir vietos mazoka. Masciau apie hortenzija ar veigele vidury arba tris sidabrakrumius... Vyrui prie sirdies forzitija, bet ju nelabai noriu (kaip ir veigeles) del trumpo zydejimo. O gal visiskai kitaip patarsit? Aciu,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adeliutė: 09 gegužės 2013 - 21:31
Sveikos, ieškau firmos ar žmogaus Kaune, galinčio atnaujinti namų aplinką-genėti medžius, patvarkyti alpinariumą, mulča papildyti. Tos firmos, kuri darė neprisiprašau, pati nespėju, o be rekomendacijų nenoriu įsileisti į kiemą. Jei kuri žinot patikimą žmogų, patarkit, darbo tikrai nemažai, dėl kainos sutarsim, pigiausio varianto tikrai neieškau. Į AŽ, prašau, kad temos neteršti. Dėkui.
Atsakyti