QUOTE(lututė @ 2013 08 07, 15:26)
prašom papasakot apie šerbetą
kažkada esu darius braškinį : imi raudono saldaus vyno,sumaišai su trintom braškėm,dedi į šaldiklį.Karts nuo karto permaišai,sudedi į stiklines...skanu...


kažkada esu darius braškinį : imi raudono saldaus vyno,sumaišai su trintom braškėm,dedi į šaldiklį.Karts nuo karto permaišai,sudedi į stiklines...skanu...

As dariau arbuzini su migdolais

Supili mase i inda ir uzssaldai, kas kazkiek laiko vis reikia pamaisyti su sakute, kad butu serbetas.
Kitas greitas variantas jei turi leduku - susmulkinti kokteiliu plaktuve leda, deti visus ingredientus, isplakti ir serbetas paruostas!
QUOTE(Meger @ 2013 08 07, 15:48)
papasakokit koks kefyras tinkamiausias, kokius priedus paskui dedate (zoleles ir t.t.) 

As naudojau gana riebu saltibarsciu kefyra. Gavosi

Dali padarysiu su zolelem, dali su cesnaku
