Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.)

QUOTE(Miaška @ 2013 04 04, 06:52)
Kol kas tik BB kremo skubiai ieškau, nes maniškio Etude House #3 nebėr, tai reikia kažkuo keisti. Perskaičiau visą temą, bet nepadėjo išsirinkt. Kažkuri rašė, kurie brendai labiau tinka jauniklėms, o gal atradote, kuriuos vardus nagrinėtis toms kam 40+? Būčiau labai dėkinga smile.gif

Laba,
Žiūrint kokia kaina tave domina smile.gif Pvz, radau kremą, kuris skirtas 40+. Vadinasi Media BB cream firmos "Kanebo". Ebay'juje pigiausias 18$, o Adambeauty.com su pristatimu kainuoja 17.50$.
Čia gali paskaityti sudėtį: http://www.ratzillac...media-bb-cream/
Vilioja Shiseido Japan INTEGRATE GRACY Essence Base BB Cream, 40g.
Palikau kremus kabėti Wish list..laukio palankesnio $ kurso blush2.gif

Šitas irgi neblogas- SEVEN INTO ONE Precious Blemish Balm Cream, 50 ml, nors spuogų ir kitų trūkumų nemaskuoja, bet nors neatrodau kaip nabašnikas arba geiša smile.gif O kaina aplamai juokinga, tik 5,50$

Galvoju studijuoti korėjiečių vardus pagal žemiau nurodytą sąrašą ir mėginukus lotuliukas.gif
user posted image

arba Market class g.gif

user posted image
Atsakyti
Klausyk! Tai bodyžop, išeina, ką - irgi korėjiečių???
Papildyta:
QUOTE(Gokusen @ 2013 04 04, 23:27)
Galvoju studijuoti korėjiečių vardus pagal žemiau nurodytą sąrašą ir mėginukus lotuliukas.gif

Klausyk, o kaip tu manai, jeigu tau patiks - kaip tu kam nors pasakysi, kad tau labai patiko prestižinės firmos O HUI kosmetika? lotuliukas.gif
Atsakyti
nu nea, bodyshop'as l'orealio...
noa, ačiū už tušą! ir atsiprašau už negyvybingą bendravimą, šokas man buvo ir po pokalbio, ir kad noa ne tokia baisi, kaip atrodo laugh.gif
kaži,kaip tas tušas atlaikė tokias oro sąlygas? nes mano clinique mane totaliai pavedė doh.gif unsure.gif
gokusen, jūs turbūt daugiausia išbandžiusi bb kremų, kuris geriausiai maskuoja kapiliarus bei paraudimus? g.gif ir kad būtų ne baltas? niekaip neišrenkam mamukui bb kremo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 04 05, 10:13)
nu nea, bodyshop'as l'orealio...
noa, ačiū už tušą! ir atsiprašau už negyvybingą bendravimą, šokas man buvo ir po pokalbio, ir kad noa ne tokia baisi, kaip atrodo laugh.gif

A tu jofana, o tai kaip tada atrodo? lotuliukas.gif

Kaip tik vakar dar gavau pastabą, kad SM vaidinu dūrą lotuliukas.gif dabar mąstau, kad gal ne tik SM... Ir gal nebūtinai vaidinu lotuliukas.gif

Man vakar Misha viską atlaikė! Šešėliai, ir tai tepliotis biskutuką pradėjo, o tušas - nieko! Ogi jis vandeniui neatsparus! Ir kaina išeina ar tai 13 Lt!
Būtų jo šepetukas patogesnis - kainos jam nebūtų!

Vakar buvau Mary Kay prezentacijoj ir išmėginau du jų tušus. Nežinau, kiek jie kainuoja, bet galima primest, jei rankų kremas 40. Baisu! Tragedija! Su Misha už 13 Lt - nesulyginama tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 04 05, 09:00)
Klausyk! Tai bodyžop, išeina, ką - irgi korėjiečių???
Papildyta:

Gal kiekviena šalis turi savo Body Shopą  g.gif  Prestižo reikalas  g.gif Kodėl turime atsilikti nuo pasaulinių tendencijų? Mums irgi reikia žopos  lotuliukas.gif

Klausyk, o kaip tu manai, jeigu tau patiks - kaip tu kam nors pasakysi, kad tau labai patiko prestižinės firmos O HUI kosmetika? lotuliukas.gif

Dukrai pasakysiu. Ji supras..O HUI (turime omeny kosmetiką) tinka mano huy (turima omeny charakteris, išvertus iš turkų kalbos) lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Susirūpinau savo veido odą. Šiandien net pas kosmetologę nubėgau konsultacijos su visų sąrašų naudojamų prausyklių, kremų ir tų,kurie laukia savo eilės. Teko paplušėti internete, kol radau sudedamųjų dalių aprašymus. Pagyrė kinišką kremą Simengdi ir korėjietišką Sulwhasoo tongue.gif O anti-wrinkle kremai kol kas nereikalingi, patarė tik lifting ir firming clap.gif Ir kolagenas man kaip šuniui penkta koja. Aha..dar pritarė mano BB'kui "Precious Blemish Balm Cream BB".

Papildyta:
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 04 05, 09:13)
gokusen, jūs turbūt daugiausia išbandžiusi bb kremų, kuris geriausiai maskuoja kapiliarus bei paraudimus?  g.gif ir kad būtų ne baltas? niekaip neišrenkam mamukui bb kremo  verysad.gif

Kapiliarai mano bėda. Kaip jau rašiau, kosmetologė patarė drėkinti odą kuo daugiau. pati dabar ieškau drėkinančių losjonų. Gal tavo mamuliuikui nuo to pradėti? Apie geriausiai man tinkantą kremą rašiau aukščiau. Nebrangus, bet kol kas geriausias. Ir nebalina, kaip CC kremas, arba nesuteikia pilkumo kaip BY FLOWER iš "Nature Republic". Kai turėsiu Kanebo ar Shiseido BB'ką, parašysiu.

Neužtenka man info rusų bei anglų puslapiuose, nusigrūdau į lenkiškus blogus. Pasirodo, lenkės irgi tokios pat trenktos biggrin.gif Gal kas suprantate lenkiškai? Duočiau nuorodas. jei ne, visagalio Google pagalba galiu jums išversti. Na pvz apie sliming kremą BIO ESSENCE"INCHLOSS"

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2013 04 05, 09:22)
Kaip tik vakar dar gavau pastabą, kad SM vaidinu dūrą lotuliukas.gif dabar mąstau, kad gal ne tik SM... Ir gal nebūtinai vaidinu lotuliukas.gif

Atsiprašau už nekuklų klausimą. Kas yra SM? blush2.gif g.gif Gal ir aš SM ir jokios vaidybos nereikia? schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gokusen: 05 balandžio 2013 - 20:14
QUOTE(Gokusen @ 2013 04 05, 21:00)
*Dukrai pasakysiu. Ji supras..O HUI (turime omeny kosmetiką) tinka mano huy (turima omeny charakteris, išvertus iš turkų kalbos)  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

** Gal kas suprantate lenkiškai? Duočiau nuorodas. jei ne, visagalio Google pagalba galiu jums išversti. Na pvz apie sliming kremą BIO ESSENCE"INCHLOSS"

*Nu aš tai dar kitą kalbą omeny turėjau lotuliukas.gif

**Aš moku lenkiškai, duok bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 04 05, 20:09)
*Nu aš tai dar kitą kalbą omeny turėjau lotuliukas.gif
Supratau ką turėjai omeny smile.gif Vyrams jokiems negalima to sakyti..Ir aplamai..aš nenaudoju jokios kosmetikos  ax.gif

**Aš moku lenkiškai, duok bigsmile.gif

http://azjatyckicuki...bel/Bio-Essence
ir
http://firmakokardam...eye-creams.html

Tik tiek spėjau darbo metų rasti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gokusen: 05 balandžio 2013 - 20:18
QUOTE(Gokusen @ 2013 04 05, 21:08)

Neužtenka man info rusų bei anglų puslapiuose, nusigrūdau į lenkiškus blogus. Pasirodo, lenkės irgi tokios pat trenktos  biggrin.gif  Gal kas suprantate lenkiškai? Duočiau nuorodas. jei ne, visagalio Google pagalba galiu jums išversti. Na pvz apie sliming kremą BIO ESSENCE"INCHLOSS"

user posted image
Papildyta:

aš irgi noriu biggrin.gif gal dekit čia nuoroda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 04 05, 20:16)
aš irgi noriu  biggrin.gif gal dekit čia nuoroda  4u.gif

Man būtinai reikia to kremo!!!!!
Красота требует жертв. Jei kas rasite sudėtį, parašykit ar nėra ten levandų. Esu levandai alergiška
Atsakyti
Laba,
Žiūrint kokia kaina tave domina smile.gif Pvz, radau kremą, kuris skirtas 40+. Vadinasi Media BB cream firmos "Kanebo". Ebay'juje pigiausias 18$, o Adambeauty.com su pristatimu kainuoja 17.50$.
Čia gali paskaityti sudėtį: http://www.ratzillac...media-bb-cream/
Vilioja Shiseido Japan INTEGRATE GRACY Essence Base BB Cream, 40g.
Palikau kremus kabėti Wish list..laukio palankesnio $ kurso  blush2.gif

Dzenkuje bardzo aciuks.gif
Kaina nėra esminis faktorius, pernai už BB sumokėjau gal apie 60 Lt, na bet metus laiko kasdien naudojant kapeikos gaunasi...
Reikia gero, turiu pigmentinių dėmių, tai kad kažkiek pamaskuotų.

Žiūrinėjau ElishaCoy-Premium-Gold-Mineral-BB-Cream, bet vis dar renkuosi.
Einu tą Kanebo panagrinėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miaška: 05 balandžio 2013 - 21:36

is traukiate info? sutekite prasau visos jei kuri randate straipsniu apie azijietiska kosmetika, cia i foruma, kitoje temoje visa tai bus galima panaudoti pirmame puslapije.
Atsakyti
melon_panda blogas rusu kalba
po kaire puse apačioje nuorodos į parduotuve, man patinka tuom kad ne tik aprašo parduodama preke bet jei bande dar ir savo arba kitu nariu ispūdžius
ji pati gyvena Japonijoje, idomiai rašo ir turi savo parduotuvele (del kainos ir šiuntimo išlaidu galima susitarti kad parašytu mažiau del muitinės blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 06 balandžio 2013 - 08:11