Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.)

QUOTE(Tanite @ 2013 04 24, 14:00)
tik užtepus rezultatas nedžiugino, nes dėmių nesulygino, veido spalva nesuvienodėjo. bet vėlgi, BB turi "nusistovėti", po kokių 5 min vaizdas buvo žymiai geresnis. maskavimo yra, nors spuogelių aišku nepaslepia.

Aš šito ilgai nesupratau ir maniau sau, kad aš gal visai durna - ką tik buvo negerai, o paskui staiga gerai, net savo razūmėliu buvau suabejojus laugh.gif Ką tik spalva visai netiko, o po kurio laiko žiūriu - visai nieko... Galvojau, gal apšvietimas pasikeitė, ar koks biesas laugh.gif

QUOTE(dreamless @ 2013 04 24, 16:13)
Man tai įdomu, koks skirtumas tarp Missha 4D ir 3D tušų. Tutti, o kaip pats šepetėlis smagus?

Kai sako, kad tiktai šepetukas.
Man asmeniškai 4D šepetukas nelabai smagus. Kažkoks... Pats tušas - labai, o šepetukas - nelabai. Neužgriebia man ten palei augimo liniją, nelabai atskiria... Kitą kartą jei imsiu, imsiu 3D mastau.gif
Atsakyti
Sian atkeliavo dar vienas siuntinukas. Velgi per geras pora savaiciu.
user posted image
alijosiaus gelis. Konsistencija tokia kaip plauku zele butu, ant odos momentaliai tipsta ir atrodo tepiesi kazkoki vandeneli. Kvepia labai skaniai, nors vyras zvengeliojo, kad cia kedainiuose man agurku parauge, o ne alijosiu biggrin.gif
Pirkau kaip drekikli, tepasi labai smagiai, jokio lipnumo ar pleveles pojucio. Vasara turetu but smagi atgaiva laikant si daikta saldytuve. Beje kiekis tikrai didelis 300ml.
Pasak interneto platybiu sis produktas turi nemazai panaudojimo galimybiu.
1. Kaip drekinantis kremas ar kauke. Galima i geli dadeti ivairiu alieju. Gelis oda ramina drekina.
2. Kaip drekinanti makiazo pagrinda.
3. Kaip krema po skutimosi
4.Kaip atstatancia plauku kauke. Palaikyt suteptus plaukus 10 minuciu ir turetu kazkas gero gautis.
5. Kaip raminancia drekinancia akiu kauke.
6. Ranku, nagu, odeliu prieziurai
7.Kaip drekinanti kuno krema
8. Kaip pagalba nusvilus sauleje.
Kol kas ant veido, ranku ir koju issibandziau, pojuciai malonus. kol kas pirkiniu patenkinta

Oj visai pamirsau. Pirkau cia
Atsakyti

labai rekomenduočiau alijošiaus gelį (pati naudoju kitokį, bet manau esmė ta pati) sumaišyt su aliejum (alyvuogų ar kokiu kitu pagal poreikį)+ šiek tiek citrinos sulčių. Tept ant kiek drėgnų plaukų ir palaikyt kelias valandas. Nereali naminė plaukų kaukė smile.gif
Atsakyti
O ką alijošius duoda plaukams? kas iš jo plaukams naudos? kažin, o jei šviesintiems ir visaip pezintiems irgi duoda naudos, ar tik tokiems sveikiems natūraliems, o pezintiems reikia ko nors su jėga? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2013 04 24, 15:50)
o aš šiandien iš pašto parsinešiau Missha 4D tušą ir Skinfood Black sugar cleansing oil.

Gal butu galima nuoroda Skinfood Black sugar cleansing oil 4u.gif
Dar norejau paklausti, gal kuri esate bandziusi Hadalabo priemones? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ALRENA @ 2013 04 26, 11:58)
Gal butu galima nuoroda Skinfood Black sugar cleansing oil 4u.gif
Dar norejau paklausti, gal kuri esate bandziusi Hadalabo priemones? 4u.gif

čia pirkau
Atsakyti
ar kuri esate bandziusi misha perfect cover 27 arba 31 nr? ar labai tamsus ar keistas atspalvis, ar tiktu tipiskai gerai pasiskrudinusiai lietuvaitei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2013 04 27, 01:07)

Aciu 4u.gif
O ka dar galetumet rekomenduoti is SKINFOOD, radau, kad daug kas si daikciuka giria:My Webpage
Atsakyti
Nu pagalųgaliau pramušė paštuką. parėjo ir mano siuntos, dukra gavo savo ilgalaikio tiesinimo kremą plaukams - ką tik užtepiau, sėdi ir smirda wacko.gif , o aš - savo Missha M Signature:
user posted image

Šalia (kairėje) guli mano senasis Etude House, taigis, talpa skiriasi labai labai. Etude House naudoju jau metus, šito tiek neužteks biggrin.gif
Pirmieji įspūdžiai: šis # 23 pagal spalvą identiškas Etude House # 3, t.y. ne baltai odai. Aš neįdegusi, bet ir ne baltaodė, pudras imu visokių "natural", "nude" atspalvių ir pan.
Skystesnis už EH, bet dengiasi gražiai. Sakyč, sausesnei odai už maniškę būtų idealus, aš nors ir sena tarka, bet nesu labai sausiaodė, tai gal man ta Holika labiau tiks? Užsisakysiu, nes kai toks kiekis, tai susivalgys Missha staigiai.
Toliau. Pasitepiau, ryte, buvo karšta, daug atvaikščiojau - laikosi gerai. Maskavimas vidutinis, kaip ir EH, dėmės kiek matyti, bet anot mano bamblių - jas matau tik aš pati. Veidas kiek drėgnokas, čia EH laimi, man susigeria geriau.

Gavau tris mėginukus, vidurinis - viskas aišku, serumas, po kurio būsiu amžinai jauna, o va kiti du? g.gif Užrašai tik hieroglifais...

user posted image
Atsakyti
Žodžiu, veikiausiai nutiks taip, kad net nesulaukus Holikos, bėgsiu pirkt ką nors dar biggrin.gif Pradeda domint Skin79 Hot Pink BB'kas, kaip manot ši pardavėja parduoda originalius?:
http://www.ebay.com/...=item4d057c72ef
Prisiskaičiau, kad pilna visur padirbtų doh.gif Tai dabar ir žinokis. Iš tos pačios pardavėjos "rubyruby76" pirkau ir Holiką šiandien, rašo, kad jau išsiųstas. O ji deda mėginukų? biggrin.gif

Atsakyti
O aš Skin79 atsisakiau dėl pakuotės - man nepatinka, kad ne tūbelė, tokioje pakuotėje fig suprasi, kada kremas prie pabaigos, o ir nenukirpsi ir neišnaudosi iki pabaigos, kaip tikra taupi lietuvė biggrin.gif

Užsisakiau Holika Luminous Silk, beje, pas tą pačią Rubyruby smile.gif
Atsakyti
Aš dabar taip pagalvojau, kad gal tos, kurios turi daug patirties pirkdamos tokią kosmetiką, gal galėtų pakoreguoti pirmo puslapio post'ą ir pamėginti išvardinti Ebay pardavėjus ir šiaip internetines parduotuves, kurios yra 100% patikimos ir neturi jokių problemų su produktų autentiškumu ir t.t.
Taip būtų daug lengviau "naujokėms", kadangi nereikėtų nardyti per visą temą ir gaudyti lašų vandenyne doh.gif
Atsakyti