Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.)

Mergaitės, pasimečiau tarp CC ir BB kremų blush2.gif
Ar atskirai jie naudojami, ar pirma tepamas CC, o po to BB? g.gif Ir šiaip, kuris geresnis sausai, brandesnei odai?
Turiu Missha M PERFECT COVER BB, labai patinka smile.gif
Atsakyti
cc reiskia "color corector". bb "blemish balm" arba "beauty balm". taigi priklauso nuo to ko jums labiau reikia ar suvienodinti spalva , paslepti raudoni ir demes ( cc) ar kad kremas turetu visokiu ten geru ingridientu , gyditu rauksles spuogus, skaistintu ir t.t. (bb) as rinkciausi ne tarp cc ar bb o pagal kiekvieno konkrecia sudeti ir jusu reikalavimu atitikima. ar jums reikia maskavimo ar drekinimo, ar matiskumo, gal raminti oda, ar stiprios apsaugos nuo saules?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiliuxas: 18 balandžio 2013 - 20:23
QUOTE(emiliuxas @ 2013 04 18, 21:23)
cc reiskia "color corector".  bb "blemish balm" arba "beauty balm". taigi  priklauso nuo  to ko jums labiau reikia ar suvienodinti spalva , paslepti raudoni ir demes ( cc) ar  kad kremas turetu visokiu ten geru ingridientu , gyditu rauksles spuogus, skaistintu ir t.t.  (bb)  as rinkciausi ne tarp cc ar bb o  pagal kiekvieno konkrecia sudeti ir jusu reikalavimu atitikima. ar jums reikia maskavimo ar drekinimo, ar matiskumo, gal raminti oda, ar stiprios apsaugos nuo saules?

Maskavimas reikalingas, dar neblogai drėkinimas, lyginimas raukšlių, apsauga nuo saulės ir dėmių šviesinimas. Ar įmanoma tokį kremuką rasti brandžiai, sausesnei odai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(asssandra @ 2013 04 19, 09:43)
Maskavimas reikalingas, dar neblogai drėkinimas, lyginimas raukšlių, apsauga nuo saulės ir dėmių šviesinimas. Ar įmanoma tokį kremuką rasti brandžiai, sausesnei odai? g.gif

Paskaičius pirma mintis - o kad dar grindis išsiurbtų, nereikia? biggrin.gif

Bet galvoju, kad tiek visi skin79 regis daro viską, kas išvardinta. Nors ne, raukšlių gal vis tiek nelygina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 04 19, 14:03)
Paskaičius pirma mintis - o kad dar grindis išsiurbtų, nereikia? biggrin.gif

Bet galvoju, kad tiek visi skin79 regis daro viską, kas išvardinta. Nors ne, raukšlių gal vis tiek nelygina biggrin.gif

biggrin.gif neprieštaraučiau, kad ir išsiurbtų lotuliukas.gif
O aš susidariau nuomonę, kad skin79 jaunai ir riebesnei odai g.gif
Atsakyti
QUOTE(asssandra @ 2013 04 19, 14:23)
biggrin.gif neprieštaraučiau, kad ir išsiurbtų lotuliukas.gif
O aš susidariau nuomonę, kad skin79 jaunai ir riebesnei odai g.gif

Aš sena sausa tarka, dviejų paauglių motina, mano vyresnėlis dvimetrinis ką tik egzą išsilaikė, ir man puikiausiai tinka! biggrin.gif Yra čia mane mačiusių, neduos meluot biggrin.gif

Oriental Gold BB Cream plus.

Tik pradžioj šokiravo, kad labai baltas, bet paskutiniu metu ar tai nebešokiruoja, ar tai nebebaltas, taip ir nesupratau, kas jam pasidarė unsure.gif Nu pirmas įspūdis - oi ple koks baltas ir dar su ružavoku atspalviu, kai man reiktų gelsvo! maniau sau - nieko nebus, pridėsiu bronzerio. O dabar nebereikia unsure.gif Aš to bronzerio vis tiek pridedu, bet jau tik iš įpročio, nes labai didžiuojuosi tuo bronzeriu lotuliukas.gif bet nebereikia! Ir atspalvis mano, kaip reikia blink.gif

Arba prabalino (plėmų neišnaikino, bet užsitepus nebesimato), arba tiesiog besidažydama nekreipiu dėmesio, o pabuvęs ant odos jis kažkaip susivienodina.

Yra čia mistikos tame skin79bb:D
Atsakyti
Merginos,

gal zinot ar azijietiski sunscreenai ir BB'kai su fiziniais ir cheminiais filtrais, gal zinot koki stipresni SPF 30 PA+++ ir daugiau vien tik su fiziniais filtrais?

As deja kosmetikos sudetyje nesigaudau visai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2013 04 19, 14:39)
Merginos,

gal zinot ar azijietiski sunscreenai ir BB'kai su fiziniais ir cheminiais filtrais, gal zinot koki stipresni SPF 30 PA+++ ir daugiau vien tik su fiziniais filtrais?

As deja kosmetikos sudetyje nesigaudau visai doh.gif

Aš turiu nykų įtarimą, kad jie yra su cheminiais filtrais. Norrrs... Krempudra, logiškai mąstant, ir fiziškai kažkiek turi saugot???

Ant mano šito 79 gold plus parašyta: SPF 30 PA++, whitening, wrinkle improvement (Assandra, jis imprūvina raukšles vis tik!!!)

Bet daugiau viskas hieroglifais lotuliukas.gif

Aš apie šitą, iš šitos ir parduotuvės Skin79 the oriental gold plus bb
http://www.roseroses...m-spf30-pa.html
Atsakyti
Vat tie nelemti Heroglifai ir yra beda doh.gif

kiek zinau fiziniai filtrai tai : Cinko oksidas ir titanium oksidas ( jie atspindi spindulius, beja butent nuo ju veidas buna baltas mirksiukas.gif )

cheminiai: benzophenone, methoxydibenzoylmethane, trisiloxane, octocrylene, PABA, kamparo (camphor) -nenatūralios kilmės medžiagos, SUGERIANCIOS UV spindulių energiją cheminės reakcijos dėka;

kaip bebutu as labiau uz fizinius filtrus, todel vis ieskau tobulos priemones nuo saules, parametrai: azijietiskas, SPF 30+ , PA+++ ( gali but ir daugiau) ir kad butu fiziniu filtru pagrindu, BET KUR TOKI SVAJONIU PRODUKTA GAUTI g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magas: 19 balandžio 2013 - 15:09
QUOTE(Magas @ 2013 04 19, 16:08)
kiek zinau fiziniai filtrai tai : Cinko oksidas ir titanium oksidas ( jie atspindi spindulius, beja butent nuo ju veidas buna baltas  mirksiukas.gif )

Taigi tik pradžioj irnesakyk.gif Paskui įsigeria ar kas ten pasidaro - ir būna normalus smile.gif

Nežinau ir aš. Du naudot? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 19 balandžio 2013 - 15:43
4u.gif
Noa, man rodos, man tas tušas (Missha 4D) alergizuoja blink.gif doh.gif nes du kartus buvau pasidažiusi, ir akis taip nežymiai perštėjo unsure.gif doh.gif efektas labai patinka, bet nu negaliu pastoviai vaikščioti ir kovoti su noru pasitrinti akis nuo dūšios blush2.gif gal dar kokį kartelį pabandysiu, kad įsitikinti, ar nuo jo, bet teks matyt atsisveikinti verysad.gif
O šiaip aš čia atėjau dėl šito, ten kažkur per viduriuką žinutėje, skin food mushroom bb, aš jį randu max už 13$, nesuprantu, iš kur tokios kainos unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 04 20, 19:54)
mastau.gif tai kai pagalvoji, gal ir gerai, kai alergizuoja tušas už 14 Lt mastau.gif Jei alergizuotų koks chanel už 100 Lt! O dabar - nusispjovei ir išmetei...

Man tai nealergizuoja. Nors aš linzes nešioju... Kaip tik geras smile.gif

joa, ten tie nudrožti tikrai viršūnė doh.gif arba nyc ten kažkas už penkiasdešimt litų...ir dar, būtinai, pirktas oro uoste, tikrai originalus lotuliukas.gif
schmoll.gif

man nei vienas tušas nėra jokios reakcijos sukėlęs, tai nesupratau doh.gif nors mano organizmas nenormalus kažkoks paskutiniu metu, kiba stresas jam, ar ką, nuo žolelių arbatos išbėrė veidą, ir taip pobaisiai blink.gif kosmetikų kelias paskutines dienas jokių nenaudojau...
man ne pinigų gaila irnesakyk.gif o tušo gero doh.gif lotuliukas.gif nu čia kai randi tobulą tušą, ir va kaip... unsure.gif man jis geresnis, sakyčiau,net už clinique high impact, nes tas parazitas trupa unsure.gif
Atsakyti