Smagu, temute isivaziavo!
Lutute, berods tu vakar uzsiminei apie tepama suri is saldyto kefyro? Aciu!!! Isbandziau! Labai patiko
Diskutavot apie batonus, tai as kepu tik prancuziskus, kai atlieka teslos pvz. nuo picos. Miltai, aliejus, vanduo, druska, cukraus ziupsnelis ir mieles. Kepciau nuolat, nes labai skanu, bet laiko pritruksta...
Del likuciu panaudojimo daug pridiskutavot, bet tikrai gi seima seimai nelygu, vieni grietines ar kruopu nevalgo, kiti nuolat tai valgo.
Kad neisvengiamai kartais tenka ismesti, tai tikrai. Bet stengtis viska sunaudoti yra menas!
Mano paskutiniai panaudoti likuciai:
- liko ryziu gal saujele nuo pietu, sudejau ka turejau saldytuve (krabu lazdeles, agurka, avokado galiuka, zoleliu, koncervuotu kukuruzu) ir gavosi vakarienei ryziu misraines

susivalge is karto, nes nebuvo daug, tai ir likuciu neliko, nereikejo ismesti
- likusius kukuruzus sunaudojau salieru misrainei (pagal recepta nesideda, bet idejau ir nepamaise tikrai). Salieru misraine jei kam idomu: salieru keli stiebai, obuoliai, vistiena, graikiski riesutai ir majonezas. Tokiom salotom galima sunaudoti likusia vistienos krutinele
- valgem melyniu su pienu, liko saujele uogu. Sunaudojau keksiukams
- dabar liko arbuzo nemazai, kad nereiktu ismesti (nes jau valgyt vieno nebesinori), eisiu daryti serbeto
Man labai patinka skaityti kas kaip sukasi virtuveje, todel kas netingit, jei ka prisimenat, vis pasidalinkit idejom!