QUOTE(Noa @ 2013 04 05, 09:00)
Klausyk! Tai bodyžop, išeina, ką - irgi korėjiečių???
Papildyta:
Gal kiekviena šalis turi savo Body Shopą
Prestižo reikalas
Kodėl turime atsilikti nuo pasaulinių tendencijų? Mums irgi reikia žopos
Klausyk, o kaip tu manai, jeigu tau patiks - kaip tu kam nors pasakysi, kad tau labai patiko prestižinės firmos O HUI kosmetika?
Dukrai pasakysiu. Ji supras..O HUI (turime omeny kosmetiką) tinka mano huy (turima omeny charakteris, išvertus iš turkų kalbos)
Susirūpinau savo veido odą. Šiandien net pas kosmetologę nubėgau konsultacijos su visų sąrašų naudojamų prausyklių, kremų ir tų,kurie laukia savo eilės. Teko paplušėti internete, kol radau sudedamųjų dalių aprašymus. Pagyrė kinišką kremą Simengdi ir korėjietišką Sulwhasoo
O anti-wrinkle kremai kol kas nereikalingi, patarė tik lifting ir firming
Ir kolagenas man kaip šuniui penkta koja. Aha..dar pritarė mano BB'kui "Precious Blemish Balm Cream BB".
Papildyta:
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 04 05, 09:13)
gokusen, jūs turbūt daugiausia išbandžiusi bb kremų, kuris geriausiai maskuoja kapiliarus bei paraudimus?
ir kad būtų ne baltas? niekaip neišrenkam mamukui bb kremo
Kapiliarai mano bėda. Kaip jau rašiau, kosmetologė patarė drėkinti odą kuo daugiau. pati dabar ieškau drėkinančių losjonų. Gal tavo mamuliuikui nuo to pradėti? Apie geriausiai man tinkantą kremą rašiau aukščiau. Nebrangus, bet kol kas geriausias. Ir nebalina, kaip CC kremas, arba nesuteikia pilkumo kaip BY FLOWER iš "Nature Republic". Kai turėsiu Kanebo ar Shiseido BB'ką, parašysiu.
Neužtenka man info rusų bei anglų puslapiuose, nusigrūdau į lenkiškus blogus. Pasirodo, lenkės irgi tokios pat trenktos
Gal kas suprantate lenkiškai? Duočiau nuorodas. jei ne, visagalio Google pagalba galiu jums išversti. Na pvz apie sliming kremą BIO ESSENCE"INCHLOSS"
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2013 04 05, 09:22)
Kaip tik vakar dar gavau pastabą, kad SM vaidinu dūrą
dabar mąstau, kad gal ne tik SM... Ir gal nebūtinai vaidinu
Atsiprašau už nekuklų klausimą. Kas yra SM?
Gal ir aš SM ir jokios vaidybos nereikia?
После 40 лет женщина сама вправе решать, сколько ей лет и где у нее талия