susirinkau paštą
Tik tas Vitamin E oil ne į temą, bet kelsiu į kitą temą, tai priglaudžiau
Taigi aloe moistful toneris (turbūt ) ir losjonas, pirkau tris miniukus iš čia, vieną atidėjau swapui, kiti du man
Iš to paties pardavėjo nagų lakai, Missha irgi vienas swapui, kitas man, iki šiol nežinau, kam pirkau, bet kai bus crazy nuotaika gal užsilakuosiu, pirmas iš dešinės, bet buteliukai be proto gražūs, reiks gerai matomoj vietoj padėt
Kaip tik laiku atėjo Missha Time Revolution night repair iš čia- po mergaičių vakarėlio kažkas netiko odai gal ištaisys
Toliau Laneige Sleeping pack ir yoghurt pack iš šio pardavėjo
Ir Collagen Moistfull skincare kit iš čia
bei mėginėliai jų idėti, Liole BB kremas, Skin 79 sraigių bb kremas - bet kaži ar išdrįsiu užsitepti , white moistfull first essence, nežinau kas čia, nespėjau paguglinti ir silk scarf kondicionierius
atrodo viską surašiau, gal nesibars moderatorė
Collagen Moistfull skincare kit,kokiai odai skirtas ir kas i rinkinuka ieina?
QUOTE(virgaxxx @ 2013 01 21, 19:28)
Collagen Moistfull skincare kit,kokiai odai skirtas ir kas i rinkinuka ieina?
pirmoji essencija , į rinkinuką įeina veido gaiviklis? :mastau tai čia turbūt toneris, emulsija, akių kremas bei veido kremas. parašyta, kad drėkina ir stangrina, tai manau tiktų sausai ir normaliai odai atsidariau kremą, jau kaip kvepia
o tą giliai valantį prausiklį žinokit prakirpus mėginėlį iškrapščiau paskutinius likučius, seniai taip yra kas nors patikę tikrai pirksiu, kai sunaudosiu visus turimus
Sveikos
mane irgi sudomino azijietiška kosmetika, paskaitinėjau apie ją kažkurioj temoj apie BB kremus, užsisakiau šį Missha M Perfect Cover BB
http://www.misshaus....n...052&ctg=AAA
šiandien išbandžiau- pirmas įspūdis tikrai labai puikus, pirkau spalvą Nr. 23 Natural Beige, labai labai patinka
mane irgi sudomino azijietiška kosmetika, paskaitinėjau apie ją kažkurioj temoj apie BB kremus, užsisakiau šį Missha M Perfect Cover BB
http://www.misshaus....n...052&ctg=AAA
šiandien išbandžiau- pirmas įspūdis tikrai labai puikus, pirkau spalvą Nr. 23 Natural Beige, labai labai patinka
siaubas, kas čia temai pasidarė ar ir jums rodo pirmą žinutę per visus puslapius ir su be proto didele nuotrauka?
nesvarbu, radau, buvau nuspaudus ką nereikia
Darse, kiek laiko kremukas laikosi? ar nebalino veiduko? man biški atrodo, kad mane į vaiduoklį pavertė manasis dienos bėgyje
Darse, kiek laiko kremukas laikosi? ar nebalino veiduko? man biški atrodo, kad mane į vaiduoklį pavertė manasis dienos bėgyje
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 01 22, 18:00)
siaubas, kas čia temai pasidarė ar ir jums rodo pirmą žinutę per visus puslapius ir su be proto didele nuotrauka?
Aha, puslapis pasitampęs gerokai
Kol kas nieko daug pakomentuoti negaliu, tik pats dengimasis, pojūtis užtepus labai geri, o prabuvau tik pusdienį, nu lyg ir nebalta
Konjac kempinė
Pirkta ebay iš Kinijos. Šičia
Labai įdomus daiktas, nes oda lieka kitokia nei paprastai nuprausus veidą. Kempinėlė minkštą, švelni, beveik nesijaučia ant veido, jo nebraižo. Patogu naudoti. Nuvalius veidą, pasikeičia odos tekstūra, o nusivalius su rankšluosčiu nelieka nemalonaus jausmo, oda būna gaivi, švari, visiškai nesausina odos. Žoždiu, tikrai verta išbandyti.
Pirkta ebay iš Kinijos. Šičia
Labai įdomus daiktas, nes oda lieka kitokia nei paprastai nuprausus veidą. Kempinėlė minkštą, švelni, beveik nesijaučia ant veido, jo nebraižo. Patogu naudoti. Nuvalius veidą, pasikeičia odos tekstūra, o nusivalius su rankšluosčiu nelieka nemalonaus jausmo, oda būna gaivi, švari, visiškai nesausina odos. Žoždiu, tikrai verta išbandyti.
Zhaltvyksle, o kaip ji naudojama? ar tiesiog vandeniu sušlapinama, ar prausiklį dedate ant jos?
aš jau antrą naktį bandau Missha time repair,nežinau, per pirmą naktį stebuklų nepadarė, kaip bebūtų išsausėjusias odos dalis, kur net atpleišėję buvo sutvarkė jau pirmą naktį, bet arba man vaidenasi, arba poras atveria daugiau..
O šiandien pašte..
VOV Daily Fresh Mini Mask
aš jau antrą naktį bandau Missha time repair,nežinau, per pirmą naktį stebuklų nepadarė, kaip bebūtų išsausėjusias odos dalis, kur net atpleišėję buvo sutvarkė jau pirmą naktį, bet arba man vaidenasi, arba poras atveria daugiau..
O šiandien pašte..
VOV Daily Fresh Mini Mask
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 01 23, 09:51)
Konjac kempinė
Bet ten tuoj nuorodoj parodyta, kad reikia dėti prausiklio. Ar jinai čia pati iš savęs stebuklinga?
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 01 23, 14:32)
Zhaltvyksle, o kaip ji naudojama? ar tiesiog vandeniu sušlapinama, ar prausiklį dedate ant jos?
QUOTE(Flo. @ 2013 01 24, 01:20)
Bet ten tuoj nuorodoj parodyta, kad reikia dėti prausiklio. Ar jinai čia pati iš savęs stebuklinga?
Ant pakuotės viskas parašyta kiniškai, tai nieko neina suprast kaip naudot, bet skaičiau internete. Tai rašo, kad galima naudoti su prausikliu ir be. Aš naudoju be prausiklio. Ta kempinėlė pati gerai atlieka darbą, nereikia jokio prausiklio. Makiažo nebandžiau valyti.
Taip, pirmiausia reikia sušlapinti kempinėlę ir paskui valyti veidą.
Gal esat bandę ką nors iš veido valymo priemonių (ne prausiklių)?
Galvoju apie šį Missha Super Aqua Mineral Cleansing Water
http://www.misshaus....n...003&ctg=BAA
Šį ryt išbandžiau prausiklio mėginuką Missha Super Aqua Oxygen Micro Visible Deep Cleanser
http://www.misshaus....n...267&ctg=BAA
Atrodo, neprastas
Galvoju apie šį Missha Super Aqua Mineral Cleansing Water
http://www.misshaus....n...003&ctg=BAA
Šį ryt išbandžiau prausiklio mėginuką Missha Super Aqua Oxygen Micro Visible Deep Cleanser
http://www.misshaus....n...267&ctg=BAA
Atrodo, neprastas
aš asmeniškai nesu
o man įdomu ar kas nors yra bandęs viso veido (sheet) kaukes? įdomiai skamba lietuviškai vis žiūriu žiūriu, o pirkti nedrąsu
o man įdomu ar kas nors yra bandęs viso veido (sheet) kaukes? įdomiai skamba lietuviškai vis žiūriu žiūriu, o pirkti nedrąsu