Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.)

QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 01 18, 22:04)

Man ir taip pat viso norisi. Akys nori, bet galva sako, kad nereikia išlaidauti. Mano kosmetikos pirkimai dažnai siejasi su nuotaikos gerinimu 4u.gif

Šiaip aš The Face Shop Herb Day 365 Lemon Cleansing Foam pirkau iš saylucky7 , bet tai buvo prieš 4 mėnesius (ebay accounte pažiūrėjau, kada ir iš ko pirkau smile.gif ), bet mačiau yra ir pas šį, man regis Jūsų rekomenduotą, pardavėją

Aš ir esu dar įvairios azijietiškos kosmetikos užkaupus doh.gif Turiu šio to iš Skinfood, shills, missha, skin79, etude house, jei ryt netingesiu ir jei kam bus įdomu pasidalinsiu savo įspūdžiais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 01 18, 22:02)
kažkaip pagalvojau, kad lifting cream, tai gal patemps, ir iškels mano vargšus paakius, bet žinoma, tokie dalykai tik bandant atsirenkami  rolleyes.gif esu dėkinga savo odai, kuri eksperimentus priima, ir dar jais džiaugiasi, o mamos, pvz. beria nuo praktiškai kiekvieno produkto  blush2.gif
pasistenkim necituoti nuotraukų  mirksiukas.gif , ypač jei jos buvo paskutiniame įraše, kad neapkrautumėm forumo  4u.gif
o aš serumą naudoju po tonerio mastau.gif ir ne kasdien  g.gif

serumas yra intense jis prie6 kremą, o first care prieš viska, jis paruo šia oda priimti visa kita ką tepsit po jo, daugelis iš rusšų forumu išvis ji naudoja prieš kitu firmu gaminius ir raše kad žymiai geresni rezultatai thumbup.gif
mano vyro dukterečia gyveno pusmeti p.korejoj tai sake kad vietines panos ji tepa net ant kuno arba ranku prieš kremus lotuliukas.gif litrai sake užsiperka lotuliukas.gif, ir išvis sulvašuu ten labai aukštai vertinama, dar yra hystory of woo bet kainos žiauriai aukštos ir sake kad viietines pačios su meginukais terliojasi, bet tai premium klases kosmetika wub.gif apie net nesu skaičius blogu arba neutraliu atsiliepimu
Atsakyti
QUOTE(dreamless @ 2013 01 18, 22:05)
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 01 18, 22:04)

Aš ir esu dar įvairios azijietiškos kosmetikos užkaupus doh.gif Turiu šio to iš Skinfood, shills, missha, skin79, etude house, jei ryt netingesiu ir jei kam bus įdomu pasidalinsiu savo įspūdžiais smile.gif

laukiam labai labai

ypač domina moisfull serijos atsiliepimai su aloe jei kas turit 4u.gif

šeip mano meile aziječiams prasidejo prieš trys metus nuo missha bb kremu, paskui išbandžiau missha esenciju ir serumus ir kaip sakoma pokatilos biggrin.gif

iš missha bb pats pačiausias Signature BB cream, vitaM, ir tas raudonas klasikinis mano riebiai odai žiema visai tinka, vasarai naudojau mizon sun geltonojo pakuotieje, viskas tiko bet nusibodo biggrin.gif

vis svaigsti del insfree vyno sleeping pack, bet nerandu meginuku opilnai pakuotei gaila pinigo biggrin.gif

user posted image
naktine kauke LANEIGE Water Sleeping Pack
pirkau iš amorepacific meginius vieno užtenka kokiems 3-4 kartams, tiesa sakant nieko ipatingo, bet mama su sausa oda tiesiog svaigsta del drekinimo

user posted image
Laneige multiberry Yogurt Repair Pack
maloni maitinanti kartu valanti kauke kuria norisi suvalgyt, tikras jogurtas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 18 sausio 2013 - 21:18
faina tema thumbup.gif
ir aš prisidedu su keliom nuomonėm.

bandžiau ir aš tą Missha Super Aqua prausiklį (turėjau du mėginukus).
Maloniai veidas jaučiasi, nuprausia gerai, bet..kvapas man nepatiko, labai sintetinis ir intensyvus schmoll.gif ir dar ta tekstūra.. parašyta "foam", bet neputojo man nei kiek. Greičiau primena pastą smile.gif nors po veidą pasiskirsto gerai.
Čia iš kažkokio blogo pasiskolinta nuotrauka, matosi tekstūra:
user posted image

turėjau Maybelline kompaktinę pudrą, skirtą Azijos rinkai - "BB Silk"
user posted image
tokia "kremiškesnė" nei įprasta kompaktinė pudra ir smagiai dengėsi, buvo labai gerai kasdienai, nes vidutiniškai maskavo. Bet laikėsi tik pusdienį ir labai greit susinaudojo (turbūt dėl tekstūros). Be to, spalvą imiau 02, tai buvo truputį per gelsva g.gif
bet visai kartotinas produktas.

ir labai sužavėjęs produktas - Lioele Eyebrow Pencil.
Turiu šviesiai rudą, nr. 01
user posted image
labai gera forma, toks kirstas pieštukas, vienam gale plonesnis, labai gerai paišosi - ir plačiau, ir siauriau thumbup.gif su šepetėliu esančiu kitoj pusėj susilygina spalva. Labai natūraliai atrodo.
Galbūt imsiu ir pilką ax.gif
Papildyta:
o gal kas galit akių kremų parekomenduoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 01 18, 22:11)

julkanos, o Jūsų kurie patikrinti pardavėjai?  mirksiukas.gif

mizoncorp, amorepacific ir cosmetic love, rubyrubyshop ir kiti šeip nesiparinu, nes nesiunčiu dydelem sumom ir kažkaip nebuvau pataikus ant nesažiningu tfutfu, ir net nesusirašineju o iškart dedu į paieška buy it now ir moku babkes ax.gif nematau tiesa sakant reikalo susirašinet
Atsakyti
Na kiek aš domėjausi azijiečių veido priežiūra, kiek skaitinėjau užsienio bloguose forumuose, tai priemonės paprastai naudojamos šia tvarka:
"1. Oil to remove make-up
2. Face cleanser to double clean (liquid or foam cleanser)
3. Toner (Lotion)
4. Serum
5. Facial cream (Moisturizer)"

Aišku ne visi laikosi šių penkių punktų. Kai kur nurodoma, kad veidas plaunamas tik kartą arba, kad tarp toniko ir serumo įterpiama emulsija, kuri kartais nurodoma gali būti naudojama ir po serumo ax.gif
Atsakyti
MISSHA Time Revolution Night Repair
Science Activator Ampoule
user posted image
gavau meginuką, paskui nupirkau 10ml, man paliginus su mizom serumu šita susinaudojo žymiai greičiau, gal del to kad skistesne g.gif bet pagal efekta tai labai panaši, jei kainos butu vienodos tai tikrai naudočiau pakaitomis biggrin.gif

MISSHA Super Aqua Oxygen Micro Essence Peeling
user posted image
pilingas, gan idomus naudojimas, užtepi palauki kol ant odos suputuoja, paskui lauki kol putos vel dings (tuo metu maloniai kutene oda) ir tada jau varai kol susidariusieji gumuliukai pilnai nenušviečia oda, man nelabai patiko, nes labai jau riebi biggrin.gif veidas toks aliai aliejotas, bet nusiplauna labai gerai, o mano mama vel gi įsimilejus biggrin.gif

Tony Moly: Tomatox
user posted image
kauke, valanti balinanti daug geru atsiliepimu, bet .. gerai kad meginukus nupirkau, vienas taip ir voliojasi kažkur biggrin.gif bakltas molis kuris išdžiuna ir kuri paskui negali pilnai nuvalyti del to toks ir wow efektas kad atseit pabalino, mano ispudis daugiau neigiamas, nes kai negaliu nuvalyt pilnai man tai labai itartinai atroo, lyg turetu but viskas užsikimšus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 18 sausio 2013 - 21:42
ir aš nesusirašinėju, ir sumos nedidelės, nebent kyla kokia problema, nuo gruodžio 3d. laukiu nagų lakų iš dviejų skirtingų pardavėjų, ir dar nėra, tada rašau mirksiukas.gif
aš kaip tik laukiu to aloe moist mėginuko, kaip ir laneige sleeping pack rolleyes.gif
moocha, o tas prausiklis iškart užtepus ir neputoja, pabandykit jį gerai patrinti/įmasažuoti į veidą, tada pasimato putos blush2.gif jei žinoma, dar neišnaudotas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dreamless @ 2013 01 18, 22:32)

Aišku ne visi laikosi šių penkių punktų. Kai kur nurodoma, kad veidas plaunamas tik kartą arba, kad tarp toniko ir serumo įterpiama emulsija, kuri kartais nurodoma gali būti naudojama ir po serumo ax.gif

rašiau butent apie sulwasoo first care serum, pažiurekit gamintojo psl yra anglu kalba, pas juos butent taip kaip rašiau, nes jie dar turi intensive serum tai ji paskutini prieš kremą reikia tept 4u.gif

apie kitu gamintoju serumus nežinau bet pati naudoju dažniausiai išvis vienus, nes riebia oda nenoriu apkraut ir man pakanka biggrin.gif

kas naudojo mizon placentos ne meginius o pilna buteliuka, vis dairausi jo, nes meginukai labai patiko g.gif ar yra koks "kaupiamasis"efektas?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 18 sausio 2013 - 21:48
julkanos, įsigykit medvilninę pašluostėlę, ir molio pagrindu, ar tiesiog tamsesnes kaukes/peelingus valykite ją sudrėkinusi, o paskui išplaukite 90laipsnių temperatūroje mirksiukas.gif
o aš prisipažįstu, man tikrai labai negera šiandien diena blush2.gif tai mirkstu ebay, dar šį prigriebiau blush2.gif ax.gif
user posted image
tiesą sakant, patiko highlighterio aprašymas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 01 18, 23:13)
julkanos, įsigykit medvilninę pašluostėlę, ir molio pagrindu, ar tiesiog tamsesnes kaukes/peelingus valykite ją sudrėkinusi, o paskui išplaukite 90laipsnių temperatūroje  mirksiukas.gif
o aš prisipažįstu, man tikrai labai negera šiandien diena  blush2.gif tai mirkstu ebay, dar šį prigriebiau  blush2.gif  ax.gif
user posted image
tiesą sakant, patiko highlighterio aprašymas  blush2.gif

turiu medvilnine, turiu koniaku, tiriu dar kažkokia "augaline" ir t.t. bet ši kauke nenuplaunama iki galo, o kai kurie nurašo tai alia wow efektas, bet gal pergera veidrodi ir apšvietimą turiu g.gif lotuliukas.gif kad matau kame realus efektas

p.s. rinkinuka net įtariu iš kurio pardavejo, nes laukiu toki alieju, paskui nuo spogu trijule su milteliai rožiniais ir dar kažka jau nebeprisimenu prieš šventes siautejau biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, man irgi idomi ta azijietiska kosmetika biggrin.gif kol kas uzsisakiau tik 12 skirtingu bb kremu- bandysiu atsirinkt kazka pavasariui-vasarai vien del didesniu SPF- nusimato didele dienos dali lauke praleisti, vytint odos ant saules nesinori, o visi kremai su SPF man tragiskai kemsa poras doh.gif uzsakiau ta kruva megineliu uz 7 dolerius is ebay 'cosmetic love' gruodzio 6, bet vis dar negavau nieko verysad.gif jau parasiau siandien emaila jiems.

beje, gal kas turit rekomenduoti koki ne itin brangu super drekinanti seruma-esencija-kazka tokio smarkiai dehirdatuotai misriai odai?
Atsakyti