QUOTE(virgaxxx @ 2013 01 29, 22:10)
dreamless,graziai aprasei palete,gali deti i kita temute panasu aprasyma,gal kam pravers tavo atsiliepimas,pvz tema Makiazo priemoniu bandymai
Ačiū
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 01 29, 22:27)
dreamless, ir man užsireikė kur pirkta?
ta vidurinė spalvytė kaip ant lūpų atrodo?
taip, naudojau sąžiningai, kas vakarą, draugo vakar paklausiau, sako nu baltesnė, bet ar išbalus, ar nuo time repair dar neapsisprendžiu
ir nereikia to jūs
ta vidurinė spalvytė kaip ant lūpų atrodo?
taip, naudojau sąžiningai, kas vakarą, draugo vakar paklausiau, sako nu baltesnė, bet ar išbalus, ar nuo time repair dar neapsisprendžiu
ir nereikia to jūs
Aš ją pirkau RoseRoseShop, bet žiūrėjau jos jau nėra, palete pirkau prieš porą mėnesių. Atvirai sakant ketinau pirkti paletę NO.1, bet pardavėja parašė, kad jie jau jos nebeturi ir pasiūlė, NO.2.
Vidurinė spalva tai mano lūpų oranžinėmis nepavertė , lūpų raudoną spalvą šiek tiek prigesino, suteikė tokį auksinį švytėjimą (nežinau, kaip čia kitaip ir pavadinti). Pabandysiu iki savaitgalio swatchą padaryti, tik kažin ar mano fotoaparatas pagaus tikrąją spalvą.
Papildyta:
Va prisiminiau, kas liečia odos pašviesėjimą. Aš šiaip kasdien nenaudoju BB kremo, bet kažkaip vienu metu, kelias dienas (maždaug savaitę) iš eilės panaudojau, tai man ir buvo pasirodę, kad mano veidas buvo pašviesėjęs, bet kažkaip pagalvojau, kad vaidenasi, galvojau, kad čia gal metų laikai kalti (juk nereikia norėti, kad veido spalva būtų tokia pati rudens pradžioje, po vasaros ir rudenio pabaigoje)