Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.)

QUOTE(Noa @ 2013 03 27, 19:39)
Manau, ji ir be ploviklio labai patogi kokiai kaukei nuvalyt...
Žodžiu, patiko jinai man smile.gif
lotuliukas.gif

Taip, makiažo ta kempinėlė švariai tai tikrai nenuvalys, aš tai naudoju rytais veidą prausti, kai jis švarus, po nakties, tai šitam reikalui man puikiai tinka. ax.gif
Atsakyti
Parekomenduokite prašau drėkinamąją priemonę (gelį, losjoną) riebiai, porėtai, linkusiai kimštis odai. Ačiū
Atsakyti
Rekomenduokit, prasau, jautriai odai Japoniska krema nuo saules ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2013 03 28, 17:08)
Rekomenduokit, prasau, jautriai odai Japoniska krema nuo saules  ax.gif

del šio svagsta beveik visi
tiksliau nesu net mačius blogu atsiliepimi
Kose Japan Medicated SEKKISEI Sun Protector UV SPF50+ PA+++
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 03 28, 17:21)

O kur galima placiau pasiskaityt? bigsmile.gif

Kaip nervina, kad ten ebejuj dazniausiai niekur neraso ingredientu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 03 28, 18:21)

parekomenduokit drėkiklį, man jūsų nuomonė ypač įdomi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2013 03 28, 18:29)
O kur galima placiau pasiskaityt?  bigsmile.gif

Kaip nervina, kad ten ebejuj dazniausiai niekur neraso ingredientu  doh.gif

čia
iš pradžiu aktyvus ingredientai, o paskui žemiau viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 03 28, 17:41)
čia
iš pradžiu aktyvus ingredientai, o paskui žemiau viskas 4u.gif

Labai aciu 4u.gif

Jei gerai suprantu, jis dar ir kazko balinancio turi sudetyje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2013 03 28, 19:11)
Labai aciu  4u.gif

Jei gerai suprantu, jis dar ir kazko balinancio turi sudetyje  g.gif

nu jo, bet man rodos jums jau ner kur balintis, tai poveikio manau nebus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 03 28, 19:41)
nu jo, bet man rodos jums jau ner kur balintis, tai poveikio manau nebus  mirksiukas.gif

O vdrug iki melynumo nubalins?? bijau.gif

Dabar turiu su mineraliniais filtrais is JAV, nu blem, atrode, esu balciau nei balta, nu bet tuo nusitepu - popierius pasidarau biggrin.gif Jeigu dar ir nusivalius tokia likciau, mane greitoji vidury gatves supakuotu biggrin.gif

Skaitineju bloguose visur, kad japonai labai atmuse ranka su kremais nuo saules, atseit ir baltumo nelieka, ir susigeria, ir matiskumas, ir nekemsa (ir beveik visur alkoholis sudety lotuliukas.gif ).

Reikes isbandyt viena kita ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2013 03 28, 20:56)
O vdrug iki melynumo nubalins??  bijau.gif

Dabar turiu su mineraliniais filtrais is JAV, nu blem, atrode, esu balciau nei balta, nu bet tuo nusitepu - popierius pasidarau  biggrin.gif Jeigu dar ir nusivalius tokia likciau, mane greitoji vidury gatves supakuotu  biggrin.gif

Skaitineju bloguose visur, kad japonai labai atmuse ranka su kremais nuo saules, atseit ir baltumo nelieka, ir susigeria, ir matiskumas, ir nekemsa (ir beveik visur alkoholis sudety  lotuliukas.gif ).

Reikes isbandyt viena kita ax.gif

na aš pabandimui užsisakiau kita išgirta Mentholatum Acnes Medicated Sunscreen UV Tined Milk SPF50 PA++
Atsakyti
Gavau! biggrin.gif
Gavau MIsha perfect color 23 Nr., daug mėginukų, ir, kaip visiška idiotka, DU Misha 4D tušus! Ne vieną, o du, nes per sklerozę du užsisakiau biggrin.gif

Gal vieno kas nors nori? biggrin.gif Kaune?

Ir kas keista, pirkau Misha ir vieną tušą per Iamlove - shop, o vieną tušą - per 13storyshop. O gavau viską per Iamlove shop, reiškia, kontora ta pati? Bet kokiu atveju, gera kontora, nes mėginukų pridėjo labai įdomių:
-du Time revolution The first treatment Essence (kaip supratau, čia lyg kažkoks tonikas?)
-du Misha signature Real Complete B.B cream (Kitas Misha BB kremas, na pamėginsiu smile.gif )
-vieną Near Skin Firming Peptide Intensive lifting Cream (įdomu!)
-ir vieną Super Aqua cell renew snail cream biggrin.gif (va!)

Paskutiniu pasigyriau visiems šeimos nariams biggrin.gif Sraigės, jaučiat jėgą biggrin.gif Maniau, sau iškart ir panaudosiu... Ir nesiryžau biggrin.gif Dabar galvoju, gal vakare biggrin.gif Vis viena kažkaip biggrin.gif Sraigės biggrin.gif Ant snukio biggrin.gif

Atmetus lyriką, išmėginau Misha BB smile.gif Nu neprastai! 23 spalva man tiko, taigi esu europietė biggrin.gif Lyginant si Skin79 bibiku, sakyčiau taip:
Skin79 daug šviesesnis ir stipriau dengia. Ten jau concealerio reiktų nebent kokiam dideliam spuogui dengti. Spalvą pasitaisai ir atrodo vau. Kai reikia atrodyt vau biggrin.gif

Misha toks... Daugiau casual, užsitepei, ir eini, galvos nesukdamas. Kelionėj kokioj, kur nei tu ten su penkiais bronzeriais ir tepetukais žaisi, nei ką, o žmonių gąsdint vis tiek nesinori smile.gif

Žo, man abu patinka bigsmile.gif Nei vieno niekam neduosiu bigsmile.gif

Ir dar išmėginau tą tušą. Jo, pasirodo, šepetukas biskutuką keturkampis, užtai 4D. Nu ką aš žinau... Šepetukų matėm ir patogesnių, nors labai blogai nėr. Bet va pats tušas tai labai neprastas, jis kažkodėl man nenubėgo, nors šiaip man visi tušai siaubingai bėga! Paskutiniu metu naudojau Estee lauder, Dior ir Too faced - visais atvejais paakius pasivalyt tekdavo, nors apatinių blakstienų jau net nedažydavau... O dabar specialiai pasidažiau - ir nieko!

Mėginau sugrūsti į tušą išplautą clinique tušo šepetuką, kad būtų dar geriau - netilpo lotuliukas.gif

Atsakyti