QUOTE(S@lsa @ 2013 03 13, 20:39)
Missha perfect cover bb. 23nr. Jau siandien isbandziau, laaabai geras pirmasis ispudis, oda svytinti, lygi, visiskai neapsunkinta. Pralenke net mano mylima BM mineraline. Kadangi idejo missha real complete bb meginuka, galesiu pakomentuoti ir si.
mano pirmasisi bibikas ir tiesa sakant jis duoda "aukšta starta" nes man labai mažai konkurentu jam, nebent tik iš misshos kiti bibikai
Geltonas mano lakas, su šiek tiek blizgučių visokių, gal kiek į žalumą, bet ne per daugiausia
wonderpore nebuvo kada padoriai išbandyti, kraustausi, tai kažkur tašėse šiuo metu užsimetęs
wonderpore nebuvo kada padoriai išbandyti, kraustausi, tai kažkur tašėse šiuo metu užsimetęs
QUOTE(Maysan @ 2013 03 13, 19:48)
o gal kas nors bandėte kompaktinę pudrytę? Gal ką nors gero atradote?
http://4.bp.blogspot...00/IMG_4447.JPG
Sorry, kad tokio didelio formato nuotrauka.NARIS UP OIL CONTROL POWDER.
Pirkau čia (įklijuot linką į pardavėją kol kas nesupratau kaip)
http://www.ebay.com/...=item53f39442e8
Mažutė apvali dėžutė, telpa delne,labai kompaktiška, net kišenėje nešiot galima,o jau kelionėje būtų nepakeičiama papudruoti nosytę. Pasaulyje nėra stebukųu ir negalima tikėtis,kad kažkokia pudra arba BB kremas, pvz, apsaugos mūsų veidą ir tą pačią nosytę nuo blizgesio visą dieną. Tinka pasipudruoti ant BB kremo, išsilaiko savo savybes apie 4-5 val. Praktikuoju servetėles SHISEIDO blizgesiui nuvalyti, paskui vėl pasipudruoju šita pudra.
[quote=Almost,2013 03 13, 22:01]
Sveikos.
Norėjau paklausti tų, kurios bandė Skin Food priemones nagams - ar patinka? Ar skiriasi kuo nors nuo kitų priemonių? Ar veiksmingas pvz. nagų kietiklis ir viršutinis sluoksnis (top coat)?
Turiu tik laką ir nepatinka jis man. Nors pastebėjau, kad nagai kietesni pasidarė - faktas. Gal tikrai turi kažkokių vitaminų.
Sveikos.
Norėjau paklausti tų, kurios bandė Skin Food priemones nagams - ar patinka? Ar skiriasi kuo nors nuo kitų priemonių? Ar veiksmingas pvz. nagų kietiklis ir viršutinis sluoksnis (top coat)?
Turiu tik laką ir nepatinka jis man. Nors pastebėjau, kad nagai kietesni pasidarė - faktas. Gal tikrai turi kažkokių vitaminų.
O kas nors bandė tokį štai šešėlį?
Missha The Style Jewel Star Eyes
http://en.koreadepar...tem/1336616514/
Žiūriu žiūriu, ir ybėjuj mačiau, ir nežinau, verta čia dėmesio ar ne.
Missha The Style Jewel Star Eyes
http://en.koreadepar...tem/1336616514/
Žiūriu žiūriu, ir ybėjuj mačiau, ir nežinau, verta čia dėmesio ar ne.
Aš užsikabliavusi savaitgalį tokią nusipirkau
TONYMOLY Cats Wink Clear Pact #2 Clear Beige
http://www.ebay.com/...984.m1497.l2649
Prasideda ir man epidemija. Bet dabar reikia susilaikyti.
Beje, gal parekomenduosite gerą ir nebrangų (8-9$) makiažo valiklį? Nes matau tik prausiklius, bet aš mėgstu be vandens, kaip su tradiciniais pieneliais valytis veidą.
TONYMOLY Cats Wink Clear Pact #2 Clear Beige
http://www.ebay.com/...984.m1497.l2649
Prasideda ir man epidemija. Bet dabar reikia susilaikyti.
Beje, gal parekomenduosite gerą ir nebrangų (8-9$) makiažo valiklį? Nes matau tik prausiklius, bet aš mėgstu be vandens, kaip su tradiciniais pieneliais valytis veidą.
QUOTE(Salomeja @ 2013 03 14, 09:35)
Klausimas vis dar galioja.
Ir gal kas bandė tokį daiktą? *Missha*The Style Art Designing Pore Cover Balm
http://www.ebay.com/...=item3a7d9079e6
Skamba gražiai, nes mano poros labai labai didelės, paveldėta, visada tokios buvo, tikras apelsinas Bet žiūriu paveiksliukus, toks kietas produktas, kaži ar po to įmanoma išgramdyt jį iš tų porų...
Aš irgi pagaliau gavau savo Missha Perfect Cover BB Cream, dvi dienas naudoju ir noriu palikti savo atsiliepimą tai super super labai patiko. Maskuoja visai neblogai, nors aš pripratusi prie stipriau maskuojančių pudrų, bet kur labai reikia, naudoju maskuoklį. Ant BB kremo būtinai patepu biria pudra ir makiažas išlieka visą dieną, na, kartą per dieną galima papudruoti ar panaudoti servetėlę, bet veidas susiriebaluoja tik vos vos. Dar neturėjau tokios priemonės su kuria veidas išliktų toks matinis ir kartu gaivus visą dieną. Dėl didelio SPF šį kremą pirkau vasarai, savaitgaliams, kai daug laiko praleidžiu gamtoj. Bet dabar atidėsiu visas mineralines ir kremines pudras į šalį ir naudosiu tik BB kremą
Bet kur yra pliusų ten visad galima rasti minusų Nuvalyti BB kremą SUNKU, labai. Iš pradžių valiau pieneliu, vatukas liko vos murzinas, tada vatuką suvilgiau aliejuku ir tik su juo nusivalė visas grožis dar nusiploviau su prausikliu. Tai BB valyti būtina su aliejiniu valikliu, nes kitaip neina nugramdyti. O gal tie korėjietiški prausikliai nuprausia ir BB kremą?
Šiaip puikus produktas, nedidelė kaina už 50 ml. Gavau tris mėginukus, vienas iš jų Missha Signature BB, tai kai išbandysiu, parašysiu kuo skiriasi.
Bet kur yra pliusų ten visad galima rasti minusų Nuvalyti BB kremą SUNKU, labai. Iš pradžių valiau pieneliu, vatukas liko vos murzinas, tada vatuką suvilgiau aliejuku ir tik su juo nusivalė visas grožis dar nusiploviau su prausikliu. Tai BB valyti būtina su aliejiniu valikliu, nes kitaip neina nugramdyti. O gal tie korėjietiški prausikliai nuprausia ir BB kremą?
Šiaip puikus produktas, nedidelė kaina už 50 ml. Gavau tris mėginukus, vienas iš jų Missha Signature BB, tai kai išbandysiu, parašysiu kuo skiriasi.
QUOTE(Tutti @ 2013 03 16, 15:35)
Aš irgi pagaliau gavau savo Missha Perfect Cover BB Cream, dvi dienas naudoju ir noriu palikti savo atsiliepimą tai super super labai patiko. Maskuoja visai neblogai, nors aš pripratusi prie stipriau maskuojančių pudrų, bet kur labai reikia, naudoju maskuoklį. Ant BB kremo būtinai patepu biria pudra ir makiažas išlieka visą dieną, na, kartą per dieną galima papudruoti ar panaudoti servetėlę, bet veidas susiriebaluoja tik vos vos. Dar neturėjau tokios priemonės su kuria veidas išliktų toks matinis ir kartu gaivus visą dieną. Dėl didelio SPF šį kremą pirkau vasarai, savaitgaliams, kai daug laiko praleidžiu gamtoj. Bet dabar atidėsiu visas mineralines ir kremines pudras į šalį ir naudosiu tik BB kremą
nuvalyt lengviausia su hidrofiliniu aliejum, bet ir korejetiški prausiklai puikiai nuprausia
o aš šiandien pastebejau kad missha nr23 man jau ant ribos tamsumas , galvoju apie 21numeriuka, šeip esu gan tamsios odos, bet su rugštim gerai pasibalinau
SHISEIDO MAQUILLAGE Clеаn Cоntrаct Eyеs #2
Ar kas turite tokius šešėlius? Gal patarsite kaip dažytis,kad paskui puse veido neblizgėtu?