Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 65 tema

QUOTE(Paladė @ 2013 03 19, 13:52)
o kokie sklypo išmatavimai?

Berods 60*25 bet ilgi dar gausime pasiilginti. 17 aru kolkas visas sklypas.
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2013 03 19, 12:10)
Berods 60*25 bet ilgi dar gausime pasiilginti. 17 aru kolkas visas sklypas.

tai piešinuke proporcijos klaidina, nes ilgis turėtų būt daugiau nei dvigubai didesnis už plotį. Aš šiaurinį galą sodui atiduočiau, ir kaip jau Leliumai minėjo toliau vienus nuo kitų kaulavaisius ir kt. sodinčiau.
Papildyta:
QUOTE(Barboraaa @ 2013 03 19, 12:03)
Laba diena(kreipiausi į balkonų temą,)bet matau čia rasiu kas patars.

Ką tiktų auginti šiaurės rytų, atviram balkone? Saulė tik vakare apšviestų augaliukus. Taip pat gana vėjuota vietovė.
Nekokia kol kas iš manes augalų žinovė, manau tiesiog vienmetes įkurdint šiltam sezonui, tik va kokias g.gif

mąsčiau mąsčiau, ir vistiek nelabai supratau, kaip šiaurės rytų balkone gali būt vakarinė saulė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 03 19, 13:06)
tai piešinuke proporcijos klaidina, nes ilgis turėtų būt daugiau nei dvigubai didesnis už plotį. Aš šiaurinį galą sodui atiduočiau, ir kaip jau Leliumai minėjo toliau vienus nuo kitų kaulavaisius ir kt. sodinčiau.
Papildyta:
mąsčiau mąsčiau, ir vistiek nelabai supratau, kaip šiaurės rytų balkone gali būt vakarinė saulė? g.gif

beveik pusė balkono apsišviečia kada saulė leidžiasi, rimtai, įėjimas ŠR virš jo balkonas,ant projekto tokia atžyma g.gif
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2013 03 19, 13:37)
beveik pusė balkono apsišviečia kada saulė leidžiasi, rimtai, įėjimas ŠR virš jo balkonas,ant projekto tokia atžyma g.gif

nu jo, kodėl gi ne, jei išlindęs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 03 19, 13:39)
nu jo, kodėl gi ne, jei išlindęs smile.gif

schmoll.gif neišlindes.
Atsakyti

žinau, kas tikrai neaugs - pas mane ant vėjo numiršta petunijos, surfinijos ir pakabinamos begonijos. Vėjas nudrasko žiedus su visom šakom.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 03 19, 13:44)
žinau, kas tikrai neaugs - pas mane ant vėjo numiršta petunijos, surfinijos ir pakabinamos begonijos. Vėjas nudrasko žiedus su visom šakom.

4u.gif

Krūmų į geliapuodžius prikišiu,manau atlaikys.
Atsakyti
gal kitos merginos gerų patarimų turės
Atsakyti
lendu pas jus nes manau cia greiciau gausiu atsakyma: ar yra neaukstu rododendru rusis??? ir apskritai kas salia derinasi su bordiniais silokais, labai noreciau kad zydetu pakaitomis g.gif pirmiau koks krumelis anksti pavasari paskui silokai
Atsakyti
Sveikutes,atejau su prasymu pas jus ir patarimu ,gal galesit patarti kaip paslepti kanalizacijos ta vamzdi jisai islindes koki puse metro,siemet bus daroma cia pievute ir sodinami gal augalai bet niekaip nesugalvoju kaip cia ta issikisima paslepti.
Atsakyti
QUOTE(surmute @ 2013 03 26, 15:38)
Sveikutes,atejau su prasymu pas jus  ir patarimu ,gal galesit patarti kaip paslepti kanalizacijos ta vamzdi jisai islindes koki puse metro,siemet bus daroma cia pievute ir sodinami gal augalai bet niekaip nesugalvoju kaip cia ta issikisima paslepti.

pas mus irgi buvo gerokai išsikišęs, tai vyras sužemino jį (išdaužė betoną ir nuleido), tada viršų apibėrėm žeme ir apsėjom pievele.
Atsakyti
na sako kad nepatartina sumazinti visai tai kiti kaimynai apdejo akmenimis o man taip nesiinori buti panasei kaip visi
Atsakyti