Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.)

QUOTE(izide @ 2013 04 30, 13:35)
Gal kuri bandete Missha BB Kremo Gilaus Valymo Hidrofolini alieju? 105ml ebay apie 16$, nezinau ar verta bandyti? Bet atsiliepimuose vis pamini, kad bibikai sunkiai nusigramdo, gal neiveiksiu po to turimom priemonem? g.gif

Faktas, kad vandeniu nenusiplaus - kai netyčia pasitepu BB'ku lūpas ir pabandau nusivalyt lyžtelėjus - nei velnio nenusilaižo biggrin.gif
Bet aš veidą prausiu afrikietiškais muilais, tai man puikiai viskas nusiprausia. Nemėgstu visokių ten valiklių ir pienelių.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 04 30, 14:51)
Faktas, kad vandeniu nenusiplaus - kai netyčia pasitepu BB'ku lūpas ir pabandau nusivalyt lyžtelėjus - nei velnio nenusilaižo biggrin.gif
Bet aš veidą prausiu afrikietiškais muilais, tai man puikiai viskas nusiprausia. Nemėgstu visokių ten valiklių ir pienelių.

Hmm.. g.gif juodaji afrikos muila turiu, kuri laika buvo mano top atradimas, bet po ziemos oda labai nusausejo, tai kuriam laikui ji atidejau i sali (kas zino, gal prie sausumo ir jis prisidejo). Is hidrofiliniu valikliu turejau tik Annos Lotan, nemaloniausia, kai pakliuva i akis.
Atsakyti
QUOTE(izide @ 2013 04 30, 14:55)
Hmm.. g.gif juodaji afrikos muila turiu, kuri laika buvo mano top atradimas, bet po ziemos oda labai nusausejo, tai kuriam laikui ji atidejau i sali (kas zino, gal prie sausumo ir jis prisidejo). Is hidrofiliniu  valikliu turejau tik Annos Lotan, nemaloniausia, kai pakliuva i akis.

Man jis labai tinka, mažėlė tik purkštavo, kaip čia muilu veidą praust, bet kai dingo net ir retai atsirandantys spuogai - prausiasi ir jau rūpinasi, kad jai iherb'o siuntas turėsiu organizuot, kai išvažiuos studijuoti lotuliukas.gif
Man oda vos pasausėjo, bet čia labiau įtariu visokius retinolius A bei kitokius veido graužikus, kuriais bandau dėmes blukinti.
Atsakyti
As bandziau Missha vat toki veido valymo aliejuka:
user posted image
tai aliejus i valyklis viename, kiek supratau ne toks rienus, nes kaip zinote, is pradziu reikia plauti bb krema su aliejumi, o ta alieju plauti su valykliu.. smile.gif
tas aliejus buna 3 rusiu:
[Cherry Blossom] (kaip mano)-gyliam vaeido valymui ir poru mazinumui;
[May Lily]-veido atnaujinimui (tipo anti-age)
[Iris]-skaistam veidui..

zodziu mano man labai patiko, bet vistiek reikia perplauti su valykliu, nes vistiek veidas riebokas. Bb krema nuvalo puikiai. smile.gif

Antras mano bandytas variantas:
user posted image
tai aliejus-kremas veido valymui, galiu pasakyti kad labai riebus, bet nuvalo gerai, turi labai svelnu kvapa.
Jeigu pirkti, tai tik aliejuka Missha, nes tas riebumas man visai nepatinka.
PS. su alieju bandziau valyti tusa, nusivalo puikiai. thumbup.gif
Atsakyti