ar apie toki tusa kalbat?
http://www.ebay.co.u...=item48546840c5
QUOTE(Magas @ 2013 04 20, 21:40)
jo, sakau, 50 dolerių
Man šepetukas jo nelabai, o pats tušas - superinis. Turiu Diorą Diorshow ir šitą - man šitas geriau laiko
Gavau savo Missha perfect cover. Nu ir ką, man holika holika petit daug labiau patinka. Tas Missha ir pas jus turi keistoką pudros kvapą? Kuris nesakytum, kad blogas bet retro toks...
Tai ta proga nusipirkau dar du iš Holika petit linijos (neapsisprendžiau kurio labiau noriu - drėkinančio ar maitinančio, o turiu clearing"). Tai prisistatysiu pilną vonią.
Tai ta proga nusipirkau dar du iš Holika petit linijos (neapsisprendžiau kurio labiau noriu - drėkinančio ar maitinančio, o turiu clearing"). Tai prisistatysiu pilną vonią.
QUOTE(Salomeja @ 2013 04 21, 11:37)
Gavau savo Missha perfect cover. Nu ir ką, man holika holika petit daug labiau patinka. Tas Missha ir pas jus turi keistoką pudros kvapą? Kuris nesakytum, kad blogas bet retro toks...
o kuo labiau patinka?Kokia jūsų oda?
O aš išbandžiau Missha Signature mėginėlį ir galiu pasakyt, kad Missha perfect cover man patiko labiau Mano oda greitai riebaluojasi, tai su perfect cover ilgiau išlieka matiškumas, ir šiaip atrodo, kad ji geriau maskuoja. Missha Signature labiau tiktų sausesnei odai, ji dengiasi lengvesniu sluoksniu.
QUOTE(Tutti @ 2013 04 21, 11:56)
Riebi, porėta ir kartais šerpetojanti. Tai Holika man dengiasi smagiau, pamaskuoja ką reikia labiau, laikosi ilgiau.
Missha man kažkodėl labiau priminė vietines priemones, na pvz Garnier, lyg ir gerai, lyg ir kažko trūksta.
QUOTE(Salomeja @ 2013 04 21, 12:16)
Riebi, porėta ir kartais šerpetojanti. Tai Holika man dengiasi smagiau, pamaskuoja ką reikia labiau, laikosi ilgiau.
Missha man kažkodėl labiau priminė vietines priemones, na pvz Garnier, lyg ir gerai, lyg ir kažko trūksta.
Velnias, reik dabar ir man tos Holikos jei dar geriauuž Missha
QUOTE(Tutti @ 2013 04 21, 15:43)
Velnias, reik dabar ir man tos Holikos jei dar geriauuž Missha
O aš galvoju, jei mano oda sausa, tai gal man Holikos nereikia? Man Misha ir skin 79 baisiai gerai. Visus Estee Lauder ir Arden mečiau į šalį... Ar gali būti dar geriau?
Bliamba, o jeigu gali?
Gal ir man reikia
QUOTE(Noa @ 2013 04 21, 16:19)
O aš galvoju, jei mano oda sausa, tai gal man Holikos nereikia? Man Misha ir skin 79 baisiai gerai. Visus Estee Lauder ir Arden mečiau į šalį... Ar gali būti dar geriau?
Bliamba, o jeigu gali?
Gal ir man reikia
Bliamba, o jeigu gali?
Gal ir man reikia
Tu pabandyk ir papasakok , nes mano oda - irgi labiau sausa, na gal normali ar truputį mišri, tai į Misha dedu daug vilčių.
Bet gal ir man tos Holikos reik? Aišku, būt gerai pradžioj Mishos sulaukt
QUOTE(Miaška @ 2013 04 21, 16:32)
Tu pabandyk ir papasakok , nes mano oda - irgi labiau sausa, na gal normali ar truputį mišri, tai į Misha dedu daug vilčių.
Va, mano tokia oda, tai tą Misha pamėginus susileidau Nutariau, kad nieko gyvenime daugiau nebepirksiu, tik Misha Perfect Cover! Tik va, dar galvojau, pabaigsiu dar Skin79...
Tai dabar jau nebežinau, ką pirksiu antrą kartą, ar Skin79, ar Misha.
O gal dar ir tą Holiką
Tai Holikos kaina tokia, kad vos ne kaip mėginėlį galima jamt pabandymui Sakau, man tas clearing labai patiko. Bet sugalvojau, kad gal aš kartais ir pasidrėkint ar dar ką noriu, nu kažko noriu, tai dar ir Essential ir Moisture pasiėmiau. Galų gale kol atsiųs tai pusę Clearing jau būsiu išnaudojus...
Niu papirkau tą Holika Clearing, Rašo, kad tinka riebaluotis linkusiai odai, tai man turėtų tikti vasarą tik įdomu kokia bus spalva, nes vasarą net aš įgaunu šiokią tokią spalvą nu žiūrėsim. Pigus tas BBkas.
Noa žinok ir aš nustūmiau į šoną savo išmylėtą MakeUpForever pudrą, ir Diorą ir Estee Lauder prisiminus tik pasigailiu, kad anksčiau BB neatradau. Su anksčiau naudotom pudrom piguva visiška. O maskuoja ir ant odos atrodo nerealiai. Įdomu kaip vasarą BB kremas elgsis, ar nenutekės nuo karščio
Noa žinok ir aš nustūmiau į šoną savo išmylėtą MakeUpForever pudrą, ir Diorą ir Estee Lauder prisiminus tik pasigailiu, kad anksčiau BB neatradau. Su anksčiau naudotom pudrom piguva visiška. O maskuoja ir ant odos atrodo nerealiai. Įdomu kaip vasarą BB kremas elgsis, ar nenutekės nuo karščio
QUOTE(Tutti @ 2013 04 21, 17:00)
Įdomu kaip vasarą BB kremas elgsis, ar nenutekės nuo karščio
Iš mano praeitos vasaros patirties su Etude House BB - niekas nenuteka. Aš gi dviračiu kasdien į darbą, iš darbo, į sportus ir t.t., bet viskas laikėsi. Ir dar turėjom renginį tokį per karščius - visą dieną lauke ant saulės, visokie ten žaidimai, vanduo, karštis ir t.t. BB'kas atlaikė puikiausiai