Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.)

QUOTE(Noa @ 2013 03 28, 21:47)

-du Time revolution The first treatment Essence (kaip supratau, čia lyg kažkoks tonikas?)

čia jau rašem temos pradžioje, kad first essence naudojama prieš tepant bet kokias priemones, t.y. iškart po prausimose, tipo paruošia oda tolimesniai priežiurai ir kremo mažiau reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 03 28, 21:47)
Nei vieno niekam neduosiu bigsmile.gif

o kuri 79 turite?
Atsakyti
noa, aš!!! jei iki kito ketvirtadienio palaikytum? blush2.gif ir galėtum apie pietus susitikti rolleyes.gif
shiaurine, pabandykite šį, Skin Food Deep Sea Multi Gel
user posted image
galite mėginėlių ebay nusipirkti, man jis buvo idealus su missha super aqua prausikliu:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazyGirlfriend: 28 kovo 2013 - 21:18
Kitą ketvirtadienį aš einu 13 val pas dantistę prie telekomo, o vakare į svečius A.Šančiuose. Kur tau geriau? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(emiliuxas @ 2013 03 28, 22:10)
o kuri 79 turite?

Oriental Gold Plus BB Cream. Taip vadinasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 03 28, 22:11)
noa, aš!!! jei iki kito ketvirtadienio palaikytum?  blush2.gif ir galėtum apie pietus susitikti  rolleyes.gif
shiaurine, pabandykite šį, Skin Food Deep Sea Multi Gel
user posted image

ka jis daro ir kam yra naudojamas plačiau prašau blush2.gif
Atsakyti
drėkinantis kremas želė pavidalu, sausai odai gali būti naudojamas kaip sleeping pack, mano mišriai, į riebumą linkusiai tinka tiesiog kaip kremas, labai lengvos konsistencijos, gaiviai kvepia, greitai įsigeria, oda lieka švelnutė wub.gif tik pilno dydžio pakuotė atrodo tragiškai doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Noa, dėl tušo tai aš kur nusipirkau katiniuką, irgi galvojau sukišiu kitą šepetuką. Ką tu! Nuo 4 tušų bandžiau, nė vienas nelenda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2013 03 28, 23:21)
Noa, dėl tušo tai aš kur nusipirkau katiniuką, irgi galvojau sukišiu kitą šepetuką. Ką tu! Nuo 4 tušų bandžiau, nė vienas nelenda smile.gif

lotuliukas.gif Gal jie ten specialią kokią azijietišką skylę padaro laugh.gif
Nu bala nematė, pats tušas tai labai neprastas wub.gif
Atsakyti
Na ateinu aš su atsiliepimu apie Skinfood Glacier Water Toner (Toning-Soothing)
user posted image
Uploaded with ImageShack.us

Buvau užsisakius 10 mėginukų. Pirmą kartą praplėšus pakuotę dalį netyčia išliejau, nes mėginėlyje toniko tikrai buvo nemažai, ne vienam kartui (aš po pirmo bandymo perpyliau dalį mėginėlių į tuščią mizon toniko buteliuką). Iš pradžių pagalvojau, kad vandenėlį nusipirkau, kažin ar ne panašus efektas būtų naudojant mineralinį vandenį lotuliukas.gif , bet odą tonikas atgaivina, nuramina, padaro švelnią, nesausina. Man labai patiko thumbup.gif Didelė pakuotė yra 300 ml. ir atrodo, kaip vandens buteliukas doh.gif
user posted image
Internete rašoma, kad jį galima naudoti trimis būdais "Multi Toner Application Tips:
-As Toner : Using a cotton pad or palm, apply liberally onto the face in gentle upward and outward motions.
-As Mist : Use with a spray bottle to mist over face and body whenever skin feels dry or hot.
-As Compress Solution : Pour into cotton pads or sheets and apply to face for 1 minute."

Atsakyti

QUOTE(dominica @ 2013 03 29, 16:05)
nepatinka mans ita tema  biggrin.gif uzsisakiau dar tonymoly ta tusa su katinu ir kazkoki stick'a lupom. dabar vel lauksiu simta metu, kol atsius  biggrin.gif
man ta pati beda- praktiskai visi tusai einant dienai atsiduria ant paakiu. kazkiek padeda tik apatiniu blakstienu nedazymas, bet ir tai  biggrin.gif

Man irgi ta bėda, bet va su šituo tušu kur užsisakei nejaučiu tos bėdos. Tris dienas bandau jau, vakar namie ir sportavau. Čiki. Minusas tik, kad man šepetukas nepatinka, bet priprasiu ir kad sunkoka nuvalyt man lyg šiol įprastais būdais (eiliniais pieneliais).
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2013 03 29, 17:05)
nepatinka mans ita tema  biggrin.gif

QUOTE(Noa @ 2013 03 29, 17:45)
schmoll.gif Smerkiu šitą temą lotuliukas.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif ši tema pavojinga piniginei/kreditinei kortelei doh.gif

Aš katinuko tušą Tony Moly Cat's Wink Mascara in Volume & Longlash turiu tai man jis super thumbup.gif dabar gundausi Holika Holika Petit BB Cream Essential irgi su katinu lotuliukas.gif Čia tie azijiečiai matyt labai kates myli lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dreamless: 29 kovo 2013 - 16:57
Merginos Jus nerealios 4u.gif ,

Senai skaiciau tema su tokiu malonumu thumbup.gif

as irgi uzsikabinau ant azijieku kosmetikos uzsisakiau:

Skin79 Diamond BB cream,
Mizon sraigiu geli,
Etude pudra (su UV apsauga) tikiuosi pavasaris kazkada ateis ir papildoma apsauga nepamaisys mirksiukas.gif

Dar gundausi Skin79 Scandal Rose and Vanilla BB pack-gal yra isbandziusiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magas: 29 kovo 2013 - 17:31