Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.)

QUOTE(Gokusen @ 2013 03 30, 10:42)
Nesidairyk! Nieko jis nemaskuoja. Turiu žalia. Jei pasitepi ant "nuogo" veido (tai yra be jokiu tonikų-kremų) odos atspalvis bus baltai žalsvas, jei virš tonikų - jokio skirtumo, tik dar labiau paryškins odos pleiskanojimą, o rausvumas, kapiliarai ir spuogai sėkmingai liks su tavimi. Tad man kaip ir maskuoklis netinkamas.
Gal kam jo reikia? Atiduosiu for free.
Turiu meginuką Face It Oil Cut Pore Foundation SPF20. Va jis tai neblogas, sakyčiau. Taupiai naudoju. Patinka.

bet jis ir nėra grynai maskuoklis, tai praimeris - tepamas prieš bb kremus, pudras, ir panašiai, tam kad makiažas ilgiau laikytų, kad palygintų odą 4u.gif o jūsų įdėtas man rodos, jau kreminė pudra g.gif
Atsakyti
Merginos, gal parekomenduosit koki gera sunscreen'a su PA+++ ( esu linkusi i pigmentines demes), nes atsidarau ebay ju tokia galybe doh.gif kaip issirinkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 03 13, 18:29)
o aš laukiu dveju tušu, 4D Missha ir the face shop ilginanti, bet bus stebuklas jei ji sulaksiu ir bus geras, nes kaina maža ir pardavejo specializacija technika, nors viena karta užsakynejau iš arbatu pardavejo sulwasoo rinkinuka tai gavau tokia siunta, kruva arbatu po viena maišeli kokiu 10 rušiu,  saldainiu ir kramtoškiu, testavom savaite lotuliukas.gif

na gavau šiandien tušą THE FACE SHOP va toki
nu ka galiu pasakyti, labai patiko šepetelis, mažas nera storas ir t.t. bet tušas labai jau idomus g.gif tempiasi kaip išlyditas suris, dažytys nera sudetinga, bet paskui pabandžiau išskirstyt kai kurias blakstenas pradejo eiti gumbuliukais, nuvaliau ir paskaui iš naujo nudažiau tai visai nieko, bet man nepatiko nes megstu plonas ir ilgas blakstienas, o ne storas ir pukuotas tokias alia barbi biggrin.gif nusiplauna tokiais kaip gabaliukasis, labai panašus nuplovimo metu į sheisedo 38C, bet tik ne su vandieniu o su aliejum biggrin.gif

dabar lauksiu missha 4D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 30 kovo 2013 - 12:30
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 03 30, 11:04)
bet jis ir nėra grynai maskuoklis, tai praimeris - tepamas prieš bb kremus, pudras, ir panašiai, tam kad makiažas ilgiau laikytų, kad palygintų odą  4u.gif o jūsų įdėtas man rodos, jau kreminė pudra  g.gif

Nieko jis nelygina. Gal mišriai odai netinka? Sakau iš patirties. Prieš rašant žinutę dar kartą paeksperimentavau su juo ir...teko nusipraust, nes nosis liko žiauriai pleiskanota. Brrrrrrrrrrrrr
Atsakyti
[quote=julkanos,2013 03 30, 12:28]
na gavau šiandien tušą THE FACE SHOP nusiplauna tokiais kaip gabaliukasis, labai panašus nuplovimo metu į sheisedo 38C, bet tik ne su vandieniu o su aliejum biggrin.gif

Turėjai omeny Kanebo Sensai 38 C? smile.gif Visi japoniški tušai sunkiai nusiplauna įprastinėmis priemonėm.
Tau turėtų patikti šitas tušas. Šepetėlis мама не горюй! Dar tokio storio šepetėlio nesu turėjusi, bet tušas vertas dėmesio. False Lash Effect Lash Architect 4D Mascara Black Color..Pirkau iš patikimo Ebay pardavėjo iš Honkongo, neapsižiūrėjau, kad tai L'Oreal tušas. Žiopla boba biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2013 03 30, 13:13)
Merginos,  gal parekomenduosit koki gera sunscreen'a su PA+++ ( esu linkusi i pigmentines demes), nes atsidarau ebay ju tokia galybe  doh.gif  kaip issirinkt  g.gif

pabandykite pas sita blogere paieskoti atsiliepimu lotuspalace
Atsakyti
Merginos, užkibau ir aš, tad prašysiu atsiliepimų 4u.gif

Gal yra bandžiusių Mizon serumus? Jau kurį laiką ganau akis ir nežinau kurį imti, nes norisi visų biggrin.gif Yra dar kažkokia peptidais ir dar viena anti aging, bet čia man dar neaktualu dar smile.gif

user posted image

Taip pat domina sraiginiai kremai - ar kuri naudojate juos ilgesnį laiką ir matote kažkokį konkretų poveikį savo odai?
user posted image
Atsakyti
Ir gal dar būtų atsiliepimų apie BAVIPHAT Apple Therapy sleeping Pack naktinę kaukę? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Gal kas skaitėte knygą?
user posted image
Dairaus kur nusipirkti.

Atsakyti
oj doh.gif blogis ši tema schmoll.gif knygos neskaičiau, bet dabar labai noriu doh.gif unsure.gif
yra čia
ir čia, pirmojo shipping kaina 0.99 svarai - ot parazitai, lietuvos jie nelaiko europa, tai 2.99 shipping doh.gif unsure.gif , antrasis nemokamai rolleyes.gif abu patikrinti, patikimi 4u.gif
gal kas bandėt gerą sleeping pack, nes man tiek laneige, tiek inisfree netinka, atsikeliu apsispuogavus verysad.gif unsure.gif
p.s. aš turbūt sergu g.gif tiek visko noriu, o nieko nepirkau jau geras 1.5savaitės rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazyGirlfriend: 30 kovo 2013 - 20:52
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 03 30, 20:48)
oj  doh.gif blogis ši tema  schmoll.gif knygos neskaičiau, bet dabar labai noriu  doh.gif  unsure.gif
yra čia
ir čia,  pirmojo shipping kaina 0.99 svarai - ot parazitai, lietuvos jie nelaiko europa, tai 2.99 shipping  doh.gif  unsure.gif , antrasis nemokamai  rolleyes.gif abu patikrinti, patikimi  4u.gif
gal kas bandėt gerą sleeping pack, nes man tiek laneige, tiek inisfree netinka, atsikeliu apsispuogavus  verysad.gif  unsure.gif
p.s. aš turbūt sergu  g.gif tiek visko noriu, o nieko nepirkau jau geras 1.5savaitės  rolleyes.gif

Arigatou gozaimasu smile.gif Butinai ten palandžiosiu, gal dar kokią Asian cooking book'ą prigrėbsiu smile.gif
O tu įmesk į YouTube šitos japonės vardą. Prieš valandą žiūrėjau kokią kaukę ji patarė daryti. Greit ir jokių spuogų nebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 03 30, 21:48)
gal kas bandėt gerą sleeping pack, nes man tiek laneige, tiek inisfree netinka, atsikeliu apsispuogavus  verysad.gif  unsure.gif

Jei nuo abejų spuogai kyla, tai patarčiau internete judviejų sudėtį susirasti ir pasižiūrėti, kokie ingridientai sutampa, nes gal koks komponentas abiejų netinka g.gif O gal tie sleeping pack europietiškai odai nepritaikyti ax.gif O kokį inisfree sleeping pack naudojai?
Papildyta:
QUOTE(Gokusen @ 2013 03 30, 22:03)
Prieš valandą žiūrėjau kokią kaukę ji patarė daryti.

Kažin pas mus yra panašių medvilninių/vatinių servetėlių t.y. kad būtų taip kelių sluoksnių? Vis tradiciškai perku vatos padelius tai niekad neatkreipiau dėmesio ar pas mus parduotuvėse yra tokių, kaip Chizu Saeki čia naudoja smile.gif
Atsakyti