QUOTE(denaxa @ 2013 11 02, 23:27)
Del meniu-nelabai isivaizduoju,kaip galima susiplanuoti savaitei,as net tai paciai dienai nieko neplanuoju,na,is kur as galiu,pvz., ryte zinoti,ka valgyti noresiu vakare?
Denaxa, aš planuoju su vaikais. Bandome derinti kiekvieno norus, susitarti. Jei planuoju, kad trečiadienį bus varškės patiekalas vakarienei, tai ekspromtu galima ir keptus, virtus varškėčius, lietinius su varške, varškės apkepą gaminti. Kartais būna, kad sukeičiam kokius savaitės patiekalus vietom.
Niekada savaitės vidury neplanuoju ilgai gaminamų patiekalų. Balandėlius, cepelinus apskritai - kokį kartą per metus. Jei numatytas patiekalas iš jautienos faršo, tai galimi ir tradiciniai kotletukai, ir kukuliai trintų pomidorų padaže, orkaitėje kepti kotletukai su sūriu ir t.t. Galima improvizuoti ir su forma, pvz, pagaminti vamzdelius. Į faršą įmaišius tarkuoto kopūsto, gausis lenkiški balandėliai.
Šiaip mėgstu Oliverio laidas apie maistą per 30 min.
Kitas dalykas - planuodama būnu peržvelgus prekybos tinklų akcijas.
QUOTE(grange @ 2013 11 02, 23:42)
nesugenda?

man tai neišsilaiko tiek ilgai, kokias konkrečiai spaudi?
Spaudimo dieną geriam morkų sultis, kartais maišau su burokėliais, o savaitei spaudžiu obuolių, kriaušių, rečiau - apelsinų. Geriam maždaug trečdaliu skiestas, nes labai koncentruotos.