Gavau!
Gavau MIsha perfect color 23 Nr., daug mėginukų, ir, kaip visiška idiotka, DU Misha 4D tušus! Ne vieną, o du, nes per sklerozę du užsisakiau
Gal vieno kas nors nori?
Kaune?
Ir kas keista, pirkau Misha ir vieną tušą per Iamlove - shop, o vieną tušą - per 13storyshop. O gavau viską per Iamlove shop, reiškia, kontora ta pati? Bet kokiu atveju, gera kontora, nes mėginukų pridėjo labai įdomių:
-du Time revolution The first treatment Essence (kaip supratau, čia lyg kažkoks tonikas?)
-du Misha signature Real Complete B.B cream (Kitas Misha BB kremas, na pamėginsiu
)
-vieną Near Skin Firming Peptide Intensive lifting Cream (įdomu!)
-ir vieną Super Aqua cell renew snail cream
(va!)
Paskutiniu pasigyriau visiems šeimos nariams
Sraigės, jaučiat jėgą
Maniau, sau iškart ir panaudosiu... Ir nesiryžau
Dabar galvoju, gal vakare
Vis viena kažkaip
Sraigės
Ant snukio
Atmetus lyriką, išmėginau Misha BB
Nu neprastai! 23 spalva man tiko, taigi esu europietė
Lyginant si Skin79 bibiku, sakyčiau taip:
Skin79 daug šviesesnis ir stipriau dengia. Ten jau concealerio reiktų nebent kokiam dideliam spuogui dengti. Spalvą pasitaisai ir atrodo vau. Kai reikia atrodyt vau
Misha toks... Daugiau casual, užsitepei, ir eini, galvos nesukdamas. Kelionėj kokioj, kur nei tu ten su penkiais bronzeriais ir tepetukais žaisi, nei ką, o žmonių gąsdint vis tiek nesinori
Žo, man abu patinka
Nei vieno niekam neduosiu
Ir dar išmėginau tą tušą. Jo, pasirodo, šepetukas biskutuką keturkampis, užtai 4D. Nu ką aš žinau... Šepetukų matėm ir patogesnių, nors labai blogai nėr. Bet va pats tušas tai labai neprastas, jis kažkodėl man nenubėgo, nors šiaip man visi tušai siaubingai bėga! Paskutiniu metu naudojau Estee lauder, Dior ir Too faced - visais atvejais paakius pasivalyt tekdavo, nors apatinių blakstienų jau net nedažydavau... O dabar specialiai pasidažiau - ir nieko!
Mėginau sugrūsti į tušą išplautą clinique tušo šepetuką, kad būtų dar geriau - netilpo