panos gal kam netiko nepatiko missha signature 23nr?
gavau praeita savaite savo sanskriną
ACNES Tinted milk spf50PA++, jau galiu rašyt atsiliepimus
na man perstiprus kol kas matizuojantis, reikia kiekviena karta gerai pakratyti, viduje yra kažkos burbuliukas kaip nagu lakuose, atspalvi turi bet ant veido jis tikrai nera labai jau matomas, tik vos išlygina veido spalva, labai skystas kaip vvandenukas, kaip įsigeria toks jausmas bent jau man kad uždeta sausa pudra, visiškai matizuoja iki pietu o paskui jau ne traukia veido, kaip lieti veida taip pat toks jausmas kad pavarei gera sluoksni kompaktines pudros,bet ant veido nesimato, čia tik mano pojučiai ant odos, po pietu tas pats kaip ir neutrogenos clearface kremas , tiesiog atrodai gerai, bet jei palieti veidą toks kaip ir riebaliukas jaučiamas, bet neplauki, man nekemša, bet nekartuosi nes vis del to aš nesu fanate matiškos odos
kita bandysiu koki geli pvz biore
o gal kas jau naudoja gelinį sanskriną?
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2013 04 27, 17:54)
Gavau tris mėginukus, vidurinis - viskas aišku, serumas, po kurio būsiu amžinai jauna, o va kiti du?
Užrašai tik hieroglifais...
po kaire puse iš Missha ChoBoYang prabangios žoleliu serijos kremas arba serumas , bet pagal nuotraukas pilnai atiitnka Missha ChoBoYang BB Cream SPF30 PA++ turejau keleta labai senai prieš kokius tris metus , ir vieno ir kito, man labai patiko, vis dairiausi bibiko iš šios serijos, bet kaina man yra pilnos versijos perdydele, o meginuku tuo metu neradau, o dabar jau ir kaip nusiboto testuoti
Papildyta:
radau tai yra tikrai bibikas
http://unfadewhatfad...bo-yang-bb.html