Tai gal ir iš taobao.com gali pirkti?
QUOTE(CoCo-D @ 2013 03 08, 17:05)
Tai gal ir iš taobao.com gali pirkti?
Kinų puslapis. Nifiga nesupratau. Visų pirmą, reikia prisijungti, savo duomenis įvesti. Kainas rodo tai juaniais, tai doleriais, o "sutaupote"- jau jenom Sorry, kiniškai moku tik padėkoti
Gal šitas puslapis tiks labiau?
http://www.tinydeal.com
Isbandziau Lioele Beyond the Solution BB krema.
Spalva tinkama, sulygina veido spalva, maskuoja neblogai, nors nelabai turiu, ka maskuoti, bet mano sausai odai nelabai patiko, sausino. Oda padaro matine, labiau megstu dewy isvaizda. Neturi SPF, vasarai netinkamas, arba reiktu atskirai dar teptis kita priemone.
Spalva tinkama, sulygina veido spalva, maskuoja neblogai, nors nelabai turiu, ka maskuoti, bet mano sausai odai nelabai patiko, sausino. Oda padaro matine, labiau megstu dewy isvaizda. Neturi SPF, vasarai netinkamas, arba reiktu atskirai dar teptis kita priemone.
Pirmą kartą matau, kad azijietiškas BB neturėtų SPF Aš kai rinkausi, žiūrėjau milijoną, ir finale jau nusprendžiau, kad ten tas SPF būtinas koks tai dalykas
O va, pasirodo, kaip būna!
O va, pasirodo, kaip būna!
ir man keista.. vat kaip tik norejau paprasyti patarimo man reikia BB, su nemazai spf (nuo 35+), bet butinai kad butu kuo maziau blizgantis, o labiau matinis..ir nebutu labai sviesus.. gal kuri ka parekomenduotumet?
Mano atėjo Vienas vakar, kiti šiandien -ryškiai laukė paštas, kol pasikaups
Garden recipe kiwi kaukė pirkta čia, mėginėlių įdėjo, Etude House Ice Cream nagų lakas, iš čia, mėginėlių irgi įdėjo, Skin Food nagų lakas iš čia mėginėlių pagailėjo , Apple Spot Serum iš čia, mėginėlių davė, ir innisfree sleeping pack, be mėginėlių iš čia
Garden recipe kiwi kaukė pirkta čia, mėginėlių įdėjo, Etude House Ice Cream nagų lakas, iš čia, mėginėlių irgi įdėjo, Skin Food nagų lakas iš čia mėginėlių pagailėjo , Apple Spot Serum iš čia, mėginėlių davė, ir innisfree sleeping pack, be mėginėlių iš čia
Aš žiūriu žiūriu į tą nerūžavą laką, ir nesuprantu jo spalvos. Mano monitoriuj jis kivio spalvos - žalias su juodom sėklytėm! dar tokio neregėjus.
Kaip jis atrodo ant nagų?
Papildyta:
Oi, žiū, radau internete:
http://axeoxe.com/et...-lemon-sherbet/
Bet tai pagal viską ir ten rašo, kad jis geltonas, mimozos spalvos, o mimoza taigi geltona. O man - šviesiai žalias! Blin, linzės, regis, nespalvotos
Kaip jis atrodo ant nagų?
Papildyta:
Oi, žiū, radau internete:
http://axeoxe.com/et...-lemon-sherbet/
Bet tai pagal viską ir ten rašo, kad jis geltonas, mimozos spalvos, o mimoza taigi geltona. O man - šviesiai žalias! Blin, linzės, regis, nespalvotos
QUOTE(Noa @ 2013 03 13, 17:13)
Man tai nuotraukoje atrodo tas nagų lakas geltonas (su žalsvu atspalviu, kaip jūs sakėte kivi (geltono vadinamojo "Gold kiwi", o ne žaliojo ) spalvos
CrazyGirlfriend, jei gerai pamenu jūs naujų pirkinių temoje regis rodėte, kad nusipirkote Etude House Wonder Pore Freshner miniuką, gal kartais išbandėte? Aš jį ir Etude House AC Pink Powder Extreme vakar ebay nusipirkau, nors sakiau, kad nieko nepirksiu šį mėnesį , tikiuosi, kad tai padės su pavieniais spuogiukais kovoti.
QUOTE(dreamless @ 2013 03 13, 18:27)
QUOTE(Noa @ 2013 03 13, 17:13)
Aš jį ir Etude House AC Pink Powder Extreme vakar ebay nusipirkau, nors sakiau, kad nieko nepirksiu šį mėnesį , tikiuosi, kad tai padės su pavieniais spuogiukais kovoti.
su pavieniais manau tikrai pades, aš ji net buvau užtepus ant žaisdeles įdraskytos, užgyjo kaip ant šuns
o aš laukiu dveju tušu, 4D Missha ir the face shop ilginanti, bet bus stebuklas jei ji sulaksiu ir bus geras, nes kaina maža ir pardavejo specializacija technika, nors viena karta užsakynejau iš arbatu pardavejo sulwasoo rinkinuka tai gavau tokia siunta, kruva arbatu po viena maišeli kokiu 10 rušiu, saldainiu ir kramtoškiu, testavom savaite
o gal kas nors bandėte kompaktinę pudrytę? Gal ką nors gero atradote?
QUOTE(S@lsa @ 2013 03 13, 20:39)
Missha perfect cover bb. 23nr. Jau siandien isbandziau, laaabai geras pirmasis ispudis, oda svytinti, lygi, visiskai neapsunkinta. Pralenke net mano mylima BM mineraline. Kadangi idejo missha real complete bb meginuka, galesiu pakomentuoti ir si.
As ir vis noriu ji isbandyti Kokia spalva BM naudojote?