Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.)

susirinkau paštą blush2.gif

user posted image

Tik tas Vitamin E oil ne į temą, bet kelsiu į kitą temą, tai priglaudžiau ax.gif
Taigi aloe moistful toneris (turbūt blush2.gif ) ir losjonas, pirkau tris miniukus iš čia, vieną atidėjau swapui, kiti du man
Iš to paties pardavėjo nagų lakai, Missha irgi vienas swapui, kitas man, iki šiol nežinau, kam pirkau, bet kai bus crazy nuotaika gal užsilakuosiu, pirmas iš dešinės, bet buteliukai be proto gražūs, reiks gerai matomoj vietoj padėt biggrin.gif
user posted image
Kaip tik laiku atėjo Missha Time Revolution night repair iš čia- po mergaičių vakarėlio kažkas netiko odai doh.gif gal ištaisys rolleyes.gif
Toliau Laneige Sleeping pack ir yoghurt pack iš šio pardavėjo
Ir Collagen Moistfull skincare kit iš čia
bei mėginėliai jų idėti, Liole BB kremas, Skin 79 sraigių bb kremas - bet kaži ar išdrįsiu užsitepti blush2.gif , white moistfull first essence, nežinau kas čia, nespėjau paguglinti biggrin.gif ir silk scarf kondicionierius 4u.gif
atrodo viską surašiau, gal nesibars moderatorė cool.gif
Atsakyti

Collagen Moistfull skincare kit,kokiai odai skirtas ir kas i rinkinuka ieina? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(virgaxxx @ 2013 01 21, 19:28)
Collagen Moistfull skincare kit,kokiai odai skirtas ir kas i rinkinuka ieina? ax.gif

pirmoji essencija mastau.gif, į rinkinuką įeina veido gaiviklis? :mastau tai čia turbūt toneris, emulsija, akių kremas bei veido kremas. parašyta, kad drėkina ir stangrina, tai manau tiktų sausai ir normaliai odai g.gif atsidariau kremą, jau kaip kvepia wub.gif
o tą giliai valantį prausiklį žinokit prakirpus mėginėlį iškrapščiau paskutinius likučius, seniai taip yra kas nors patikę rolleyes.gif tikrai pirksiu, kai sunaudosiu visus turimus blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazyGirlfriend: 21 sausio 2013 - 20:36
Sveikos 4u.gif

mane irgi sudomino azijietiška kosmetika, paskaitinėjau apie ją kažkurioj temoj apie BB kremus, užsisakiau šį Missha M Perfect Cover BB

http://www.misshaus....n...052&ctg=AAA

šiandien išbandžiau- pirmas įspūdis tikrai labai puikus, pirkau spalvą Nr. 23 Natural Beige, labai labai patinka wub.gif
Atsakyti
siaubas, kas čia temai pasidarė blink.gif ar ir jums rodo pirmą žinutę per visus puslapius ir su be proto didele nuotrauka? blink.gif blush2.gif
nesvarbu, radau, buvau nuspaudus ką nereikia blush2.gif
Darse, kiek laiko kremukas laikosi? ar nebalino veiduko? man biški atrodo, kad mane į vaiduoklį pavertė manasis dienos bėgyje g.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazyGirlfriend: 22 sausio 2013 - 18:02
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 01 22, 18:00)
siaubas, kas čia temai pasidarė  blink.gif ar ir jums rodo pirmą žinutę per visus puslapius ir su be proto didele nuotrauka?  blink.gif  blush2.gif
nesvarbu, radau, buvau nuspaudus ką nereikia  blush2.gif
Darse, kiek laiko kremukas laikosi? ar nebalino veiduko? man biški atrodo, kad mane į vaiduoklį pavertė manasis dienos bėgyje  g.gif  blush2.gif

Aha, puslapis pasitampęs gerokai g.gif

Kol kas nieko daug pakomentuoti negaliu, tik pats dengimasis, pojūtis užtepus labai geri, o prabuvau tik pusdienį, nu lyg ir nebalta biggrin.gif
Atsakyti
Konjac kempinė
user posted image
Pirkta ebay iš Kinijos. Šičia
Labai įdomus daiktas, nes oda lieka kitokia nei paprastai nuprausus veidą. Kempinėlė minkštą, švelni, beveik nesijaučia ant veido, jo nebraižo. Patogu naudoti. Nuvalius veidą, pasikeičia odos tekstūra, o nusivalius su rankšluosčiu nelieka nemalonaus jausmo, oda būna gaivi, švari, visiškai nesausina odos. Žoždiu, tikrai verta išbandyti. ax.gif
Atsakyti
Zhaltvyksle, o kaip ji naudojama? blush2.gif ar tiesiog vandeniu sušlapinama, ar prausiklį dedate ant jos? g.gif

aš jau antrą naktį bandau Missha time repair,nežinau, per pirmą naktį stebuklų nepadarė, kaip bebūtų išsausėjusias odos dalis, kur net atpleišėję buvo sutvarkė jau pirmą naktį, bet arba man vaidenasi, arba poras atveria daugiau..

O šiandien pašte..
user posted image
VOV Daily Fresh Mini Mask 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 01 23, 09:51)
Konjac kempinė
Labai įdomus daiktas, nes oda lieka kitokia nei paprastai nuprausus veidą. Kempinėlė minkštą, švelni, beveik nesijaučia ant veido, jo nebraižo. Patogu naudoti. Nuvalius veidą, pasikeičia odos tekstūra, o nusivalius su rankšluosčiu nelieka nemalonaus jausmo, oda būna gaivi, švari, visiškai nesausina odos. Žoždiu, tikrai verta išbandyti.  ax.gif

Bet ten tuoj nuorodoj parodyta, kad reikia dėti prausiklio. Ar jinai čia pati iš savęs stebuklinga?
Atsakyti
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 01 23, 14:32)
Zhaltvyksle, o kaip ji naudojama?  blush2.gif ar tiesiog vandeniu sušlapinama, ar prausiklį dedate ant jos?  g.gif

QUOTE(Flo. @ 2013 01 24, 01:20)
Bet ten tuoj nuorodoj parodyta, kad reikia dėti prausiklio. Ar jinai čia pati iš savęs stebuklinga?

Ant pakuotės viskas parašyta kiniškai, tai nieko neina suprast kaip naudot, bet skaičiau internete. Tai rašo, kad galima naudoti su prausikliu ir be. Aš naudoju be prausiklio. Ta kempinėlė pati gerai atlieka darbą, nereikia jokio prausiklio. Makiažo nebandžiau valyti.
Taip, pirmiausia reikia sušlapinti kempinėlę ir paskui valyti veidą. ax.gif
Atsakyti
Gal esat bandę ką nors iš veido valymo priemonių (ne prausiklių)?

Galvoju apie šį Missha Super Aqua Mineral Cleansing Water
http://www.misshaus....n...003&ctg=BAA

Šį ryt išbandžiau prausiklio mėginuką Missha Super Aqua Oxygen Micro Visible Deep Cleanser
http://www.misshaus....n...267&ctg=BAA

Atrodo, neprastas thumbup.gif
Atsakyti
aš asmeniškai nesu 4u.gif
o man įdomu ar kas nors yra bandęs viso veido (sheet) kaukes? g.gif įdomiai skamba lietuviškai lotuliukas.gif vis žiūriu žiūriu, o pirkti nedrąsu hihihi.gif
Atsakyti