Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.)

QUOTE(Noa @ 2013 03 30, 22:33)
O kaip tu pastorėsi nuo tų knygų? biggrin.gif

kaip supratau, pirko ir gaminimo knygų rolleyes.gif
o aš šiandien pažiūrėjau į veidrodį, ir išsigandau nuo raukšlių kaktoje doh.gif unsure.gif
gal kas žino kokį serumą ar kremą nuo raukšlių iki 30? rolleyes.gif g.gif būtų neblogai nebrangus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 03 31, 12:33)
kaip supratau, pirko ir gaminimo knygų  rolleyes.gif
o aš šiandien pažiūrėjau į veidrodį, ir išsigandau nuo raukšlių kaktoje  doh.gif  unsure.gif
gal kas žino kokį serumą ar kremą nuo raukšlių iki 30?  rolleyes.gif  g.gif būtų neblogai nebrangus  blush2.gif

Man šitas masažuoklis patinka 141 Japan Miccosmo EGF Anti-aging Wrinkle Roll-on Essence Massage Pen 15ml
user posted image
Negaliu 100% tvirtinti,kad raukšlės dingo, bet naujų tikrai neatsirado (nors tokios bėdos neturėjau lyg šiol). Pirkau iš čia:
http://www.ebay.com/...984.m1423.l2649
Merginos, šiandien žentas konstatavo,kad atrodau kaip geiša. Ot, blyn, atsibalinau..ir dar tas CC kremas..likau baltu veidu, nors tu bronzerį kokį pirk.
Nuo tokių knygų nepastorėsiu smile.gif Įsigijau antrą japonų receptų knygą ir noriu išbandyti korėjiečių virtuvę.
Atsakyti
CrazyGirlfriend,

Zinau kelis neblogus, bet ne azijietiski jie blush2.gif

ir isvis manau reik nepamirsti, kad ten truputi kitaip zmones atrodo, visu pirma pas juos buna tikrai daug maziau rauksliu nes ju veidai, kaip cia pasakius plokstesni lyg, todel tu rauksles maziau formuojasi, antra visai kitoks klimatas Lietuvoje mano oda jautri ir sausa saltuoju sezonu,o vasara normali, kai gyvenau Hong Konge oda buvo visai kitokia daug riebesne del klimato salygu karsti 35+ o dregme 85 proc.

todel manau azijietiska kosmetika geriausia apsaugai nuo saules,drekinimui, odos valymui, balinimui ir pan. nes to gyvenant ten labiausiai reikia, pvz ten parduotuvese beveik niekad nemaciau maitinanciu kremu, nebent vakarietiski.cia mano nuomone nepykit,kas manot kitaip

Atsiprasau,kad tiek daug prirasiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magas: 31 kovo 2013 - 13:05
magas, aš kažkaip išbandžius vieną, kitą azijietišką produktą europinių nebenoriu blush2.gif
ypatingai tas pasijautė palyginus bb kremus bei kaukes blush2.gif na, neskaitant tų sleeping pack - aš išbandžiusi innisfree ir laneige 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2013 03 31, 13:01)
ir isvis manau reik nepamirsti, kad ten truputi kitaip zmones atrodo, visu pirma pas juos buna tikrai daug maziau rauksliu nes ju veidai, kaip cia pasakius plokstesni lyg, todel tu rauksles maziau formuojasi,

Žmonių, kurių protėviai gyveno Azijoje, veido odos spalva gali būti nuo labai šviesiai rudos iki tamsiai geltonos spalvos. Azijiečių oda, palyginti su baltosios rasės žmonių, mažiau porėta, todėl atrodo labai lygi. Gelsva oda turi daugiau melanino, todėl yra atsparesnė saulei ir ankstyvam odos senėjimui.
Balta oda greičiau sensta, jeigu per daug ir per dažnai piktnaudžiaujama saulės spinduliais. Ji sugeria net ir nedidelius, pro debesis prasiskverbiančius ultravioletinių spindulių kiekius. Tačiau reiktų žinoti, kad tam tikras jų kiekis yra būtinas vitamino D gamybai organizme.
Per didelis saulės spindulių kiekis baltiesiems yra ypač kenksmingas. Balta oda jautriausiai ir greičiausiai iš visų reaguoja į saulės spindulius – ji gali parausti pabuvus saulėje vos 15 min. Taigi baltaodei būtina naudoti saulės apsauginius kremus.
Žmonių, gyvenančių Viduržemio jūros regione bei Vidurio Rytuose, odos spalva yra šviesiai ruda su auksiniu atspalviu. Ji storesnė ir riebesnė, jai būdingos stambesnės poros, mažesnis jautrumas saulei, rečiau formuojasi raukšlės.
Nėra tas pats, kur gyvena baltaodė moteris. Kai ji apsigyvena šalyje, kuri yra tropinėje geografinėje juostoje, jai padidėja tikimybė susirgti odos vėžiu. Štai kodėl mažiausiai melanino turinčioms dailiosios lyties atstovėms patogiau ir sveikiau gyventi šalyje, kur vyrauja vėsus ir drėgnas klimatas. Tai – natūralus grožio eleksyras..

BEGU PIRKTI APSAUGINĮ KREMĄ!
Atsakyti
Gokusen, pilnai sutinku su Jumis nuo prigimties nepabegsi,bet gamtos salygos taip pat turi itakos nuo didelio karscio ir dregmes net baltaodziu oda ima daugiau riebaluotis, o nuo saules reikia labai saugotis, as taip pat vis dar ieskau tobulos apsaugos, kol kas kiek skaiciau geriausi atsiliepimai apie Julkanos rekomenduota -

Kose Japan Medicated SEKKISEI Sun Protector

CraizyGirlfriend kuri kauke Jums labiausiai patiko?
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2013 03 31, 14:01)
CrazyGirlfriend,

Zinau kelis neblogus, bet ne azijietiski jie  blush2.gif

ir isvis manau reik nepamirsti, kad ten truputi kitaip zmones atrodo, visu pirma pas juos buna tikrai daug maziau rauksliu nes ju veidai, kaip cia pasakius plokstesni lyg, todel tu rauksles maziau formuojasi, antra visai kitoks klimatas Lietuvoje mano oda jautri ir sausa saltuoju sezonu,o vasara normali, kai gyvenau Hong Konge oda buvo visai kitokia daug riebesne del klimato salygu karsti 35+ o dregme 85 proc.

todel manau azijietiska kosmetika geriausia apsaugai nuo saules,drekinimui, odos valymui, balinimui ir pan. nes to gyvenant ten labiausiai reikia, pvz ten parduotuvese beveik niekad nemaciau maitinanciu kremu, nebent vakarietiski.cia mano nuomone nepykit,kas manot kitaip

Atsiprasau,kad tiek daug prirasiau  blush2.gif

drinks_cheers.gif
pasilikau bibikus, prausimasi, balinina ir apsauga nuo saules laukiu pabandymui, grižau prie europiečiu kremu ir toniku, nes riebiai odai iš azijiečiu labai jau agresyvios priemones, o del raukšliu skaičiau rusu forumose straipsi apie raukšliu formavimasi ir ju priežastys pas azijiečius tai ten padare išvadas kad mums europietems tai nelabai kas ir padetu išsprest problemas, reikia labai atsirinkti pvz akiu kremas jei pas mane viršutinis vokas užkrites ir riebios odos tai greičiausiai man tiks, bet jei sausa oda ir po akim raukšleles tai kaži ar matysiu poveiki ir gerai jei neišsausins ax.gif
Atsakyti
Julkanos,

Ka Jus naudojat apsaugai nuo saules? Kose Japan Medicated SEKKISEI Sun Protector? ar gal dar koki gera galit parekomenduoti?

Ka naudojat kunui?

Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2013 03 31, 14:01)
Zinau kelis neblogus, bet ne azijietiski jie  blush2.gif

Tai parekomenduokit kokius neazijietiškus patartumėt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2013 03 31, 18:34)
Julkanos,

Ka Jus naudojat apsaugai nuo saules? Kose Japan Medicated SEKKISEI Sun Protector? ar gal dar koki gera galit parekomenduoti?

Ka naudojat kunui?

ne laukiu Mentholatum acnes SPF50+ PA+++, o kose siuliau jautriai odai, nes pagal atsiliepimus jis tinkamiausias? parekomenduoti nieko negaliu, nes naudojau kelis metus neutrogenos clear skin spf 50 ir clear zinc spf 45

o kunui nieko nenaudoju, nes nematau prasmes, idegt įdegu, nugegt g.gif nera taip buve biggrin.gif esu tamsesnio gymio? tiesiog vasara naudoju pudra tamsesene kad visai su balta kauke ant veido nebučiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 31 kovo 2013 - 18:29

i 
Sąžiningai perskaičiau visą temą. Ištryniau daug žinučių ne į temą.
Ateityje trinsiu žinutes, kuriose informacija apie paskutinius pirkinius, bet atsiliepimo apie priemones nėra.
Naujausiams pirkiniams yra atskira tema.
Taip pas pasigedau priemonių pavadinimų. Nuorodos, kaip ir paveiksliukai, dingsta laikui parėjus, o temos paliekamos metų metus.
Atsakyti
Ačiū, kažkaip neradau jų, bet jau gavau per až. Žiauriai naudingas įrašas apie BB istoriją, kaip kada ir kodėl jie išpopuliarėjo Korėjoje, gal reiks kada į LT išversti.
Atsakyti