Įkraunama...
Įkraunama...

Išlaidos maistui

as irgi pagalvojau, kad neprivalgyciau nuo tiek biggrin.gif na bet jei puslitris tirstos sriubos- tai gal ir nieko. paukstienos vis tiek truktu man.
sophi, o pusryciam suvalgai pakeli varskes ar koki kieki? neuzknisa kiekviena ryta tas pats? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2013 01 25, 20:09)
sophi, o pusryciam suvalgai pakeli varskes ar koki kieki? neuzknisa kiekviena ryta tas pats? smile.gif

Per 5 d. suvalgiau 400 g varškės pakelį - rytais visiškai neturiu apetito, valgau tik, kad tuščiu skrandžiu neišeičiau. Pusryčius keičiu kas savaitę: būna varškė, jogurtas, glaistyti sūreliai, bananai, skrebučiai su uogiene. Kitą savaitę varškės tikrai nevalgysiu schmoll.gif
Atsakyti
Man irgi silpnas meniu pasirodė - pagal mano skrandį biggrin.gif - bet pusryčiai net labai sotūs. Aš suvalgau vieną mažą indelį jogurto. Mėnesių mėnesiais tą patį valgau rytais, daug metų nepusryčiavau, paskui pradėjau nuo stiklinės vandens su šaušteliu medaus, perėjau prie jogurto. Darbe išgeriu kavos su saldėsiais.
Išimtis - komandiruotės, ten ryte pavalgau normaliai, skiriu tam bent pusvalandį. Na bet ten visas dienos režimas būna kitoks doh.gif

Šiaip mano tipinis ne savaitgalio galėtų būti kaip šiandien:

Mažas jogurtas
Balinta kava su ketvirčiu šokolado plytelės
Balinta kava su keksiuku
2 balandėliai ir 2 bulvės
Apelsinas
Puslitris raugintų pasukų.

Kava man nekainuoja, pietus nešuosi iš namų, vakarienės kartais atsisakau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 01 25, 19:42)
Man tai labai skanus meniu pasirodė essen.gif

drinks_cheers.gif aha,man irgi skaniai pasirode...
Atsakyti
Jūs visos tiek saldumynų valgot (bene kasdien)? g.gif Juk nepigiai kainuoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2013 01 26, 08:59)
Jūs visos tiek saldumynų valgot (bene kasdien)?  g.gif Juk nepigiai kainuoja unsure.gif

Valgau kasdien... blush2.gif Ir žinau, kad kainuoja. Nors panorėjusi galiu atsisakyt - kažkada morališkai palaikiau besidietinančią kolegę, tai mėnesį nevalgiau šokolado. Bet va, atsisakyti kol kas nenoriu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2013 01 26, 09:59)
Jūs visos tiek saldumynų valgot (bene kasdien)?  g.gif Juk nepigiai kainuoja unsure.gif

Po socios vakarienes jau lovoje sokoladas su arbata-privaloma-geram miegui ir savijautai...neiseina ant sito pataupyti... ax.gif Tiksliau,stengiuosi taupyti-jei anksciau visa plyta jo sukirsdavau,tai dabar stengiuosi pora juosteliu pasitenkinti... ax.gif bet dar tiek pat ir po antru pusryciu pries pietu poilsi sukertu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2013 01 18, 21:50)

fotkeje tai skaniai viskas atrodo.. smile.gif ax.gif bet truksta mesos biggrin.gif

Man kol kas atrodo ...tas taupimas (nors gali leisti paislaidaut) ant maisto... savotiska dieta.
nes dazniausiai daug ko atsisakai. mesos nes ji brangi.saldumynu...sureliu ir t.t. renkies pigesnius produktus smile.gif nematau prasmes smile.gif
nes jei pirksite ekologiskus produktus.. neiseis sutaupyt..jei pigius.. tai tiek ten ir matysit naudingu medziagu Jusu organizmui.
Man pvz maistas teikia dziaugsma.. ir as isivaizduoju,kai pradedu taupyt.. kad ant 7lt i diena ar uz 5lt pragyvent biggrin.gif jokio dziaugsmo nelieka. rolleyes.gif
bet cia tik mano maza nuomone.
kai esi sotus,pavalges ko troksta tavo skrandis,ir pats esi laimingas. rolleyes.gif
Atsakyti
nepavyksta mums ant maisto taupyt. net baisu suskaiciuot kiek per menesi gaunasi. 1500minimum. daug ant restoranu isleidziam ir negailim pinigu brangesniam alkoholiui. kiekviena karta gaunasi, kad na gal pabandom sito vyno, o sitas buvo skanus ir pan...
Atsakyti
pvz pas mus 2 zmones. karta i menesi nuvaziuojam i turgu..net reciau.. ir prisiperkam mesos.. iseina apie 200lt.. tos mesos uztenka mums menesiui ir daugiau.. pask. karta pirkome gruodzio pradzioje..o saldiklyje dar savaitei uzteks smile.gif valgom tikrai ne mazai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 01 27, 16:53)
kai esi sotus,pavalges ko troksta tavo skrandis,ir pats esi laimingas. rolleyes.gif

mastau.gif aš taupau, bet to, ko nemėgstu, - neperku ir nevalgau smile.gif Ir ar pavalgysiu už 5 Lt ar už 7 Lt - laimės ir džiaugsmo nei padaugės, nei pamažės ax.gif

P. S. Ačiū už komplimentus mano meniu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 27 sausio 2013 - 20:32
Siandien gana ilgai sliauziojau po parduotuve...nes kovojau su savim...daug ko,ko norejosi,bet nebutina-nepirkau...padejau i lentyna alyvuoges,idarytas migdolais-dideles tokios,labai norejosi paragauti-bet prisiverciau padeti indeli atgal...su akcija,bet vis tiek brangu-6lt doh.gif ,na,dar sio bei to atsisakiau...bet vis tik pelesinio surio gabaliuka nusipirkau... doh.gif
Atsakyti