man rodos cia prestizo reikalas,gabut visi eina valgyt benradarbiai i kavines,o ten zinia ir bendraujama,na kartu vaiksto,o tai kaip cia likt ir sumustini valgyt,bent jau mano vyro darbe taip,tiesiog nu kazkaip prisitakai,virsininkas eina valgyt,pakviecia ir siaip...
QUOTE(perkunkieme @ 2013 01 30, 15:56)
man rodos cia prestizo reikalas
Kaip čia pasakius

QUOTE(Amarcord @ 2013 01 30, 16:01)
Kitas reikalas, jei darbe tiesiog nėra pietavimui tinkamos virtuvėlės (man tai būtų didžiulis minusas).
Jo, čia ir man būtų baisus blogis, kavinėse man neskanu ir per brangu, nenorėčiau ten kasdien pietaut, o jei negalėčiau pietaut šiltu maistu, tai skrandis pareitų...

Laimė, mes turim virtuvę su visa įranga, tai nešuosi pietus kasdien su labai retomis išimtimis.
Sveikos
prisijungsiu ir as,
kelis paskutinius metus gyvenu fiksuodama savo islaidas.... tai va, musu dvieju asmenu seima - as ir 18 metu sunus - "pravalgom" iki 500 litu per men... musu maisto racionas yra pilnavertis, neskundziam sau jokiu produktu... tiesa, viska gaminu pati, bet tikrai ne del to, kad sutaupyciau... tiesiog mums skaniau namie gamintas maistas
...

kelis paskutinius metus gyvenu fiksuodama savo islaidas.... tai va, musu dvieju asmenu seima - as ir 18 metu sunus - "pravalgom" iki 500 litu per men... musu maisto racionas yra pilnavertis, neskundziam sau jokiu produktu... tiesa, viska gaminu pati, bet tikrai ne del to, kad sutaupyciau... tiesiog mums skaniau namie gamintas maistas

QUOTE(Miaška @ 2013 01 30, 16:34)
Jo, čia ir man būtų baisus blogis, kavinėse man neskanu ir per brangu, nenorėčiau ten kasdien pietaut, o jei negalėčiau pietaut šiltu maistu, tai skrandis pareitų...
Laimė, mes turim virtuvę su visa įranga, tai nešuosi pietus kasdien su labai retomis išimtimis.

Sausio išlaidos maistui

QUOTE(linaraluka @ 2013 01 30, 19:08)
Sveikos
prisijungsiu ir as,
...

Nedaug pravalgot, mano 18-likinė dukra, ko gero, už tiek pravalgo viena

Kaip taip pavyksta? Visas maistas perkamas, o gal užsiauginat ką?

Mes per sausį pravalgėm 1050, trys suaugę. Tiesa, ilgiau kaip savaitę viešėjo mažės draugė, gerai pavalganti mergina, tai irgi pasijautė

Mano sausis
Pietūs darbe 11
Vaisiai 47,64
Daržovės 18,24
Pienas ir jo produktai 43,59
Žuvis, mėsa 20,28
Kava, arbata 15,27
Duonos gaminiai 18,73
Padažai, prieskoniai 6,05
Miltai, makaronai, kruopos ir pan. 23,02
Gatavas maistas 20,68
Saldumynai 12,57
Sultys, vanduo 3,87
Kitas maistas 25,52 Čia lauktuvės, nežinau, ar sąžininga rašyt prie savo maisto
Iš viso 266,46 Lt
Iš kaimo gavau obuolių, uogienių, 10 kiaušinių, 4 varškės spurgas ir 3 karbonadus
Pietūs darbe 11
Vaisiai 47,64
Daržovės 18,24
Pienas ir jo produktai 43,59
Žuvis, mėsa 20,28
Kava, arbata 15,27
Duonos gaminiai 18,73
Padažai, prieskoniai 6,05
Miltai, makaronai, kruopos ir pan. 23,02
Gatavas maistas 20,68
Saldumynai 12,57
Sultys, vanduo 3,87
Kitas maistas 25,52 Čia lauktuvės, nežinau, ar sąžininga rašyt prie savo maisto

Iš viso 266,46 Lt
Iš kaimo gavau obuolių, uogienių, 10 kiaušinių, 4 varškės spurgas ir 3 karbonadus

Na ką, sausio mėn., išleidau 443,82 Lt
(praeitą buvo 376,92). Išlaidos maisto grupėms daugmaž panašios, skirtumas +-5-10 Lt. Bet taip tikėjausi sutaupyti saldumynams... "Sutaupiau" - išleidau 98,28 Lt (praetą mėn. 52,94)
Matomai dėl to, kad gruodį per Kūčias-Kalėdas buvom ne namie ir ten viskuo prisivaišinom
Draugo išlaidos 379,43 Lt (7 ct daugiau nei už gruodį
). Išlaidos maisto grupėms irgi panašios, tik kiek padidėjo pieno produktams, daržovėms, o pamažėjo saldumynams, draugui matomai geriau sekasi nuo jų susilaikyti

Draugo išlaidos 379,43 Lt (7 ct daugiau nei už gruodį

O merginos, kaip rašot savo išlaidas? Ta prasme, kur registruojat - knygutėj, kompe, telefone ar kaupiat čekius?
Aš irgi galvoju reik pradėt išlaidas skaičiuot, nes kaip tai vis pritrūksta pinigėlių mėnesio gale
Mes - keturiese - du suaugę, du vaikai - 5m ir 8mėn. Pačiai įdomu, kiek išleidžiam ir kur galima sutaupyt. Aišku daug mažojo sauskelnės "suvalgo" pinigėlių, nors košeles ir tyreles darau pati iš kaimo gėrybių - nors jau ir jos prie pabaigos...
Aš irgi galvoju reik pradėt išlaidas skaičiuot, nes kaip tai vis pritrūksta pinigėlių mėnesio gale

Mes - keturiese - du suaugę, du vaikai - 5m ir 8mėn. Pačiai įdomu, kiek išleidžiam ir kur galima sutaupyt. Aišku daug mažojo sauskelnės "suvalgo" pinigėlių, nors košeles ir tyreles darau pati iš kaimo gėrybių - nors jau ir jos prie pabaigos...
QUOTE(dolile @ 2013 02 01, 13:46)
O merginos, kaip rašot savo išlaidas? Ta prasme, kur registruojat - knygutėj, kompe, telefone ar kaupiat čekius?
Man tai l.patogu rašyti telefone, nes yra exelis.. Anksčiau rašydavau į kompa, i savaitę kokį kartą paskirdavau tam, bet kai neiškart užsirašai primiršti kai ką..
QUOTE(Amarcord @ 2013 01 30, 20:40)
Sveikos

Jusu lenteles pagrindu susidariau galu gale ir as savaja, bandysiu sekti islaidas ir as.

Tik tiek, kad susidariau lentele ne tik maistui, bet ir kitoms sritims: pramogos, drabuziai, transportas ir pan.,
Iki siol saziningai rikdavome cekius, MB irgi mano prasymu atnesdavo, bet, kad niekas nesistemindavo ju.
Siandien naujo men pradzia, bandysiu taisytis, sekti islaidas

QUOTE(ewacka @ 2013 02 01, 14:03)
QUOTE(Amarcord @ 2013 01 30, 20:40)
Sveikos

Jusu lenteles pagrindu susidariau galu gale ir as savaja, bandysiu sekti islaidas ir as.

Tik tiek, kad susidariau lentele ne tik maistui, bet ir kitoms sritims: pramogos, drabuziai, transportas ir pan.,
Iki siol saziningai rikdavome cekius, MB irgi mano prasymu atnesdavo, bet, kad niekas nesistemindavo ju.
Siandien naujo men pradzia, bandysiu taisytis, sekti islaidas

Sėkmės