Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.)

siryt pagaliau gavau missha signature bb cream lotuliukas.gif ebay pasiziurejau- sumoketa buvo sausio 29 diena doh.gif nuejau iskart i vonia tepliotis, tai atsukus kamstuka net issigandau- tooookio tamsumo daikto gyvenime neturejau doh.gif o julkanos berods minejo, kad tas 23nr 'natural yellow beige' tiks standartinems europietems biggrin.gif.. mikro dydzio taskiukus padeliojus ant veido ir issklaidzius vaizdelis ne toks jau blogas spalvos atzvilgsiu, tikiuosi iki vasaros patapsiu standartine europiete ir tiks man jis. bet ant smakro ciut daugiau uzsitepiau, tai kaip su batu tepalu pamozojus biggrin.gif

siaip pats kremas fainas toks, maskavimas kaip sunkesniu pudru, biski kazkoki svytejima duoda veidui. gerai atrodo, tikrai geriau negu mano iprastai naudoti tinted moisturizer'iai, ir nesijaucia labai jau sunkiai ant veido. idomu kaip seksis nugramdyt vakare bigsmile.gif

ai dar atsiunte 3vnt meginuku- 2 missha first essence ir dar kazkoki seruma. tai ta first essence, kaip suprantu, reikia naudoti tik nusiprausus, pries krema?
Atsakyti
ka tik nusifotkinau. nuomone apie missha bb pakilo i devinta dangu biggrin.gif TOKIO tobulumo savo odos dar nebuvau macius fotkese bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2013 03 27, 13:00)
ka tik nusifotkinau. nuomone apie missha bb pakilo i devinta dangu  biggrin.gif TOKIO tobulumo savo odos dar nebuvau macius fotkese  bigsmile.gif

Sutinku. Nuotraukose tikrai graziai atrodome,kai veidas BB kremu istepliotas smile.gif)))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gokusen: 27 kovo 2013 - 13:07
QUOTE(dominica @ 2013 03 27, 13:44)
siryt pagaliau gavau missha signature bb cream  lotuliukas.gif ebay pasiziurejau- sumoketa buvo sausio 29 diena  doh.gif nuejau iskart i vonia tepliotis, tai atsukus kamstuka net issigandau- tooookio tamsumo daikto gyvenime neturejau  doh.gif o julkanos berods minejo, kad tas 23nr 'natural yellow beige' tiks standartinems europietems  biggrin.gif.. mikro dydzio taskiukus padeliojus ant veido ir issklaidzius vaizdelis ne toks jau blogas spalvos atzvilgsiu, tikiuosi iki vasaros patapsiu standartine europiete ir tiks man jis. bet ant smakro ciut daugiau uzsitepiau, tai kaip su batu tepalu pamozojus  biggrin.gif

siaip pats kremas fainas toks, maskavimas kaip sunkesniu pudru, biski kazkoki svytejima duoda veidui. gerai atrodo, tikrai geriau negu mano iprastai naudoti tinted moisturizer'iai, ir nesijaucia labai jau sunkiai ant veido. idomu kaip seksis nugramdyt vakare  bigsmile.gif

ai dar atsiunte 3vnt meginuku- 2 missha first essence ir dar kazkoki seruma. tai ta first essence, kaip suprantu, reikia naudoti tik nusiprausus, pries krema?

jei visai netiks perpirksiu wink.gif nes mano jau į pabaigą eina biggrin.gif

p.s. jo nuotraukose tikras fotoshopas gaunasi su šio bibiku, dar pasakyčiau kad su missha perfekt m tas pats, o jau su missha vita M nebetoks wow efektas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 27 kovo 2013 - 15:11
kazkaip susigulejio matyt, biski normalesne spalva veido dabar biggrin.gif nors su kaklu palyginus matosi, kad tamsesnis, bet bent jau jokiu aiskiu dryziu-perejimu ner. idomu kaip tas 21 nr g.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2013 03 27, 16:11)
kazkaip susigulejio matyt, biski normalesne spalva veido dabar  biggrin.gif nors su kaklu palyginus matosi, kad tamsesnis, bet bent jau jokiu aiskiu dryziu-perejimu ner. idomu kaip tas 21 nr  g.gif

man 21 truputi į ružavumą panešiojus gaunasi g.gif kas man visiškai netinka
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 03 27, 12:54)
Aš rašiau  ax.gif
Vis dar naudoju, ne visada, bet naudoju. Man patinka, kad ji visai nesausina odos, švariai nuplauna, tokia įdomi oda lieka po to. Parašykit, kaip patiks  mirksiukas.gif

Esmė ta, kad aš neturiu jokio prausiklio! Odą valau su kosmetiniu pieneliu ir su tuo miceliniu vandeniu... O prausiklį turėjau nupirkus paaugliams, bet regis išbaigė, o aš kai ne paauglys, tai ir nepastebėjau biggrin.gif

Tai su viena pabandžiau biggrin.gif

Aišku, nifiga man nenuvalė, nu ką ten nuvalys, kai aš buvau prisišpakliavus kaip siena, ir dar ten visokių vandeniui atsparių turšų prisimarmaliojus laugh.gif Prausiklio reikia! Bet pats tas odos brūžinimo būdas tai toks tikrai neregėtas mastau.gif Toks labai įdomus, valo, bet nebrozdina... Maloniai. Lyg masažuoja...

Manau, ji ir be ploviklio labai patogi kokiai kaukei nuvalyt...
Žodžiu, patiko jinai man smile.gif

QUOTE(dominica @ 2013 03 27, 13:44)
tikiuosi iki vasaros patapsiu standartine europiete ir tiks man jis

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 03 25, 14:55)
gal kuri naudojot?
laikau krepšelyje abu nežinau kuri imti doh.gif
Mentholatum Acnes Medicated Sunscreen UV Tined Milk SPF50 PA++ - 30g
ir
Mentholatum Japan SKIN AQUA Sunscreen Lotion Tint Milk 27ml SPF50+ PA+++
p.s. žinau kad pirmas riebiai spuogotai odai, kitas normaliai, bet man svarbu kad nekimštu ir nesausintu ax.gif  pirmas gali sausinti, o antras kimšti ir kaip pasirinkti doh.gif

Apie sita neskaitei? Gal tiks? Odos nesausina,kaip kitos nuo acne priemones.
Etude House Wonder Pore Freshner
user posted image
Atsiliepimai visai neblogi, sakyciau http://www.cominica....e-freshner.html
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2013 03 27, 20:48)
Liko issiaiskinti kam tie Volumer'ai reikalingi smile.gif))

Va kam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2013 03 27, 22:39)
Apie sita neskaitei? Gal tiks? Odos
Etude House Wonder Pore Freshner
user posted image
Atsiliepimai visai neblogi, sakyciau http://www.cominica....e-freshner.html

turiu miniuka, kažkaip kelis kartus pabandžiau ir voliojasi nesuprastas, nes man nesausina kaip kiti ir toks ispudys kad palieka plevele ant odos, truputi vesinantis, man jis tiktu vasara vietoj kokio lengvo losjono turbut g.gif kada nenori odos per karščius perkraut, spirito pagal kvapą 0, sudieties neturiu
Atsakyti
man sausina unsure.gif ir alkoholį jaučiu ant odos unsure.gif , jis yra trečiu numeriu sudėtyje, alcohol denat 4u.gif
irgi numestas irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 03 28, 10:23)
man sausina  unsure.gif ir alkoholį jaučiu ant odos  unsure.gif , jis yra trečiu numeriu sudėtyje, alcohol denat  4u.gif
irgi numestas irnesakyk.gif

keista g.gif naudoju tonika su alkogoliu tai ten tikrai jaučiasi ir trupučiuks sausina ir pagal kvapa? o čia net jokio namioko biggrin.gif
Atsakyti