Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.)

magas, sveika prisijungusi drinks_cheers.gif
perspėju - greit iš čia neišlįsi blush2.gif
tiesą sakant tokio bb kremo nesu girdėjusi blush2.gif nepamirškit paskui pasirodyti, kai gausit, papasakoti kaip greit atsiuntė, ar mėginėlių įdėjo bigsmile.gif ir apie sraiges papasakokit, jūs drąsi bigsmile.gif
dreamless, aš kur vakar apie tą multi gel pasakojau, irgi tokia pakuotė doh.gif unsure.gif
gal kas bandėt Skinfood my short cake šešėlius?
user posted image
user posted image

mane kažkuo vilioja unsure.gif

Atsakyti
Dekui CrazyGirlfriend, jaucia ir mano sirdis, kad gyva is cia neistruksiu biggrin.gif

Del sraigiu tai turiu viena seruma su sraigiu ekstraktu (tiesa jis ne is azijos), tai man kaip sausos ir jautrios odos savininkei biski "tempia" ( labiau tiktu riebiai od.), todel nusprendziau geli pabandyt.

Va kaip atrodo Scandal Rose&Vanilla

http://www.ebay.co.u...=item1c2b7aadac
Atsakyti
Aš vakar tas Misha sraiges išbandžiau biggrin.gif
Galiu pasakyti taip. Jis toks malonus tepimui ir su sraigėm neatrodo turintis ką bendro - toks labai malonus agurkų kvapas smile.gif Bet oda jį sugėrė tai kaip kempinė! Jei aš būčiau jaunuolė, gal būtų labai ir sakyčiau labai. Bet kai aš dviejų paauglių motina, tai sakyčiau, kad jį užsitepiau 10čia metų per vėlai biggrin.gif Jau dabar mane džiugina profesionalūs pas kosmetologę perkami kremai, tipo, natinuel, o sraiges palieku žaisti vaikams ir jaunimui su riebesne oda, o ne tokia kempine, kaip pas mane - siurbt ir nėr to kremo, kur kremas??? biggrin.gif

Nebent gal vasarą mastau.gif Ir daug tepant mastau.gif Nes tam mėginėly tiek nedaug buvo, kad man neužteko beveik biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Noa,2013 03 29, 18:39]
sraiges palieku žaisti vaikams ir jaunimui su riebesne oda, o ne tokia kempine, kaip pas mane - siurbt ir nėr to kremo, kur kremas??? biggrin.gif

Sutinku su Noa. Sraigės paliekame jaunimui. Turiu va šitą paakių kremą, 1,5 mėn. kantriai laukiu nors kažkokio rezultato. Rezultatas? Jokio. Anei naujų raukšlių atsirado, anei senos dingo. Ir paakiai lyg išsausėję, kas baisiai nervina.
user posted image
Atsakyti
as dabar " kabliavimosi" etape, inirtingai ieskau info apie azijietiska kosmetika, bandau atsirinkti kas man tiktu kurie brandai patikimi ir t.t. tom kurios kaito angliskai radau vienos blogees straipsnius apie azijietiska kosmetika. dedu juos cia:

1.apie skirtumus tarp japoniskos, korejietiskos ir taivanietiskos kosmetikos

2.pradziamokslis apie azijietiska kosmetika 1

3. dalis 2

4.dalis 3

5.dalis 4

6.dalis 5
Atsakyti
7. dalis 6

8. dalis 7
Atsakyti
Su tais BB creams man jau ir sponge ir primer būtini.
Naudingos (sau) info radau čia:
http://www.youtube.c...p;v=v3N7ejqyhl8
Hm..tai dabar reiks rytais 20 min anksčiau keltis??????????????????
Atsakyti
labas rytas,
emiliuxas, aš su tavim (galima kreiptis tu? blush2.gif ) nebedraugauju, dar tik antra dalis, o jau darausi sąrašiuką, ko noriu, kai pinigėlius balandį gausiu blush2.gif doh.gif
sponge ir aš turiu, ne azijietišką, bet tik šios temos dėka pradėjau naudoti, nu tikrai, kitaip nuplauna veidą blush2.gif
primerį turiu e.l.f., bet dairausi dar į šitą Lovely Me:ex makeup base
user posted image
Tik gąsdina, kad jis žalias - į gelsvumą linkusiai, negyvybingai odai, ir violetinis - į rausvumą, kapiliarinę bei spuogus linkusią odą unsure.gif nors nedaug kainuoja, tai jei jau visai netiks, gal bus galima kaip maskuoklį panaudot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 03 30, 09:23)

Ir reikėjo tau užrodyti, dabar ir man reikia lotuliukas.gif Nors ar ne atvirkščiai žalias maskuoja rausvumą, o violetinis suteikia veidui gyvybingumą?
Atsakyti
žinoma, kad atvirkščiai doh.gif atsiprašau už dezinformaciją blush2.gif
Atsakyti
Aš dar pasidžiaugsiu, kad iš pašto vakar atsiėmiau Etude House AC Clinic Intense Pink Powder Spot ir Wonder Pore Freshner 25ML Trial Size. Abu jau spėjau ir išbandytita smile.gif AC patepiau ant giluminio spuogiuko, tai šiandien ta vieta ne tokia raudona (vis dar rausva), o paprastas spuogas,ne giluminis, ryte buvo dingęs smile.gif Na apie toniką dar kažką suku sakyti, man, priešingai negu kažkas rašė, jokios plėvelės ant veido nepalieka, alkoholio kvapo nejaučiu, nors yra kažkoks sintetinis kvapas, bet jis silpnas. Po pirmo bandymo sakyčiau, kad Mizon Watermax Aqua Gel Toner ir Skinfood Glacier Water Multi Toner daug labiau smile.gif Bet manau sunaudosiu.
Atsakyti
Nesidairyk! Nieko jis nemaskuoja. Turiu žalia. Jei pasitepi ant "nuogo" veido (tai yra be jokiu tonikų-kremų) odos atspalvis bus baltai žalsvas, jei virš tonikų - jokio skirtumo, tik dar labiau paryškins odos pleiskanojimą, o rausvumas, kapiliarai ir spuogai sėkmingai liks su tavimi. Tad man kaip ir maskuoklis netinkamas.
Gal kam jo reikia? Atiduosiu for free.
Turiu meginuką Face It Oil Cut Pore Foundation SPF20. Va jis tai neblogas, sakyčiau. Taupiai naudoju. Patinka.
Atsakyti