Chm, manrods, tas Cho Bo yra tik dviejų atspalvių: Delicate Light ir Calm Light. Spėju, man abu per šviesūs, nesu aš light...
Dukra irgi apsirgo: brausina kokio kiniško kremo veidui, "kuris visus š gerai panaikina"
QUOTE(Miaška @ 2013 04 27, 17:54)
Nu pagalųgaliau pramušė paštuką. parėjo ir mano siuntos, dukra gavo savo ilgalaikio tiesinimo kremą plaukams - ką tik užtepiau, sėdi ir smirda , o aš - savo Missha M Signature:
laba diena gal butu galima gaut nuorodele to tiesinancio kremo plaukams. ir ar patiko dukrai bei kokie jos plaukai? busiu dekinga uz atsakyma
QUOTE(levanite @ 2013 04 28, 14:38)
laba diena gal butu galima gaut nuorodele to tiesinancio kremo plaukams. ir ar patiko dukrai bei kokie jos plaukai? busiu dekinga uz atsakyma
Va šitą Coating magic straight cream Hair Straightening Cream PERMANENT pirkau.
Kol kas sunku pasakyt, koks efektas, nes tepliojau ją tik vakar, dar po visko neplovė galvos. Tiesa, matėsi, kad šlapi plaukai ne taip garbanojasi.
Ką drąsiai galiu teigti - smirda baisiai tas kremas , kažkokiu depiliaciniu kremu, deginta plastmase ar darvelniaižinkuo. Instrukcijos aiškios nėr, dukra gūglino, tai kaip liepė, taip dariau. Po kremo plaukai tepami kažkokia skysta priemone, kuri beveik panaikina kvapą.
Plaukai maniškės smarkiai banguoti, tankūs, bet ploni, nes buvo dažomi visomis vaivorykštės spalvomis ir be gailesčio peroksidinami. Dabar kirpta trumpai, tik viršugalvy palikti ilgi, tai kremo bus keliems kartams.
QUOTE(Noa @ 2013 04 28, 14:48)
Maniškė dabar nori BB'ko
Kaži, kas tiktų jauniklei be raukšlių su normalia oda, kartais pasispuogojančia pavieniais brudais?
QUOTE(illuminated @ 2013 04 28, 13:41)
Užsisakiau aš Holikos clearing, lauksiu turbūt labai ilgai. Bet norisi dar
Šiaip, nemažai kur skaičiau, kad Misshos BB kremą naudoja riebiaodės. Vienur rašo, kad joms netinka, o kitos rašo - kad labai smagiai naudojasi ir viskas puiku. Ir dar yra spalvų pasirinkimas. Tai įdomu kaip čia iš tikro
Šiaip, nemažai kur skaičiau, kad Misshos BB kremą naudoja riebiaodės. Vienur rašo, kad joms netinka, o kitos rašo - kad labai smagiai naudojasi ir viskas puiku. Ir dar yra spalvų pasirinkimas. Tai įdomu kaip čia iš tikro
Misshos kažkurį galvoju irgi mėginukų parsisiųst pabandyti, tik dėl atspalvio dvejoju ar 21 ar 23 geriau, nes esu prie baltesnių, bet vasarą įgaunu rudumo, tai gal visgi 23 geriau nors galima ir tą, ir tą, o tada jau žiūrėt.
QUOTE(Miaška @ 2013 04 28, 14:55)
o sakykit kokia plauku spalva? ar tiktu sviesiems plaukams nepaliktu kokios tai neaiskios spalvos?
QUOTE(levanite @ 2013 04 28, 14:58)
QUOTE(Miaška @ 2013 04 28, 14:55)
o sakykit kokia plauku spalva? ar tiktu sviesiems plaukams nepaliktu kokios tai neaiskios spalvos?
Šiuo metu - juoda. Bet kremas baltas, tarsi plaukų kaukė, nusiskalauja, nepalikdamas jokių spalvų.
[quote=Miaška,2013 04 28, 14:59]
[/quote]
Šiuo metu - juoda. Bet kremas baltas, tarsi plaukų kaukė, nusiskalauja, nepalikdamas jokių spalvų.
[/quote]
buciau dekinga jei paliktumete atsiliepima ir pokeliu plovimu ar patiesina jis plaukus
[/quote]
[/quote]
buciau dekinga jei paliktumete atsiliepima ir pokeliu plovimu ar patiesina jis plaukus
QUOTE(Tanite @ 2013 04 28, 13:57)
Misshos kažkurį galvoju irgi mėginukų parsisiųst pabandyti, tik dėl atspalvio dvejoju ar 21 ar 23 geriau, nes esu prie baltesnių, bet vasarą įgaunu rudumo, tai gal visgi 23 geriau nors galima ir tą, ir tą, o tada jau žiūrėt.
Aš galvoju gal tokį imt MiSSHA M Perfect Cover BB Cream:
http://cosmetic-love...l-spf42-pa.html
Bet nesu čia pirkus, tai nežinau kaip čia būtų. 10 mėginėlių ir gan panašiai kainuoja (~7$), tai geriau mažesnį tokį buteliuką pasiimt Nors Ebay rubyruby76 dabar 30% tiems BB kremams. Pasimetus kažkokia išvis aš
Dėl atspalvių tai greičiausiai imčiau 21. 13 labai jau liguistai baltas atrodo, aš tikrai šviesi, bet ne popierius gal dar
QUOTE(Noa @ 2013 04 28, 15:37)
Ramiai tik, jie ten paskui kažkaip pagerėja Per šviesiai - tai ne per tamsiai. Va, kai per tamsiai, tada realiai baisu
Nu ne, jei jau per šviesus - tai per šviesus. Nuėjau iki pardės visa tokia geiša, parėjau - vis dar geiša. Bet labai patinka man tas Cho Bo, nu tokia veido oda fainutė pasidarė...
Vis paskaitinėju jūsų temą ir jau beveik turiu ligą azijietiškiems BB kremams Galiu parašyti atsiliepimus, gal kam pravers
Išbandžiau MISSHA Perfect Cover BB Cream, nr. 23 ir MISSHA Signature Real Complete B.B. Cream, nr. 23 ir 21. Šiuo metu esu šviesesnės odos spalvos, nei vidutinė, bet šiaip nesu labai balta (nežinau ar padės čia mano toks paaiškinimas ). Man idealiai tiko ir patiko Perfect Cover nr. 23 spalva ir pats kremas. Maskavimas vidutinis, neatrodo kaip kaukė, gal kiek matosi pilkas atspalvis, bet atrodo normaliai O Signature Real Complete nepatiko visai Nei viena, nei kita spalva, nors kainuoja beveik dvigubai nei pirmasis. Man dengiasi labai storai, atrodo kaip kaukė. Normalus padengimas gaunasi tik tepant drėgna kempinėle, bet ir tada nėra labai geras vaizdas Nr. 23 daug tamsesnis nei Perfect Cover nr. 23.
Mano oda mišri, antroje dienos pusėje šiek tiek "išlenda" blizgesys.
Išbandžiau MISSHA Perfect Cover BB Cream, nr. 23 ir MISSHA Signature Real Complete B.B. Cream, nr. 23 ir 21. Šiuo metu esu šviesesnės odos spalvos, nei vidutinė, bet šiaip nesu labai balta (nežinau ar padės čia mano toks paaiškinimas ). Man idealiai tiko ir patiko Perfect Cover nr. 23 spalva ir pats kremas. Maskavimas vidutinis, neatrodo kaip kaukė, gal kiek matosi pilkas atspalvis, bet atrodo normaliai O Signature Real Complete nepatiko visai Nei viena, nei kita spalva, nors kainuoja beveik dvigubai nei pirmasis. Man dengiasi labai storai, atrodo kaip kaukė. Normalus padengimas gaunasi tik tepant drėgna kempinėle, bet ir tada nėra labai geras vaizdas Nr. 23 daug tamsesnis nei Perfect Cover nr. 23.
Mano oda mišri, antroje dienos pusėje šiek tiek "išlenda" blizgesys.
Nein EDIT'int žinutės.
Kiek skaičiau, tai rodos lyg skin79 oranžinis BB kremas lyg ir mažiau pilkšvas, turi spf50 ir lyg ir tinka riebesnei odai? Gal kuri turi ir gali pakomentuot?
Dabar pagalvojau, kad Misshos jau nebenoriu ir vėl noriu skin79 Tai turbūt vėl pastrigsiu ties kurį pirkt - oranžinį ar rožinį
Tai galų gale - kaip suprantu, ta rubyruby76 pasitikėt galima ir ji "nestumdo" fuflekų? Aišku, galiu pirkt ir kokioj prettyandcute, bet ten skin79 - ~30$, oranžinis - 35$
EDIT:
dar skaičiau ne vienoj vietoj, kad lyg ir šis pardavėjas yra patikimas:
http://myworld.ebay.com/zinopark
Nė viena nesat pirkusi?
Kiek skaičiau, tai rodos lyg skin79 oranžinis BB kremas lyg ir mažiau pilkšvas, turi spf50 ir lyg ir tinka riebesnei odai? Gal kuri turi ir gali pakomentuot?
Dabar pagalvojau, kad Misshos jau nebenoriu ir vėl noriu skin79 Tai turbūt vėl pastrigsiu ties kurį pirkt - oranžinį ar rožinį
Tai galų gale - kaip suprantu, ta rubyruby76 pasitikėt galima ir ji "nestumdo" fuflekų? Aišku, galiu pirkt ir kokioj prettyandcute, bet ten skin79 - ~30$, oranžinis - 35$
EDIT:
dar skaičiau ne vienoj vietoj, kad lyg ir šis pardavėjas yra patikimas:
http://myworld.ebay.com/zinopark
Nė viena nesat pirkusi?
QUOTE(izide @ 2013 04 29, 08:26)
Mergaites, padekite "uzsikabliavusiai" ir norinciai isbandyti:)
Roseroseshop'e galima atsiskaityti kreditine arba Visa virtuon?
Per kiek mazdaug atkeliauja prekes i pasta? (turiu patirties su azija tik su strawberynet parduotuve)
Prekes nebuvo dingusios?
Ir kaip su musu muitine? Del sventos ramybes geriau uzsiskayti prekiu uz maziau nei 72 litai? Busiu dekinga uz atsakyma!!!!
Roseroseshop'e galima atsiskaityti kreditine arba Visa virtuon?
Per kiek mazdaug atkeliauja prekes i pasta? (turiu patirties su azija tik su strawberynet parduotuve)
Prekes nebuvo dingusios?
Ir kaip su musu muitine? Del sventos ramybes geriau uzsiskayti prekiu uz maziau nei 72 litai? Busiu dekinga uz atsakyma!!!!
O gal geriau bandyti siustis is www.cosmetic-love.com? arba is http://www.tgiwholesale.com is ebay nemoku pirkti ir kazkaip baisu rizikuoti.
Alio , patarkite, baisiu nekrantrauju, siandien turiu pora laisvesniu valandeliu, noreciau uzsisakyti.