Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.)

QUOTE(Miaška @ 2013 04 27, 21:03)
O aš Skin79 atsisakiau dėl pakuotės - man nepatinka, kad ne tūbelė, tokioje pakuotėje fig suprasi, kada kremas prie pabaigos, o ir nenukirpsi ir neišnaudosi iki pabaigos, kaip tikra taupi lietuvė biggrin.gif

Užsisakiau Holika Luminous Silk, beje, pas tą pačią Rubyruby smile.gif

http://www.youtube.c...h?v=JPUYLqHOH5U
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2013 04 28, 01:55)

Neatrodo labai patogu, nors ir išradinga biggrin.gif

Man geriau tūbelė.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 04 27, 17:54)
Šalia (kairėje) guli mano senasis Etude House, taigis, talpa skiriasi labai labai. Etude House naudoju jau metus, šito tiek neužteks biggrin.gif

serumas, po kurio būsiu amžinai jauna, o va kiti du? g.gif  Užrašai tik hieroglifais...

Tai Misshos BB, kaip suprantu, taip pat būna (ir yra pagrindinėmis) 50 ml pakuotės, su pompomis.

Ir dar, panašu, nemirtinga. biggrin.gif
Po kaire lyg ir yra Missha Misa Cho Bo Yang BB Cream (skamba kaip tai nepadoriai), po dešine kažkas iš Missha Misa Gold Snow serijos kremų, paakiam gal kokiem.

O aš mąstau, ar man su savo sausa lavono spalvos oda imti Holika Holika essential petit bb, ar Missha perfect cover. g.gif Kainuoja ne karvę, bet kažkaip... Niekas neturi abiejų ir negali palyginti?
Atsakyti
Laba. Miaska, ten kazkuris sulwashoo kremas desineje pabandykit pagooglinti arba gal gokusen ateis ir pasakys..illuminated as renku info tiek apie produktus tiek apie pardavejus, sudesiu i nauja tema jei sitos lb greit neprikalbesit...mirksiukas.gif
Atsakyti
panos gal kam netiko nepatiko missha signature 23nr?

gavau praeita savaite savo sanskriną ACNES Tinted milk spf50PA++, jau galiu rašyt atsiliepimus biggrin.gif
na man perstiprus kol kas matizuojantis, reikia kiekviena karta gerai pakratyti, viduje yra kažkos burbuliukas kaip nagu lakuose, atspalvi turi bet ant veido jis tikrai nera labai jau matomas, tik vos išlygina veido spalva, labai skystas kaip vvandenukas, kaip įsigeria toks jausmas bent jau man kad uždeta sausa pudra, visiškai matizuoja iki pietu o paskui jau ne traukia veido, kaip lieti veida taip pat toks jausmas kad pavarei gera sluoksni kompaktines pudros,bet ant veido nesimato, čia tik mano pojučiai ant odos, po pietu tas pats kaip ir neutrogenos clearface kremas , tiesiog atrodai gerai, bet jei palieti veidą toks kaip ir riebaliukas jaučiamas, bet neplauki, man nekemša, bet nekartuosi nes vis del to aš nesu fanate matiškos odos schmoll.gif kita bandysiu koki geli pvz biore g.gif o gal kas jau naudoja gelinį sanskriną?
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2013 04 27, 17:54)

Gavau tris mėginukus, vidurinis - viskas aišku, serumas, po kurio būsiu amžinai jauna, o va kiti du? g.gif  Užrašai tik hieroglifais...

user posted image

po kaire puse iš Missha ChoBoYang prabangios žoleliu serijos kremas arba serumas , bet pagal nuotraukas pilnai atiitnka Missha ChoBoYang BB Cream SPF30 PA++ turejau keleta labai senai prieš kokius tris metus , ir vieno ir kito, man labai patiko, vis dairiausi bibiko iš šios serijos, bet kaina man yra pilnos versijos perdydele, o meginuku tuo metu neradau, o dabar jau ir kaip nusiboto testuoti blush2.gif
Papildyta:
radau tai yra tikrai bibikas
http://unfadewhatfad...bo-yang-bb.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 28 balandžio 2013 - 10:04
QUOTE(illuminated @ 2013 04 27, 20:46)
Žodžiu, veikiausiai nutiks taip, kad net nesulaukus Holikos, bėgsiu pirkt ką nors dar  biggrin.gif Pradeda domint Skin79 Hot Pink BB'kas, kaip manot ši pardavėja parduoda originalius?:
http://www.ebay.com/...=item4d057c72ef
Prisiskaičiau, kad pilna visur padirbtų  doh.gif Tai dabar ir žinokis. Iš tos pačios pardavėjos "rubyruby76" pirkau ir Holiką šiandien, rašo, kad jau išsiųstas. O ji deda mėginukų?  biggrin.gif

nu su tais padirbtais sudėtingai tikrai sugaudyt. aš šito tik mėginukų užsisakiau pabandyt, kaip, ar tiks, patiks. kažkaip visgi nelimpa jis man, veidas toks negyvas atrodo, turiu ir bronziko, ir highlitherio dėt, kad pagyvinčiau vaizdelį. bet čia aišku viskas bandymo būdu atsirenkama, nes kiekvienos oda skirtinga ir skirtingai gula produktas.

Atsakyti
Vat mane kartu su fake'ais labai gąsdina tas pilkumas, kuris labai daugelyje nuotraukų matosi...
O gal galit ką parekomenduot, kas tiktų riebiai T zonai? Iš bėdos aišku, galiu ir užtvirtinti sausa/biria pudra, bet nesinori, kad visai jau viskas plauktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2013 04 28, 13:29)
Vat mane kartu su fake'ais labai gąsdina tas pilkumas, kuris labai daugelyje nuotraukų matosi...
O gal galit ką parekomenduot, kas tiktų riebiai T zonai? Iš bėdos aišku, galiu ir užtvirtinti sausa/biria pudra, bet nesinori, kad visai jau viskas plauktų  biggrin.gif

pilkumas tikrai yra, manau ta spalva ir matiškumo efektas ir sukuria tą negyvo veido efektą. na nesakau, kad kaip lavonas atrodo, bet skaistumo labai trūksta. holikos clearing spalva iš youtube atsiliepimų geresnė pasirodė. pas mane oda normali/mišri, T zona daugiausiai bėdų kelia, tai irgi reikalavimai panašūs.
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2013 04 28, 12:38)
pilkumas tikrai yra, manau ta spalva ir matiškumo efektas ir sukuria tą negyvo veido efektą. na nesakau, kad kaip lavonas atrodo, bet skaistumo labai trūksta. holikos clearing spalva iš youtube atsiliepimų geresnė pasirodė. pas mane oda normali/mišri, T zona daugiausiai bėdų kelia, tai irgi reikalavimai panašūs.

Užsisakiau aš Holikos clearing, lauksiu turbūt labai ilgai. Bet norisi dar biggrin.gif
Šiaip, nemažai kur skaičiau, kad Misshos BB kremą naudoja riebiaodės. Vienur rašo, kad joms netinka, o kitos rašo - kad labai smagiai naudojasi ir viskas puiku. Ir dar yra spalvų pasirinkimas. Tai įdomu kaip čia iš tikro g.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 04 28, 12:45)
Kąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąą?????????? Perki žmogus krempudrą už 20 Lt, ir tai dar ji gali būti padirbta?????? Ofigieli. Jaučiu, jie ir sąvaržėles padirbinėja dry.gif

O jūs ką - niekad apie tai negirdėjot? Padirbinėja ir dar kaip. Labai optimistiškai aš čia galvoja - va, prisipirksiu BB'kų da*uja ir biškį biggrin.gif O kai plačiau pasidomėjau - visa fantazija atšoko..
Yra labai daug youtube video ir nuotraukų, kur moko kaip atskirti padirbtus nuo tikrų. Populiariausi padirbinėjime, kaip suprantu - skin79 BB kremai, kurie būtent mane ir domino. Bet labai daug terlionės su jais, kol suprasi ar tikrą perki + atspalvis greičiausiai būtų per pilkas. Tai iš naujo mąstysiu, kokį žiūrėtis, kad nebūtų pilkšvas ir tiktų riebiai/mišriai T zonai :}
Atsakyti
Ačiū pasufleravusioms, akurat, kairėje - BB'kas Cho Bo Yang BB Cream SPF30 PA++. Pagal tekstūrą - tobulas mano veidui, pamaskuoja, net būdamas smarkiai per šviesus, dengiasi labai smagiai, susigeria staigiai, ir veidas lieka it neliestas. Labai patinka ir tuoj lendu ebėjun ieškot tinkamo atspalvio.
Dešinėje - lyg kažkas iš Golden Snowflake, tik neaišku, dieninis, naktinis ar paakiams g.gif
Sutepsiu nakčiai veidui.
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2013 04 28, 14:01)
O jūs ką - niekad apie tai negirdėjot? Padirbinėja ir dar kaip.

Ne, aš tundra blink.gif
Oooo gal galima pirkt iš kokios parduotuvės, kur nepadirbinėja, ir būt sau labai užtikrintam? Kad ir tam rubyruby? Netikiu, kad plagijuotojai mėginėlius dėtų... Mol,šit kaip mes gerai padirbome biggrin.gif

Aš pirkau iš tos ten :
http://www.roseroseshop.com/en/

Siuntimas gan kainavo, bet nepilkas skin 79 schmoll.gif Labai fainas schmoll.gif
Atsakyti