QUOTE(Virvytė @ 2013 11 03, 12:48)
Pirmiausia man rūpi vaikų sveikata.
Antra, gaminimas ir valgymas kartu ugdo vaikų savarankiškumą, dalijimosi kultūrą, atsakomybę.
Trečia, maistas yra vienas iš malonumų.
Ketvirta, neišmesdama maisto aš sutaupau, todėl galiu pirkti kokybiškus produktus, gaminti visaverčius patiekalus.
O šiaip visos turim tas pačias 24 val.
Aš renkuosi darbą, kuris manęs neišsunkia tiek, kad norėtųsi tik griūti miegoti. Kol vaikai maži, stengiuosi kuo daugiau skirti laiko jiems. Na, o kai jie užaugs, manau, pasidarysiu dar didesnė planuotoja ir "skriaga".
Na,as anksciau,kai vaikai buvo mazi-turejau darba,kuris manes tiek neissunkdavo-tada galejau daug laiko skirti vaikams ir skirdavau,buvo daug laisvo laiko(leidom ji turiningai-paprastai kulturindavomes arba traukdavom i gamta),bet sedejome tusciais pilvais,vasara/rudeni daugiausia misko gerybemis maitinomes,mesa budavo dazniausiai tik algos diena...valgydavom visos kartu-dazniausiai tai budavo kokia nors kose,keptos bulbes,batviniai ir pan.,rudeni-grybai (pusryciams,pietums,vakarienei ir naktipieciams

)..

Vaikai,beje,augo sveiki ir stiprus...

O as negaliu dirbti darbo,kuris man nepatinka,vien tik uz pinigus,darba as turiu megti,nes atiduodu jam save visa...taigi dabar dirbu kaip arklys ir del to gyvename geriau,bet kazka tenka aukoti...na,ir kaip galima suderinti/suplanuoti valgyma kartu,jei visu skirtingi rezimai? Ar vaikai turi neiti miegoti iki 1-2 val.ir laukti manes griztancios is antros pamainos kad kartu pavalgyti? O i pirma pamaina,pvz.,iseinu mazdaug 4 ryto...

Tokiom salygom neimanoma kazka suplanuoti,gali tik pasirupinti,kad saldytuve butu maisto...
Papildyta:
QUOTE(barbarise @ 2013 11 03, 14:01)
Pas mus kaip tik uogos labai susivalgo, ir saldytas megstam labiau nei uogienes, todel saldom viska ka imanoma - zemuoges, braskes, melynes, avietes, serbentus, vysnias ir t.t. Uogas saldau mazais indeliais, kad susinaudotu per karta. Naudojam prie blynu, keptu varskeciu,saldziu apkepu, su varske, pyragams ir t.t.
Mes irgi

pilnas saldiklis prisaldytu visokiausiu,naudojam visur,+dukra megsta ir taip jas valgyti,o as megstu su riebia grietinele...

na,ir visada svieziu vitaminu,taip sakant,yra.Verdu tik bruknes,ir nesaldau spanguoliu-jos ir taip pertrintos su cukrumi laikosi.