Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.)

dominica aš iš cosmetic love esu pirkus kelis kartus visad gaudavau, galbūt prieš šventes kaip pirkote, kuriam nors pašte užsimetė g.gif

Kadangi buvau žadėjusi pasidalinti savo pastebėjimais apie mano turimą azijietišką kosmetiką, tai šiandien ateinu su Etude house smile.gif

Etude House Petit Darling Nails in PK013 (MAY QUEEN PINK)
user posted image
user posted image
Foto iš blogo

Pirkau tikėdamasi, kad tai bus rausvas nagų lakas, nes net pavadinime nurodyta pink, bet... spalva iš tiesų tokia koralinė su labai smulkiomis auksinėmis dalelėmis. Norint išgauti spalvą reikia kelių sluoksnių, laikymasis vidutiniškas. Šiaip aš jį kelis kartus esu lakavusi ryškaus raudono nagų lako, tai juo padengus, atrodo, kaip padengta aukso dulkėmis. Šiaip aš jį dar mažai naudojus, reiks jį kada rimčiau pratestuoti smile.gif

Etude House Look At My Lips - NO.07 (GLAMOROUS BRICK)
user posted image
user posted image
foto iš šio blogo

Prieš pirkdama šį lūpdažį niekur neradau šios spalvos swatcho, maniau, kad spalva bus panaši, kaip pirmoje nuotraukoje ir vėlgi prašoviau su spalva blush2.gif Spalva realiai labai tamsiai raudona, tinkanti dramatiškam, vampyriškam įvaizdžiui. Tai buvau jį tik namie išbandžiusi, niekur tokia ryški nedrįstu rodytis biggrin.gif Šiaip lūpdažis yra labai pigmentuotas, kreminis, man pasirodė, kad lūpų nesausina, dėl laikymosi tai nežinau, nežiūrėjau, kaip jis laikosi. Šiaip gundausi įsigyti, kokią švelnesnę spalvytę.

Etude House: Dr. Mascara Fixer

user posted image
Foto iš čia

Šiaip internete buvau radus, kad jį galima naudoti ir prieš ir po blakstienų tušo. Prieš naudojama norint, kad blakstienos būtų storesnės ir ilgesnės bei kad laikytųsi blakstienų užrietimas. Tuo tarpu po įprasto tušo jis naudojamas siekiant, kad tušas taptų vandeniui atsparus.
Aš jį esu naudojusi tik prieš įprastą tušą, nes patepus Dr. Mascara Fixer kai kurios blakstienos (gal labiau tiktų sakyti blakstienų galiukai g.gif ) toks vaizdas, kad padengiamos baltai-pilkšvai (tokia spalva kaip nuotraukoje matomas skystis), bet padengus įprastu tušu to nesimato. Tad po tušo nedrįstu tepti, nes man atrodo, kad gali matytis ta nepageidaujama spalva. Kita vertus net naudojant prieš tušą man regis tušas tampa atsparus vandeniui, nes nuvalyti tušą po Dr. Mascara Fixer ne taip jau ir paprasta. Beje šis pagrindas iš tiesų blakstienas padaro ilgesnes ir storesnes smile.gif Šiaip pabandymui toks įdomus daiktas blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 01 18, 23:11)
oot: aš turiu kosmetikos blogą, gaunu kartais gaminių nemokamai, bet spėkit, ar gana  doh.gif
julkanos, o Jūsų kurie patikrinti pardavėjai?  mirksiukas.gif

Būtų labai įdomu Jūsų blogą paskaitinėti, gal galėtute įmesti nuoroda, kad ir per AZ? smile.gif
Aš kaip ir Julkanos iš tų pačių pardavėjų perku. Beje cosmetic love turi ir savo tinklapį http://cosmetic-love.com/ Kartais ten būna pigiau nei pas ją ebay, bet reikia žiūrėti. Dar aš esu pirkus iš http://www.roseroseshop.com/, bet ten siuntimas gan brangus ir apsimoka tik jei perkama keletą ir lengvų daiktų, bet iš čia kažkaip nėra tekę gauti mėginukų verysad.gif
Atsakyti
Gal kuri turite si Missha bb krema? Labai idomus atsiliepimai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2013 01 19, 16:45)
Gal kuri turite si Missha bb krema? Labai idomus atsiliepimai  bigsmile.gif

man jis yra iš geriausiu, tiesa sakant meile bbikams nuo jo ir prasidejo, tik riebios odos savininkems nelabai tiks, sausaodes devina biggrin.gif
Atsakyti
Gal esate bandziusios siuos Mizon gerius? Labai idomus atsiliepimai. 4u.gif
Mizon snail repair cream
Mizon acne blemish spot solution serum
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2013 01 19, 15:45)
Gal kuri turite si Missha bb krema? Labai idomus atsiliepimai  bigsmile.gif

turėjau 23 numeriuką praeitais metais. Buvo per pilka ir nelabai patiko, šiek tiek panaudojau bemaišydama su makiažo pagrindais. Tada pradėjo kimšti poras ir viskas.

Per vasarą nesideginau, nušviesėjau ir naudoju SKIN79 BB, šviesiaodėms tikrai vertas dėmesio smile.gif
user posted image
Atsakyti
Netyčia atradau šitą temą drinks_cheers.gif thumbup.gif
Super smile.gif Pati nelabai daug esu bandžiusi, na, Misha BB cream, nerealus, o dabar ieškau kažko nuo spuogelių, odai pagražinti, apie šį mąstau http://www.ebay.com/...=item27ce50ff50
Atsakyti
QUOTE(CoCo-D @ 2013 01 20, 10:45)
Netyčia atradau šitą temą  drinks_cheers.gif  thumbup.gif
Super smile.gif Pati nelabai daug esu bandžiusi, na, Misha BB cream, nerealus, o dabar ieškau kažko nuo spuogelių, odai pagražinti, apie šį mąstau http://www.ebay.com/...=item27ce50ff50

Gal nuoruda galima koks butent kremas? Kokia Jusu oda, kuo patinka?
Atsakyti
QUOTE(cuddy @ 2013 01 19, 22:15)
naudoju SKIN79 BB, šviesiaodėms tikrai vertas dėmesio smile.gif

Kokia Jūsų oda, kaip dengiasi kremas, kaip maskavimas ir BB kremo spalva?

Aš turiu Skin79 VIP Gold Collection Super+ Beblesh Balm.
user posted image
Foto iš čia

Ji skirta mišriai/sausai odai, bet man regis ji vis dėl to odą šiek tiek gali sausinti, jei prieš tai netepamas kremas. Be to BB kremas turi šiokį tokį pilkšvą atspalvį, nors prie mano odos prisitaiko neblogai smile.gif Taip pat man regis vakare būtina jį gerai nuvalyti, nes kitaip manau gali kimšti poras. Beje aš jį irgi kartais pamaišau su kremine pudra biggrin.gif, bet čia daugiau susiję su tuo, kad pudrą nusipirkau per geltoną ax.gif ir norisi ją bent kažkur sunaudoti blush2.gif , be to jas abi sumaišius gaunu idealiai man tinkančią spalvą ir dar didesnį/geresnį maskavimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 01 18, 13:38)
o kiti surašyti/aiškiai matosi nuotraukose  4u.gif

dabar nueikit į pirmą puslapį ir parašykit, ar visas nuotraukas matot wink.gif nes aš jau nebe
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 01 20, 17:31)
dabar nueikit į pirmą puslapį ir parašykit, ar visas nuotraukas matot wink.gif nes aš jau nebe

Savo įkeltas pirmoje žinutėje matau visas unsure.gif o kitos ten nuorodos į pardavėjus mastau.gif

Išbandžiau Holika Holika clearing bb petite kremą. Jau galvojau, kad Gosh'o stebuklas, bet šitas sakyčiau dar geresnis bigsmile.gif jis prisitaiko prie odos spalvos, ją išlygina ir paslepia nelygumus, atrodo kaip tikra oda, tik gražesnė, laiko visą dieną su E.l.f. primer'iu, žodžiu labai vykęs pirkinys 4u.gif
draugė irgi bandė, ir jai super, mes abi šviesiaodes 4u.gif o aš vkr dar ryžai plaukus nusidažiau, bet vistiek tinka super bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dreamless @ 2013 01 20, 12:28)
Kokia Jūsų oda, kaip dengiasi kremas, kaip maskavimas ir BB kremo spalva?

Oda-normali, žiemą sausesnė, bet visada po apačia dar tepuosi paprastą kremą, tai po jo dengiasi tikrai labai gerai.
Maskavimas kaip BB kremui geras, bet pas mane nelabai yra ką maskuoti, tai sunku pasakyt ar labai probleminę užmaskuotu.
Kremo spalva šviesi ir gan neutrali, nei per daug gelsva, nei rausva ar pilka.

Prieš pirkdama pilną pakuotę per ebay nusipirkau mėginukų rinkinį tokių kremų, tai labiausiai patiko tos orange ir snail su sraigių sekretu. Rausvas pink kažkaip nemaloniai ant veido jautėsi (man rodos jis riebesnei odai), o tas super buvo per pilkšvas.

user posted image
Atsakyti