Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.)

Ateinu pasidalinti savo ispudziais apie Skin79 Oriental Gold BB Cream Plus SPF 30PA++

user posted image

Tiesa sakant, pradzioje buvau gana skeptiskai nusiteikusi... Jau vien toks produkto dozavimo budas erzino:

user posted image
user posted image

Kas karta panaudojus, tenka nuvalyti savo pirstu antspaudus, ir produkto likucius doh.gif Kas liecia pati BB Cream, tai esu juo patenkinta. Kiek zinau, si serija neturi kito atspalvio, tik si sviesu. Nustebino tai, kad dengimo stiprumas prilygsta vidutiniskai dengianciai krempudrai. Puikiai tiks SAUSAI odai, nors paserpetojimus gali paryskinti... Dar vienas malonus pastebejimas - po poros savaiciu susitvarke pasmakres oda, dingo mazi neuzdegiminiai spuogiukai thumbup.gif
Padengtas veidas lengvai svyti (perskaiciau, kad sudetyje yra mica), milionas kitu sudetiniu medziagu...

user posted image

vos nepamirsau, dar yra skyrelis kreminiui raudoniui:
user posted image

Dar pora nuotrauku:
user posted image
user posted image

I klausima, ar kartociau, nedvejodama atsakyciau, kad taip.
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 02 17, 13:59)

Gal galite pasakyti kokio atspalvio BB kremas? Iš nuotraukos lyg ir neturi to pilkšvo atspalvio, kurį kartais turi BB kremai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dreamless: 17 vasario 2013 - 17:14
QUOTE(dreamless @ 2013 02 17, 17:13)

Ne, manau, kad neturi, bet taip pat nera silto atspalvio g.gif padariau swatch'us:
(be blykstes, naturalus apsvietimas)
user posted image

Dar pamirsau pagirti ji del malonaus geliu kvapo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 17 vasario 2013 - 18:26
Vakar vakare išbandžiau Purederm Deep Cleansing Peeling Gel
user posted image
Prieš pora metų buvau ją naudojusi, kažkaip pamačiau Eurokose, prisiminiau ir nusprendžiau įsigyti. Taigi po panaudojimo oda tapo švelnutė, toks vaizdas, kad negyvos ląstelės buvo pašalintos, tik veido oda (žandukai tongue.gif ) šiek tiek paraudo, bet mano veido oda šiaip dažnai nuo veido priežiūros priemonių parausta (tam kartui), bet tas paraudimas gal buvo ir dėl to kad karštoje vonioje prieš tai pagulėjau biggrin.gif Bendrai paėmus kaukė patiko, kartosiu.

P.s kaukės kaina 1,49 Lt, talpa 3 ml, tepant labai plonu sluoksniu būtų šiaip taip galima panaudoti 2 kartams, nors aš sunaudojau vienu smile.gif Pakuotė nelabai patogi, nes nuplėšus, kur parodyta vis tiek reikia eiti ieškoti žirklių, kad pralupti pakuotę blush2.gif , nors gal čia tik man tai papuolė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dreamless @ 2013 02 18, 15:58)
Vakar vakare išbandžiau Purederm Deep Cleansing Peeling Gel

kiek pastebėjau, visos pakuotės azijiečių tokios, kur produkto mėginėlis, ar vienkartinio naudojimo pakuotė, gerai, kad mes žirklių porą vonioje laikom biggrin.gif tai lengviau tik ranką ištiesti, nei kad šaukti, kad atneštų, ar lipti iš vonios, jei neapsižiūri biggrin.gif
aš vkr išbandžiau SkinFood Royal honey hydrating cream, tas apvalus nuotraukoje iš kairės, pamiršau nufotografuoti prieš bandydama, atsipeikėjau, kai šiukšles išnešiau blush2.gif
user posted image
net nežinau, ką pasakyti, patiko, gerai geriasi, neblogai drėkina, tokį gaivumo jausmą suteikia, bet nebuvo toks wow, kad norėčiau pilno dydžio 4u.gif

Atsakyti
Ir vėl su savim pasišnekėsiu unsure.gif
Vakar subaigiau mėginėlį Missha Super Aqua Marine Stem Cell Intensive serum, mano normaliai, šiek tiek į riebumą linkusiai odai nieko ypatingo nepasirodė, kaip bebūtų, šiek tiek brandesnei bei sausai ar dehidratuotai odai manyčiau tiktų puikiai, verta pabandyti thumbup.gif
user posted image
Nuotrauka iš interneto.
Ir normalus Daiso Charcoal kaukės atsiliepimas. Artimiausiu metu, pirksiu dar vieną, nors kitokių kaukių turiu porai metų blush2.gif , bet ši patinka labai. Palyginus greitai džiūsta, netraukia odos nemaloniai, panaudojus oda atsigauna, pastebimai švaresnė, gaivesnė, jei dar po to serumu ir kremu patepi, tai oda kaip kūdikio wub.gif Patinka, kad nusilupa pakankamai vientisais gabalais, ir nereikia daug laiko praleisti nulupinėjant po dalelę. Dar turiu pastebėti, kad šiaip nulupamų kaukių aš nemėgstu lotuliukas.gif , tai čia didžiausias įvertinimas cool.gif Vienintelis minusas, tai kvapas, šiek tiek smirda ar tai dumblu, ar purvu, ar dar kuom nesuprasi unsure.gif
Nuotrauką esu dėjusi čia 4u.gif
dominica, smalsu, ar gavot bb kremų mėginėlius? mirksiukas.gif
andorinha, gal galėtumėte plačiau paaiškinti apie skyrelį kreminiui raudoniui? ar jis parduodamas kartu su bb kremu, ar kaip? nelabai supratau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazyGirlfriend: 19 vasario 2013 - 15:06
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 02 19, 15:06)

andorinha, gal galėtumėte plačiau paaiškinti apie skyrelį kreminiui raudoniui? ar jis parduodamas kartu su bb kremu, ar kaip? nelabai supratau  g.gif

Raudonio skyrelis yra paciame BBcream dangtelyje, jo virsuje. Sioje nuotraukoje atidarytas raudonio skyrelio dangtelis:

user posted image

sakyciau, kad yra gana pigmentuotas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 19 vasario 2013 - 16:19
QUOTE(andorinha @ 2013 02 19, 15:16)
Raudonio skyrelis yra paciame BBcream dangtelyje, jo virsuje. Sioje nuotraukoje atidarytas raudonio skyrelio dangtelis:

user posted image

sakyciau, kad yra gana pigmentuotas...

o raudonį reikia atskirai pirkti, ar eina kartu? blush2.gif ax.gif
atsiprašau, klausinėju kaip blondinė blush2.gif
ir kur pirkote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 02 19, 16:30)
o raudonį reikia atskirai pirkti, ar eina kartu?  blush2.gif  ax.gif
atsiprašau, klausinėju kaip blondinė  blush2.gif
ir kur pirkote?  4u.gif

viskas kartu vienoje pakuoteje. Pirkau aklai is zmogaus, kuris parduoda azijietiska kosmetika. Jus ieskokite internete...
Atsakyti
O aš iš Bello girl taip ir negavau savo BB kremo. O geranoriškai laukiau, nekėliau bylos paypale, kai praėjo 45 d, tai net į laiškus neatsakinėja doh.gif

Kaip suprantu, vienas iš labiausiai maskuojančių BBkų yra Missha perfect cover?
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2013 02 19, 21:03)
O aš iš Bello girl taip ir negavau savo BB kremo. O geranoriškai laukiau, nekėliau bylos paypale, kai praėjo 45 d, tai net į laiškus neatsakinėja doh.gif  

Kaip suprantu, vienas iš labiausiai maskuojančių BBkų yra Missha perfect cover?

Man taip vieną karta buvo su kitu pirkėju. Praėjo 45 dienos, o aš vis dar laukiau ir į mano laiškus nereagavo. Tai parašiau labai neigiama atsiliepiamą (feedback), tada ir sureagavo pažadėjo grąžinti pinigus jeigu pakeisiu feedback (tai pažadėjau, kad kai gražins pinigus tada pakeisiu) pinigus tada grąžino ir atsiprašė, kad negavau daikto biggrin.gif . bet feedback ebay galima parasyti praejus regis 60 dienų g.gif

Kad būtų į temą norėjau paklausti CrazyGirlfriend ar Daiso Charcoal kaukę dedate ant viso veido?
Aš esu turėjusi šią:
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Tai ji irgi tokia juoda, gan skystoka, kvepia sakyčiau vaistažolėmis kokiomis. Tai kaukę tepiau pirmą kartą nosį ir smakrą. Tai kai kaukė sudžiuvo ją nuplėšti buvo skausminga, gerai prilipo biggrin.gif , poras pravalė. O bet tačiau tada prisiminiau, kad kažkur skaičiau, kad man nulupamų kaukių reiktų vengti, nes mano kapiliarai arti odos verysad.gif tai kažkaip pabijojau toliau naudoti ją, namie dar kažkur yra viena pakuotė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dreamless: 19 vasario 2013 - 21:12

Dedu ant viso, ir labai stengiuosi antakius apeit lotuliukas.gif doh.gif
skauda man tik virš lūpų, kur plaukelių yra unsure.gif o daugiau nea, sakau, ji taip smagiai beveik vientisu gabalu nusiplešia mirksiukas.gif
kažkiek teisybės dėl kapiliarų yra, bet čia jei dažnai naudojant, kartą ar du į mėnesį tikrai galima mirksiukas.gif
Atsakyti