Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.)

QUOTE(virgaxxx @ 2013 01 29, 22:10)
dreamless,graziai aprasei palete,gali deti i kita temute panasu aprasyma,gal kam pravers tavo atsiliepimas,pvz tema Makiazo priemoniu bandymai ax.gif

Ačiū

QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 01 29, 22:27)
dreamless, ir man užsireikė  doh.gif  lotuliukas.gif kur pirkta?  blush2.gif
ta vidurinė spalvytė kaip ant lūpų atrodo?  g.gif
taip, naudojau sąžiningai, kas vakarą, draugo vakar paklausiau, sako nu baltesnė, bet ar išbalus, ar nuo time repair dar neapsisprendžiu  unsure.gif

ir nereikia to jūs  4u.gif

Aš ją pirkau RoseRoseShop, bet žiūrėjau jos jau nėra, palete pirkau prieš porą mėnesių. Atvirai sakant ketinau pirkti paletę NO.1, bet pardavėja parašė, kad jie jau jos nebeturi ir pasiūlė, NO.2.
Vidurinė spalva tai mano lūpų oranžinėmis nepavertė biggrin.gif, lūpų raudoną spalvą šiek tiek prigesino, suteikė tokį auksinį švytėjimą (nežinau, kaip čia kitaip ir pavadinti). Pabandysiu iki savaitgalio swatchą padaryti, tik kažin ar mano fotoaparatas pagaus tikrąją spalvą.
Papildyta:

Va prisiminiau, kas liečia odos pašviesėjimą. Aš šiaip kasdien nenaudoju BB kremo, bet kažkaip vienu metu, kelias dienas (maždaug savaitę) iš eilės panaudojau, tai man ir buvo pasirodę, kad mano veidas buvo pašviesėjęs, bet kažkaip pagalvojau, kad vaidenasi, galvojau, kad čia gal metų laikai kalti biggrin.gif (juk nereikia norėti, kad veido spalva būtų tokia pati rudens pradžioje, po vasaros ir rudenio pabaigoje)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dreamless: 29 sausio 2013 - 22:13
Sveikos, merginos 4u.gif
labai smagu, kad pagaliau atsirado tema apie azijietišką kosmetiką.
Šita kosmetika domiuosi beveik metus ir galiu pasakyti, kad įsimylėjau Missha M Perfect Cover BB kremą bei azijiečių dviejų lygių prausimosi sistemą (pirma hidrofilinis aliejus (nežinau ar tiksliai taip lietuviškai vadinamas) ir paskui prausimosi putos).
Mano oda mišri, su iššiplėtusiomis poromis. Amžinai nervina juodi taškai ant nosies, tai kai pradėjau naudoti azijietišką prausimosi sistemą juodi taškai sumažėjo labai žymiai, kuo esu baisiai patenkinta biggrin.gif
Kai išmoksiu dėti čia paveikslėlius, parašysiu kelis atsiliepimus apie naudotas priemones.
Atsakyti
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 01 30, 12:20)
olenka, paveikslėlius reikia pirmiausia sukelti į internetinę talpyklą, ten susikūrus vartotoją, aš naudoju image schack, ir tuomet rašant žinutę, pasirinkti img žinutės viršuje, ir įklijuoti nuorodą  4u.gif
kurios firmos prausimosi sistemą naudojate?  g.gif
dreamless, o kiek kainavo pristatymas iš tos parduotuvėlės?  g.gif

Ačiū už patarimą, vakare namie pastudijuosiu kas ten ir kaip ax.gif
aš naudoju šitokį prausimosi aliejų VOV Wash Up AHA Cleansing Oil Cleanser
http://www.ebay.co.u...=item5ae4f7680b
ir tokias putas [SKINFOOD ] EGG WHITE PORE FOAM
http://www.ebay.co.u...=item2578073b77
kad prausiklis suputotų naudoju štai tokį tinklelį [Missha] Bubble Maker for Creamy ample lather Face Sponge Cleansing Foam mate
http://www.ebay.co.u...=item1c289e3a0b
ant jo tereikia uždėti žirnio dydžio prausiklio ir patrinti tarp rankų, susidaro labai daug putų, užtenka ir man ir draugui nusiprausti, todėl naudojimas labai ekonomiškas smile.gif

o šiaip pas juos tų aliejų ir prausiklių devynios galybės, tikrai yra iš ko pasirinkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olen'ka @ 2013 01 30, 13:12)
Sveikos, merginos  4u.gif
Šita kosmetika domiuosi beveik metus ir galiu pasakyti, kad įsimylėjau Missha M Perfect Cover BB kremą

Sakykite koki numeriuka naudojate, kuo patinka? Kokia Jusu oda? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasabakiene: 30 sausio 2013 - 12:50
QUOTE(rasabakiene @ 2013 01 30, 12:43)
Sakykite koki numeriuka naudojate? Kokia Jusu oda?  4u.gif

As naudoju 23 numerį. Mano oda yra mišri, ant kremo dar naudoju birią pudrą Tony Moly Baby Doll BB Powder #2 (Natural Beige)
http://www.ebay.co.u...=item231b4f72ca
tai blizgesį nuima labai gerai, aišku pasakyti, kad veidas neblizga visą darbo dieną negaliu, bet per pietus nuimu išlindusį blizgesį popierine servetele Watsons facial Oil Blotting paper
http://www.ebay.co.u...=item337384a34c
ir makiažas kaip naujas smile.gif
spalva man tiko idealiai ir tikrai neatrodo kaip kaukė. Mano oda yra šviesi su gelsvu atspalviu, toms kurių odos atspalvis yra rausvas, manau netiks šitas kremas.
Bet aš susidarariau nuomone, kad pagal patarimus ir atsiliemus BB kremo neatitaikysi, reikia tik bandyti, bandyti, bandyti ir atrasi kažką savo. Labai faina, kad daugumą azijietiškos kosmetikos galima nusipirkti mėginėliais pabandymui.
Atsakyti
damos, o matet toki bajeri? biggrin.gif
user posted image

kad nebuciau ne i tema, pasisakysiu, kad uzsisakiau missha signature BB. tikiuosi, kad tiks smile.gif dar labai noriu prausikli isbandyt, prisiziurejau ebay visokiu, bet gal kita menesi uzsisakysiu ka nors, dabar ir taip spakliui baisingai daug pinigu isleidau doh.gif
Atsakyti
oj geras, net užsimaniau nusipirkti tokią knygą bigsmile.gif
neatsimenu kuri klausė, bet pasisakau, laneige sleeping pack mano veidu visai nepatiko schmoll.gif schmoll.gif maža to, kad išbėrė visą veidą, ir atsirado spuogelių, tai dar oda pradėjo luptis blink.gif unsure.gif
kitą dalį likusią mėginėlyje mesiu lauk doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olen'ka @ 2013 01 30, 12:12)
Šita kosmetika domiuosi beveik metus ir galiu pasakyti, kad įsimylėjau Missha M Perfect Cover BB kremą bei azijiečių dviejų lygių prausimosi sistemą (pirma hidrofilinis aliejus (nežinau ar tiksliai taip lietuviškai vadinamas) ir paskui prausimosi putos).

Gal turit kokia gera nuoroda, kur butu galima pasiskaityt apie prausimosi sistema placiau? Mano oda linkusi kimstis,mastau, gal isbandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2013 01 30, 21:44)
Gal turit kokia gera nuoroda, kur butu galima pasiskaityt apie prausimosi sistema placiau? Mano oda linkusi kimstis,mastau, gal isbandyt  g.gif

Na, žinokite, tokios nuorodos, kad viskas būtų aprašyta vienoje vietoje, neturiu. Aš prieš pradėdama naudotis azijietiška kosmetika perskaičiau daug rusiškų forumų, ten informacijos laaabai daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 01 30, 21:58)
neatsimenu kuri klausė, bet pasisakau, laneige sleeping pack mano veidu visai nepatiko  schmoll.gif  schmoll.gif maža to, kad išbėrė visą veidą, ir atsirado spuogelių, tai dar oda pradėjo luptis  blink.gif  unsure.gif
kitą dalį likusią mėginėlyje mesiu lauk  doh.gif  blush2.gif

oho blink.gif matyt kažko sualergizavo. Ar taip yra kada buvę nuo kokios kitos kosmetinės priemonės? Gal prieš tai dar ką tepėte, tai gavosi kokia cheminė reakcija? g.gif Pas mane vakar tas mėginėlis atkeliavo, šiandien jau galvojau pabandyti, bet dabar baisu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dreamless @ 2013 01 31, 09:08)
oho  blink.gif matyt kažko sualergizavo. Ar taip yra kada buvę nuo kokios kitos kosmetinės priemonės? Gal prieš tai dar ką tepėte, tai gavosi kokia cheminė reakcija?  g.gif  Pas mane vakar tas mėginėlis atkeliavo, šiandien jau galvojau pabandyti, bet dabar baisu unsure.gif

nieko netepiau schmoll.gif yra kažkada seniai taip buvę, bet nepamenu nuo ko, sakyčiau gal nuo avon kažkokio kremo mastau.gif aš net pati išsigandau, nes eksperimentuoti mėgstu, ir tokių bajerių pasitaiko laaaaaaaaaaaaaabai retai, būna, žinoma, kad vienas kitas spuogelis iškyla, bet ne šitaip blink.gif
dreamless, pabandykit pasidaryt tą vadinamą patch testą, mažą plotelį kur ant rankos patepkit, ir matysit mirksiukas.gif

nerimas kankina, vėl sėdžiu ebay blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 01 30, 21:58)

neatsimenu kuri klausė, bet pasisakau, laneige sleeping pack mano veidu visai nepatiko  schmoll.gif  schmoll.gif maža to, kad išbėrė visą veidą, ir atsirado spuogelių, tai dar oda pradėjo luptis  blink.gif  unsure.gif
kitą dalį likusią mėginėlyje mesiu lauk  doh.gif  blush2.gif

man alergijos jokios ner, bet riebiai odai pasakyčiau fu kaka biggrin.gif , nei kiek neisigeria, nieko ipatingo nedari apart zele konsistencijos pleveles ir t.t. visiškas š schmoll.gif , BET anytos sausai odai labai labai patiko vienam kartui ji tepa visa pakeli ir jos oda po 15min viska sugeria ryte sako кожа как попа младенца biggrin.gif

jogurtine naudoju kaip drekinančia-maitinančia visai nieko, bet nera kad wow super, kaip už tokia kaina tai normaliai, saausaodems (vel gi anytos patirtis) manau butu nepakeičiamas variantas

gavau AC spot powder iš to pačio pardavejo, tai čia tai thumbup.gif mažus spuogelius per nakti ištrauke ir jau nieko ner, visiškai nesausina kaip turetu atrodyt, dar užsisakysiu pleistrus inete labai gyria ax.gif
user posted image
pas mane tie trys rožiniai rolleyes.gif kaina 2,59dol 5ml*3vnt
tarp kit ko atiejo per 7dienas (kartu su pasimetusiu siuntinuku per šventes nuo 17.12 doh.gif )
dar gavau rinkinukus , nu wub.gif
user posted image
ir
user posted image
po 5,60dol

nu tokie fainuliai bet nenaudosiu nes dabar supirkau ispanoiškos prof kosmetikos (bet manuau kovo 8 bus geruliai suvenyrai wub.gif ) kaip sakoma дешево и сердито lotuliukas.gif
Atsakyti