Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.)

mano clearing beveik baigiasi blink.gif tai jau tikrai labai geras daiktas, gyvenime nesu pudros subaigusi unsure.gif
dabar galvoju, ar tokią pačią imti, ar kokią kitą pabandyti g.gif ar pora prigriebti tuo pačiu blush2.gif
Atsakyti
ne nu prasideda doh.gif dar Misshos perfect neisbandziau (nes namie 3 BB stovi), bet dabar ir as tos Holica noriu blush2.gif

imeskit nuoroda is ebay jei nesunku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 04 21, 17:47)
O tur pirkai? Kad man ieškot nereiktų laugh.gif

tur tur... va čia pirkau nail.gif
o mano Missha4D tušas prapuolė. Ryt rašysiu, arba kelsiu bylą. Kaip bjauriai iš korėjiečių keliauja siuntiniai, su kiniečiais taip nebūna schmoll.gif
Atsakyti
aš tai iš šito perku viską:
http://www.ebay.com/...=item3f154b153d
Man visai patinka. Nors keliauja ilgokai.
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2013 04 21, 20:08)
tur tur... va čia pirkau  nail.gif

Aha! Man šitas aiškiai netiktų. ŠItas - spuoguotiems paaugliams, o aš - susiraukšlėjus sena tarka. Man ko gero reiktų šito Holika Holika Petit BB Cream
http://www.ebay.com/...=item51aa74936c
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 04 21, 16:09)
Iš mano praeitos vasaros patirties su Etude House BB - niekas nenuteka. Aš gi dviračiu kasdien į darbą, iš darbo, į sportus ir t.t., bet viskas laikėsi. Ir dar turėjom renginį tokį per karščius - visą dieną lauke ant saulės, visokie ten žaidimai, vanduo, karštis ir t.t. BB'kas atlaikė puikiausiai thumbup.gif

Thanks a lot! Nuraminai, nes gavau (pagaliau) šitą kremą. Išbandžiau. Puikiai maskuoja. Kol kas geriausias iš visų turimų kremų smile.gif Šįryt iš bendradarbės gavau komplimentą,kad puikiai atrodau, tokia pailsėjus. Va jisai Etude House total age repair
user posted image
Atsakyti
Aloha visoms smile.gif
taigis, pries pora savaiteliu domejausi cia drekinanciomis kaukemis, bet tikrai neturejau laiko idemiai visa tema nagrinetis (vaikiui mazuciui ir demesio bais reik, o dar labiau kompo biggrin.gif ) taigis viena nakti emiau ir pabandziau uzsisakyt daug nesidomejusi keleta priemoniu. Sian viena atejo (per geras 2savaites)
user posted image
Etude House Nutrifull Shea Butter Skin Care Kit giliai maitinantis ir drekinantis sausai ir labai sausai odai rinkinukas.
Sudaro emulsija, kremas ir naktine kauke. Isbandziau emulsija ir krema, kauke testuosiu ryt. Emulsija greit isigeria, bet gerokai pablizgina oda, kremas labai tirstas tokis link sviestiniu, bet kartu nepavadinciau sunkiu. Susigere greit, bet liko truputi lipnumo jausmas, o gal as paprasciausiai per daug veida ciupineju stebuklu laukdama biggrin.gif Kvapo galima sakyt neturi. Po pirmo panaudojimo dar zinoma ispudi sunku susidaryt, bet jauciu sis komplektukas labiau ziemos sezonu smagiau naudotusi.
Meginuku pardavejas nepridejo.. et. Pirmas pirkinys is korejieciu, o eme ir paskriagino
Atsakyti
na paskaitinėjusi jūsų kalbas, panaršiusi ebay ir youtubą, užsisakiau pamėginimui Skin79 Super+ BB kremo (rožinė pakuotė) mėginukų. parkeliavo per 20 dienų. nors sergu ir niekur neinu visgi moteriškas smalsumas nugalėjo, praplėšiau pamėginti. tik praplėšus iš karto nepatiko spalva, nes tokia čiut į pilkumą, bet kaip supratau azijietiški dauguma tokie. konsistencija tiršta, tokia, kaip rieboko kremo. užtepus spalva visgi pasirodė visai normali, na gal kiek šviesoka, bet kaip numirėlis neatrodžiau. šiaip aš prie šviesiaodžių daugiau.
tik užtepus rezultatas nedžiugino, nes dėmių nesulygino, veido spalva nesuvienodėjo. bet vėlgi, BB turi "nusistovėti", po kokių 5 min vaizdas buvo žymiai geresnis. maskavimo yra, nors spuogelių aišku nepaslepia.
reziume: tikrai neblogas BB, nors patirties pas mane praktiškai nulis šitoj srityje, esu tik Garnier išbandžius, kuris mano galva yra visiškas š... blush2.gif žiūrėsiu ar kelių val bėgyje neišlys blizgesys, kol kas oda visiškai matinė, lygi. tai tiek smile.gif

sakiau reikės ir tą holika jūsų patartą užsisakyti, o paskui aišku ir dar ką nors, ir dar... blush2.gif bijau, kad ir man ligos požymiai jau pradeda reikštis blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
o aš šiandien iš pašto parsinešiau Missha 4D tušą ir Skinfood Black sugar cleansing oil. Kadangi buvau jau pasidažius, bet labai niežtėjo pabandyti naujus pirkinius biggrin.gif tai su naujuoju valikliu nusivaliau seną tušą ir išbandžiau naują. Na, skinfood, nors skirtas ne akims valyti, bet labai lengvai nuvalė akių makiažą, akių nesudirgino. O tušas irgi patiko. Iki tobulumo galėtų labiau atskirti blakstienas. Bet viskas ok, gražiai iššukavo, pailgino, šiek tiek parietė. Kaina nerealiai maža, pirksiu dar smile.gif
Atsakyti
Man tai įdomu, koks skirtumas tarp Missha 4D ir 3D tušų. Tutti, o kaip pats šepetėlis smagus?
Atsakyti
QUOTE(dreamless @ 2013 04 24, 16:13)
Man tai įdomu, koks skirtumas tarp Missha 4D ir 3D tušų. Tutti, o kaip pats šepetėlis smagus?

4D keturkampis 3D trečiakampis
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 04 24, 17:31)
4D keturkampis 3D trečiakampis

Tai tiek ir aš supratau biggrin.gif Tik galvoju su kuriuo padažytos blakstienos atrodo gražiau, o tiksliau, su kuriuo blakstienos atrodo storesnės. Man blakstienų ilginimo nereikia, nesinori, kad į akinių stiklus blakstienos remtųsi biggrin.gif Man svarbu, kad blakstienas gražiai atskirtų ir pastorintų tongue.gif

Prisiminiau, kad daug, kas kalbėjo ir ketino užsisakyti tuos sraigių kremukus. Ar po ilgesnio naudojimo pamatėte kokių pokyčių?
Atsakyti