Įkraunama...

Ann Taylor

QUOTE(Linutelia @ 2014 11 06, 11:07)

Linutelia, 06 Lap 2014 - 11:07, parašė:

Linutelia, 06 Lap 2014 - 11:07, parašė:

http://www.anntaylor...faultColor=5462
Gal kuri turit šitą megztuką ir pasirodytų?  bigsmile.gif didintas jis?

http://www.anntaylor...faultColor=5462
Gal kuri turit šitą megztuką ir pasirodytų?  bigsmile.gif didintas jis?

Matavusis si esu, tai sakyciau atitinka dydi. AT ir Loft paprastai S arba 6 dydi perku, o sio norejosi M (iprastas mano dydis ir yra M) - matavausi S, tai tinka normaliai, bet man noretusi laisvesnio kritimo. Bet pats megztukas nesuzavejo, nes laaabai plonytis, beveik permatomas, na labiau bliuskyte, o ne megztukas, nors atrodo simpatiskai. Gera kaina pirkciau, bet kai full price matavausi, tai tikrai nevertas.
Atsakyti
Mergaites o kaip sitas megztukas? Gal kuri turite norisi kokio bliuzoniuko bet ne visai bliuzono , gal visai nieko toks butu g.gif

http://www.anntaylor...faultColor=9546
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2014 11 05, 17:22)

geggle, 05 Lap 2014 - 17:22, parašė:

geggle, 05 Lap 2014 - 17:22, parašė:

Oho, ir kiek cia rubu isejo uz 34 dolerius? blink.gif neitiketina! ir dar imanoma gaut dydziu per tokias akcijas? O akcijas daznai daro? ax.gif

Oho, ir kiek cia rubu isejo uz 34 dolerius? blink.gif neitiketina! ir dar imanoma gaut dydziu per tokias akcijas? O akcijas daznai daro? ax.gif

QUOTE(Dideja @ 2014 11 05, 17:51)

Dideja, 05 Lap 2014 - 17:51, parašė:

Dideja, 05 Lap 2014 - 17:51, parašė:

Manau ji parase, kad sijonuko kaina doleriais buvo 34 smile.gif

Manau ji parase, kad sijonuko kaina doleriais buvo 34 smile.gif

drinks_cheers.gif Taip. Sijono kaina buvo 34 doleriai, o kaina litais saskaitoje bendra uz daugiau daiktu, todel ir parasiau, kad kiek litais tiksliai isejo negaliu parasyt mirksiukas.gif
Bet ta 75 proc akcija tikrai buvo isskirtine, nes i sale naujai primete daiktu ir iskart dave tokia didele nuolaida, kai visi dydziai dar buvo.
Atsakyti
QUOTE(June24 @ 2014 11 06, 19:34)

June24, 06 Lap 2014 - 19:34, parašė:

June24, 06 Lap 2014 - 19:34, parašė:

drinks_cheers.gif  Taip. Sijono kaina buvo 34 doleriai, o kaina litais saskaitoje bendra uz daugiau daiktu, todel ir parasiau, kad kiek litais tiksliai isejo negaliu parasyt  mirksiukas.gif
Bet ta 75 proc akcija tikrai buvo isskirtine, nes i  sale naujai primete daiktu ir iskart dave tokia didele nuolaida, kai visi dydziai dar buvo.

drinks_cheers.gif  Taip. Sijono kaina buvo 34 doleriai, o kaina litais saskaitoje bendra uz daugiau daiktu, todel ir parasiau, kad kiek litais tiksliai isejo negaliu parasyt  mirksiukas.gif
Bet ta 75 proc akcija tikrai buvo isskirtine, nes i  sale naujai primete daiktu ir iskart dave tokia didele nuolaida, kai visi dydziai dar buvo.

Merginos padėkit, kokio dydžio sijono reiktų su 106 cm sėdimąja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2014 11 06, 20:47)

Loora, 06 Lap 2014 - 20:47, parašė:

Loora, 06 Lap 2014 - 20:47, parašė:

Galiu tik pasakyti, kad su 93 cm turiu 2 d, kaip ir j. crew ax.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2014 11 04, 23:47)

troliuke, 04 Lap 2014 - 23:47, parašė:

troliuke, 04 Lap 2014 - 23:47, parašė:

http://www.anntaylor...r-jacket/347877

Gal kas turit toki megstuka 4u.gif

taip aš šiandien gavau S dyd. moka spalvytę , atitiko savo dydį, man su 90 cm krutine idealiai, mažesnio nenorėčiau, nes rankovės siaurokos ir toks gan sunkokas, bet matosi, kad nepliuržis biggrin.gif bus šiltas, rimtas cardiganas wub.gif wub.gif
spalvytė realiai šviesesnė vos nei čia foto manikenė, tokia rami nemuržina ta moka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 11 04, 18:16)

Dideja, 04 Lap 2014 - 18:16, parašė:

Dideja, 04 Lap 2014 - 18:16, parašė:

Gavau sia  suknyte http://www.anntaylor...faultColor=1878
Mano ismatavimai ~ 89/72/93, ugis 172 cm

Dydis - XS. Manau, kad tiko, aisku, noretusi kiek ilgesnes  ax.gif
Kokybe gera, tik is vis super butu, jei butu dar pamusaliukas, nors  ta sijono medziaga ner labai plona.

Gavau sia  suknyte http://www.anntaylor...faultColor=1878
Mano ismatavimai ~ 89/72/93, ugis 172 cm

Dydis - XS. Manau, kad tiko, aisku, noretusi kiek ilgesnes  ax.gif
Kokybe gera, tik is vis super butu, jei butu dar pamusaliukas, nors  ta sijono medziaga ner labai plona.

dideja, idealiai kaip manikenei foto atrodo, bet dėl ilgio gal S dyd. tau būtų buvę vos ilgesnis,
o dėl pėdkelnių nebandei su juodom matinėm g.gif ax.gif

man nebespėjo jos nupirkti, kol mąsčiau kokio dydžio reik, nes ann taylor dar tik pirmi bandymai, tai biškutį baisoka pirkti g.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 06 lapkričio 2014 - 21:57
Gavau ir as savo pirmus pirkinukus thumbup.gif

Nerealiai faina wub.gif , nestora, dydis atitinka. Galima ir kaip bliuskyte nesiot, ir ant marskinuku.

user posted image

Bliuskyte sita man idomiai atrodo. Is nugaros viskas kaip ir gerai, peciai vietoje, bet per krutine gerokai per platu verysad.gif Ir rankoves galetu buti siauresnes ax.gif

user posted image
Atsakyti
Tai vat kur visos dingusios biggrin.gif sitoj temoj jau sedit bigsmile.gif

na apsvieskit ka perkat dabar su nuolaida, gal ir man ka isbandyti ax.gif turiu AT tik jojiko kelnes is pernai metu, daugiau nieko, nelabai suprantu su dydziais g.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 11 07, 00:32)

enura, 07 Lap 2014 - 00:32, parašė:

Tai vat kur visos dingusios  biggrin.gif sitoj temoj jau sedit  bigsmile.gif

na apsvieskit ka perkat dabar su nuolaida, gal ir man ka isbandyti  ax.gif turiu AT tik jojiko kelnes is pernai metu, daugiau nieko, nelabai suprantu su dydziais  g.gif

na apsvieskit ka perkat dabar su nuolaida, gal ir man ka isbandyti  ax.gif turiu AT tik jojiko kelnes is pernai metu, daugiau nieko, nelabai suprantu su dydziais  g.gif

nauji lobiai, enura, lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tik reiks panešioti ir įvertinti kokybę smile.gif 4u.gif
Atsakyti

Naujas, greitai plintantis virusas AT biggrin.gif
Dydziai man plius minus kaip Jcrew 4u.gif Šiandien labai tikiuosi sulaukti trijų naujų AT apredu, pakomentuosiu kai issimatuosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 11 06, 22:03)

inga_, 06 Lap 2014 - 22:03, parašė:

inga_, 06 Lap 2014 - 22:03, parašė:

taip aš šiandien gavau S dyd. moka spalvytę , atitiko savo dydį, man su 90 cm krutine idealiai, mažesnio nenorėčiau, nes rankovės siaurokos ir toks gan sunkokas, bet matosi, kad nepliuržis bus šiltas, rimtas cardiganas
spalvytė realiai šviesesnė vos nei čia foto manikenė, tokia rami nemuržina ta moka wub.gif

taip aš šiandien gavau S dyd. moka spalvytę , atitiko savo dydį, man su 90 cm krutine idealiai, mažesnio nenorėčiau, nes rankovės siaurokos ir toks gan sunkokas, bet matosi, kad nepliuržis bus šiltas, rimtas cardiganas

grazus sitas cardiganas bigsmile.gif ziurejau ir as i ji , del spalvos dvejojau, kurios reik rudos ar pilkos ...., taip ir neuzsakiau ax.gif smile.gif

o foto su juo neimesi mums g.gif smile.gif

QUOTE(inga_ @ 2014 11 06, 22:56)

inga_, 06 Lap 2014 - 22:56, parašė:

inga_, 06 Lap 2014 - 22:56, parašė:

dideja, idealiai kaip manikenei foto atrodo, bet dėl ilgio gal  S dyd.  tau būtų buvę vos ilgesnis,
o dėl pėdkelnių  nebandei su juodom matinėm  g.gif  ax.gif

dideja, idealiai kaip manikenei foto atrodo, bet dėl ilgio gal  S dyd.  tau būtų buvę vos ilgesnis,
o dėl pėdkelnių  nebandei su juodom matinėm  g.gif  ax.gif

kazi kiek tas S ilgis tebutu ilgesnis, jei is viso butu.... bet jau butu per platu man ax.gif
del juodu nepermatomu pedkelniu, jau rasiau, manau, kad labai gera mintis, tiesa, dar nebandziau, bet man atrodo gerai turetu but smile.gif
Papildyta:

as baletkes vakar paemiau smile.gif http://www.anntaylor...faultColor=6600

dar laukiu is anksciau tokio pilko smile.gif http://www.anntaylor...faultColor=6290 norejosi kazko silto ir minksto (tikiuosi) prie dzinsu ir ilgaauliu...

siandien kazkaip akis uzkliuvo uz situ kelniu.... :ax g.gif : http://www.anntaylor...faultColor=6600
bet kaip paziuriu...poliestieris ....o gal dar ir ne mano stilius tongue.gif Aireda, pasakyk ka nors biggrin.gif
bet kodel jos man i aki krito lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 07 lapkričio 2014 - 07:55