Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.)

QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 01 24, 11:02)
aš asmeniškai nesu  4u.gif
o man įdomu ar kas nors yra bandęs viso veido (sheet) kaukes?  g.gif įdomiai skamba lietuviškai  lotuliukas.gif vis žiūriu žiūriu, o pirkti nedrąsu hihihi.gif

manau galit drasiai pabandyt eurokose korejetiškas su snail biggrin.gif ~4lt kainuoja viena, kartu su serumu, man jos tai labai patinka ir kaina išeina pigiau , purederm firmos, jie dar turi ten visokiu šios firmos (aziječiai europorinkai gamina)
panos sugeba naudot po kelis kartus, bet man tai yra nepriimtina, lyginu tai su pvz u-tepiau perdaug kremo alia atsargiai nuimu likuti ir dedu kitam kartui į indelį doh.gif blush2.gif nu bet čia kiekvienos asmeninins reikalas ax.gif

bet man asmeniškai jos nelabai patinka del vienintelio dalyko - neturiu aš laiko išgulet pusvalandi, o užtepama atitinkamai užtepiai ir darai ką reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 01 24, 10:07)
manau galit drasiai pabandyt eurokose korejetiškas su snail  biggrin.gif ~4lt kainuoja viena, kartu su serumu, man jos tai labai patinka ir kaina išeina pigiau , purederm firmos, jie dar turi ten visokiu šios firmos (aziječiai europorinkai gamina)
panos sugeba naudot po kelis kartus, bet man tai yra nepriimtina, lyginu tai su pvz u-tepiau perdaug kremo alia atsargiai nuimu likuti ir dedu kitam kartui į indelį doh.gif  blush2.gif nu bet čia kiekvienos asmeninins reikalas ax.gif

bet man asmeniškai jos nelabai patinka del vienintelio dalyko - neturiu aš laiko išgulet pusvalandi, o užtepama atitinkamai užtepiai ir darai ką reikia biggrin.gif

aš ne LT 4u.gif o sraigės man baisu, nors tu ką, gyvunėlių gaila lotuliukas.gif buvau kažkada parodoje, ten, berods, rumunišką kosmetiką pristatinėjo, su gyvačių nuodais, tai aš jų klausiau, o kaip jie ištraukiami blush2.gif doh.gif aš kartais serialus pasižiūriu, tai būtų pats tas 30min ax.gif gundausi blush2.gif
bandau parašyti straipsnį vienam projektui,irgi kosmetikos tema, nu jau kaip nesirašo, ne tas žodis, visokie emailai rašosi, sm'e sėdisi, o kas reikia, nesirašo doh.gif susinešiau savo turtus visus, rūšiuoju, kvėpinu, tipo, įkvėpimo ieškau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 01 24, 12:25)
aš ne LT  4u.gif o sraigės man baisu, nors tu ką, gyvunėlių gaila  lotuliukas.gif buvau kažkada parodoje, ten, berods, rumunišką kosmetiką pristatinėjo, su gyvačių nuodais, tai aš jų klausiau, o kaip jie ištraukiami  blush2.gif  doh.gif aš kartais serialus pasižiūriu, tai būtų pats tas 30min  ax.gif gundausi  blush2.gif
bandau parašyti straipsnį vienam projektui,irgi kosmetikos tema, nu jau kaip nesirašo, ne tas žodis, visokie emailai rašosi, sm'e sėdisi, o kas reikia, nesirašo  doh.gif susinešiau savo turtus visus, rūšiuoju, kvėpinu, tipo, įkvėpimo ieškau  doh.gif  lotuliukas.gif

gyvačiu nuodai kosmetikoje 99proc sintetiniai, sraigiu nieks neužmuša jie gasdina jas ir tada jos išleidžia tą "sekretą" it psio biggrin.gif beveik gatavas kremas lotuliukas.gif bet yra ir sintetiniu taip pat
Atsakyti
Apmirė tema, tai paspaminsiu truputėlį.
Šis Missha time repair yra nerealus dalykas, mane su odos priežiūros priemonėmis sužavėti ganėtinai sunku, nu bet šis tikrai kažkoks stebuklas, jau per pirmas dvi dienas atidarė poras, per sekančias jų pastebimai pamažėjo, oda lygi, graži, Clarins firmos atstovė klausia ką naudoju, kad oda tobula bigsmile.gif
user posted image
toliau pirmi įspūdžiai:
šis rinkinukas:
http://imageshack.us...61/img7419d.jpg
valomasis aliejus kvepia puikiai wub.gif , kažkokiais vaisiais, tik nežinau kokiais, nesusieju niekaip g.gif
highligteris rožinį atspalvį turi, toks neryškus, manau tiktų nosies ir smakro kauliukams paryškinti, kvapas neutralus rolleyes.gif
kremą bandžiau iš kito rinkinuko, kvapas gaivus, neriebus, geriasi puikiai, užtenka mažiuko lašelio, tai šį padėsiu į sandėliuką mirksiukas.gif
Kūno prausiklių rinkinukas, Etude House Milk Talk: braškinis, bananinis ir šokoladinis, labiausiai kvepia šokoladinis, bananis kvepia ledais, o braškinis sakyčiau labiausiai netikras, toks sintetinis ax.gif
user posted image
pirkta iš šio pardavėjo, mėginėlių neįdėjo schmoll.gif
toliau, sakyčiau lip tint, Etude House Apricot Stick, nesugalvoju lietuviško atitikmens,
user posted image
pirktas iš čia, pirkau du vienetus, įdėjo mažiuką tony moly tint ir mėginėlį, irgi tony moly, pirmas pardavėjas, kuris sugebėjo atsiųsti tą tint neišbėgusį biggrin.gif Pats produktas neblogas, švelni rausva spalvytė, neriebus, bet gal ne kasdienai, gali lūpas sausinti. spalvos nenutaikiau, tai man truputį per raudona, bet susinaudos namie rolleyes.gif
ir juoda nulupama kaukė, Daiso Charcoal, iš čia, pirkau du vienetus, mėginėlių neįdėjo schmoll.gif , dar neišbandžiau, laukiu, kol bus nuotaika, ir namie nieko nebus biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 01 balandžio 2013 - 10:34
CrazyGirlfriend 4u.gif

Missha time repair,cia kremas,ar serumas?
Atsakyti
QUOTE(virgaxxx @ 2013 01 26, 14:48)
CrazyGirlfriend 4u.gif

Missha time repair,cia kremas,ar serumas?

ten rinkinukas, booster kaip ir serumas, o lotion - kremas mirksiukas.gif naudoju abu, vieną po kito 4u.gif
Atsakyti
CrazyGirlfriend,

o kokio dydzio tos dushkes? kazkaip nuotraukoj tokios mazytes atrodo, o pardavejas kiekio nenurodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2013 01 26, 17:50)
CrazyGirlfriend,

o kokio dydzio tos dushkes? kazkaip nuotraukoj tokios mazytes atrodo, o pardavejas kiekio nenurodo  g.gif

mažytės ir yra, po 20ml 4u.gif bet man didelės greitai atsibosta hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 01 26, 19:53)

Gal kartais Jau išbandėte Laneige Sleeping pack ir yoghurt pack? Aš ir juos užsisakius tai labai įdomu, kokie būtų jūsų atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
dreamless, dar ne 4u.gif
išbandžiau tą juodą, nulupamą, Daiso Charcoal, labai patiko bigsmile.gif vienintelis minusas, kad skystoka, tai tokiam nerangiam žmogeliui, kaip man, visko pasitaiko blush2.gif pirmą kartą naudojant pusė kriauklės juoda buvo blush2.gif bet užtepus išdžiūsta per kažkur 20 minučių, nusilupa praktiškai vienas gabalas, nereikia per ilgai žaisti, oda skaisti po to wub.gif
time repair miniuką jau baiginėju, dar porą mini prigriebiau, oda tokia gaivi seniai bebuvo - jei kada buvo g.gif beeeeeeeeet.. nežinau ar man vaidenasi, šiandien prastai jaučiuosi, gal dar dėl to, bet žiūrėdama į veidrodį, pastebėjau, kad veido oda balta blink.gif aš ir taip balkšvaus veiduko, bet man atrodė, kad skiriasi spalva stipriai veido ir rankos odos g.gif galvoju azijiečiai juk pamišę dėl odos balinimo, tai matyt ir čia kažką deda unsure.gif bet reiks draugo paklausti, aš gal išsigalvoju, juk žinot, mus, moteris biggrin.gif
šiandien paštininkei šokoladą daviau, nes vis į namus siuntinukus atneša, kažkaip pasidarė nesmagu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 01 28, 18:46)
time repair miniuką jau baiginėju, dar porą mini prigriebiau, oda tokia gaivi seniai bebuvo - jei kada buvo  g.gif beeeeeeeeet.. nežinau ar man vaidenasi, šiandien prastai jaučiuosi, gal dar dėl to, bet žiūrėdama į veidrodį, pastebėjau, kad veido oda balta  blink.gif aš ir taip balkšvaus veiduko, bet man atrodė, kad skiriasi spalva stipriai veido ir rankos odos  g.gif galvoju azijiečiai juk pamišę dėl odos balinimo, tai matyt ir čia kažką deda 

Ar kiekvieną dieną naudojote missha time repair? Kažin ar iš tiesų jie balina g.gif

Nusprendžiau ir aš pasidalinti savo įspūdžiais apie missha, o tiksliau MISSHA Signatue Glam Art Rouge Mini 5 Color Lip Palette NO.2.
user posted image
Šią lūpdažių palete pirkau jau senokai. Labai graži man buvo pakuotė ir tuo metu buvau nusprendus, kad reikia man lūpdažio lotuliukas.gif ir nežinojau, kokios spalvos man tiktų, tai pagriebiau paletę. Tik kadangi naudojant reikia vis ieškoti lūpų dažų šepetėlio, o pirštais kažkaip nesinori tepti ir šiaip kažkaip pastebėjau, kad rankos paprastai siekia lūpų blizgesio ar tik balzamo tai produktą gan retai naudoju doh.gif kaip sakant vienas iš tų pirkinių kai galvoji, kad reikia, naudosi, bet supranti, kad labiau akys norėjo, o ne reikėjo žiūriu šiek tiek nuo temos nukrypau tongue.gif taigi lupų dažai turi švelnų, neintensyvų saldų kvapą, tepasi lengvai, pigmentacija vidutiniška, bet čia gal greičiau dėl to, kad su šepetėliu pasidengia plonesniu sluoksniu. lyginant su Etude House turimu Look At My Lips pigmentacija daug silpnesnė. Taip pat man regis gal šiek tiek lūpas sausina. Pakuotei drąsiai duočiau 10 balų, na o turiniui gal kokį 8 bet aš nedaug lūpdažių esu bandžiusi neprilimpa man jie blush2.gif
Atsakyti
dreamless, ir man užsireikė doh.gif lotuliukas.gif kur pirkta? blush2.gif
ta vidurinė spalvytė kaip ant lūpų atrodo? g.gif
taip, naudojau sąžiningai, kas vakarą, draugo vakar paklausiau, sako nu baltesnė, bet ar išbalus, ar nuo time repair dar neapsisprendžiu unsure.gif

ir nereikia to jūs 4u.gif
Atsakyti