Įkraunama...
Įkraunama...

Išlaidos maistui

QUOTE(denaxa @ 2013 01 27, 21:27)
Siandien gana ilgai sliauziojau po parduotuve...nes kovojau su savim...daug ko,ko norejosi,bet nebutina-nepirkau..

Man būna priešingai - noriu ko nors skanaus, bet nežinau, ko noriu, ir išeinu nieko nenusipirkus unsure.gif
Atsakyti
Ai, mūsyse tai po prostu: einu pardėn su sąrašu, nuo jo nenukrypstu, ir net minčių tokių nėra. Jei noriu skanėstų - pagalvoju, ko konkrečiai noriu, ir įsitraukiu į sąrašą. Seniai jau taip darau, tai apsipirkimas nekelia jokio streso smile.gif
Atsakyti
o nebuna taip parduotuvej,kad pamatot o 40%akcija skalbimo mileteliams ir kas nors panasiai ir tada nori nenori i ateiti uzsiperkat?
Atsakyti
QUOTE(sepultura @ 2013 01 28, 11:58)
o nebuna taip parduotuvej,kad pamatot o 40%akcija skalbimo mileteliams ir kas nors panasiai ir tada nori nenori i ateiti uzsiperkat?

Būna. Bet perku, tai ką dažnai ir gausiau naudoju - jei mėgstamam jogurtui nuolaida, tada galiu daugiau paimt. Arba miltams. Arba saldainiams tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sepultura @ 2013 01 28, 11:58)

Jei reikia - imam, jei ne - tai ne smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 29 sausio 2013 - 21:24
QUOTE(Miaška @ 2013 01 28, 23:10)
Būna. Bet perku, tai ką dažnai ir gausiau naudoju - jei mėgstamam jogurtui nuolaida, tada galiu daugiau paimt. Arba miltams. Arba saldainiams tongue.gif

Lygiai taip pat... drinks_cheers.gif Niekada nepirksiu to,ko nevartoju,vien del to,kad akcija,del to,jei buna akcija tam produktui,kuri vartoju-imu... smile.gif
Atsakyti
o as kai uzmatau akcija nusiperku automobilio langu skyscio biggrin.gif daznai vazineju be skyscio, o maximos akcija man primena, kad jau laikas dasipilt biggrin.gif
Atsakyti
Mes dviese su vyru maistui isleidziame 600-800Lt/men gan daznai apsiperkame turguje,ar ukininku turgeliuose prie prekybos centru,daznai pasinaudojame geromis nuolaidomis mesai,svieziai zuviai prekybos centruose smile.gif turime pastovu zmogu is kurio perkame,sviezias kaimiskas vistas,kalakutiena thumbup.gif
Atsakyti
Kokios mazavalges blush2.gif
Atsakyti
Musu seima (2 suauge ir 2 vaikai) maistui isleidzia tikrai nemazai, kai pagalvoji.. Bet ir tai perkame tikrai kuo pigiau.. Delikatesai, brangesni vaisiai, zuvis labai retai.. Alkoholio isvis beveik neperkame. O isleidziame: 1200lt (turbut ir daugiau..)
Is ju darbo dienomis man ir vyrui po 15lt pavalgyti, jau menesiui 600lt. Plius maistas, perkamas parduotuveje ne maziau 150lt savaitei.
Realybe ziauri.. verysad.gif
Atsakyti
Kai pradejau nebesusigaudyt, kur isleidziam pinigus, susidomejau ir sia temute. Tai nuo siol ne tik paskaitysiu, bet ir islaidas pradesiu registruot smile.gif Siuo metu tikrai net negaliu atsakyt kiek is tiesu isleidziam maistui (2 suauge ir vaikas1.5 m)
QUOTE(zuzule @ 2013 01 30, 14:58)
Musu seima (2 suauge ir 2 vaikai) maistui isleidzia tikrai nemazai, kai pagalvoji.. Bet ir tai perkame tikrai kuo pigiau.. Delikatesai, brangesni vaisiai, zuvis labai retai.. Alkoholio isvis beveik neperkame. O isleidziame: 1200lt (turbut ir daugiau..)
Is ju darbo dienomis man ir vyrui po 15lt pavalgyti, jau menesiui 600lt. Plius maistas, perkamas parduotuveje ne maziau 150lt savaitei.
Realybe ziauri..  verysad.gif

jus atveju, mano nuomone, vienintele iseitis taupyti - pietauti abiem ne kavinese. Ar darbo vietose nera galimybes valgyti savo atsineto maisto?
Atsakyti
QUOTE(zuzule @ 2013 01 30, 12:58)
Realybe ziauri..  verysad.gif

valgytumet namini maista, atsinesta i darba- islaidos butu kokie 800 drinks_cheers.gif net ir nesant darbe mikrobanges galima kazka sugalvoti- sriubos i termosiuka, kazkokio maisto, kuris ir saltas skanus ir pan 4u.gif
Atsakyti