Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.)

Tai gal ir iš taobao.com gali pirkti? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(CoCo-D @ 2013 03 08, 17:05)
Tai gal ir iš taobao.com gali pirkti? schmoll.gif

Kinų puslapis. Nifiga nesupratau. Visų pirmą, reikia prisijungti, savo duomenis įvesti. Kainas rodo tai juaniais, tai doleriais, o "sutaupote"- jau jenom smile.gif Sorry, kiniškai moku tik padėkoti smile.gif
Gal šitas puslapis tiks labiau?
http://www.tinydeal.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gokusen: 08 kovo 2013 - 19:07
Isbandziau Lioele Beyond the Solution BB krema.
Spalva tinkama, sulygina veido spalva, maskuoja neblogai, nors nelabai turiu, ka maskuoti, bet mano sausai odai nelabai patiko, sausino. Oda padaro matine, labiau megstu dewy isvaizda. Neturi SPF, vasarai netinkamas, arba reiktu atskirai dar teptis kita priemone.
user posted image
Atsakyti
Pirmą kartą matau, kad azijietiškas BB neturėtų SPF mastau.gif Aš kai rinkausi, žiūrėjau milijoną, ir finale jau nusprendžiau, kad ten tas SPF būtinas koks tai dalykas mastau.gif
O va, pasirodo, kaip būna! biggrin.gif
Atsakyti
ir man keista.. vat kaip tik norejau paprasyti patarimo g.gif man reikia BB, su nemazai spf (nuo 35+), bet butinai kad butu kuo maziau blizgantis, o labiau matinis..ir nebutu labai sviesus.. gal kuri ka parekomenduotumet? 4u.gif
Atsakyti
Mano atėjo bigsmile.gif Vienas vakar, kiti šiandien -ryškiai laukė paštas, kol pasikaups bigsmile.gif lotuliukas.gif
user posted image
Garden recipe kiwi kaukė pirkta čia, mėginėlių įdėjo, Etude House Ice Cream nagų lakas, iš čia, mėginėlių irgi įdėjo, Skin Food nagų lakas iš čia mėginėlių pagailėjo schmoll.gif , Apple Spot Serum iš čia, mėginėlių davė, ir innisfree sleeping pack, be mėginėlių iš čia 4u.gif
Atsakyti
Aš žiūriu žiūriu į tą nerūžavą laką, ir nesuprantu jo spalvos. Mano monitoriuj jis kivio spalvos - žalias su juodom sėklytėm! dar tokio neregėjus.

Kaip jis atrodo ant nagų? bigsmile.gif
Papildyta:
Oi, žiū, radau internete:
http://axeoxe.com/et...-lemon-sherbet/

Bet tai pagal viską ir ten rašo, kad jis geltonas, mimozos spalvos, o mimoza taigi geltona. O man - šviesiai žalias! Blin, linzės, regis, nespalvotos laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 13 kovo 2013 - 16:14
QUOTE(Noa @ 2013 03 13, 17:13)

Man tai nuotraukoje atrodo tas nagų lakas geltonas (su žalsvu atspalviu, kaip jūs sakėte kivi (geltono vadinamojo "Gold kiwi", o ne žaliojo ) spalvos biggrin.gif

CrazyGirlfriend, jei gerai pamenu jūs naujų pirkinių temoje regis rodėte, kad nusipirkote Etude House Wonder Pore Freshner miniuką, gal kartais išbandėte? Aš jį ir Etude House AC Pink Powder Extreme vakar ebay nusipirkau, nors sakiau, kad nieko nepirksiu šį mėnesį blush2.gif , tikiuosi, kad tai padės su pavieniais spuogiukais kovoti.
Atsakyti
QUOTE(dreamless @ 2013 03 13, 18:27)
QUOTE(Noa @ 2013 03 13, 17:13)

Aš jį ir Etude House AC Pink Powder Extreme vakar ebay nusipirkau, nors sakiau, kad nieko nepirksiu šį mėnesį blush2.gif , tikiuosi, kad tai padės su pavieniais spuogiukais kovoti.

su pavieniais manau tikrai pades, aš ji net buvau užtepus ant žaisdeles įdraskytos, užgyjo kaip ant šuns thumbup.gif lotuliukas.gif
o aš laukiu dveju tušu, 4D Missha ir the face shop ilginanti, bet bus stebuklas jei ji sulaksiu ir bus geras, nes kaina maža ir pardavejo specializacija technika, nors viena karta užsakynejau iš arbatu pardavejo sulwasoo rinkinuka tai gavau tokia siunta, kruva arbatu po viena maišeli kokiu 10 rušiu, saldainiu ir kramtoškiu, testavom savaite lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 13 kovo 2013 - 17:32
Missha perfect cover bb. 23nr. Jau siandien isbandziau, laaabai geras pirmasis ispudis, oda svytinti, lygi, visiskai neapsunkinta. Pralenke net mano mylima BM mineraline. Kadangi idejo missha real complete bb meginuka, galesiu pakomentuoti ir si.
Atsakyti
o gal kas nors bandėte kompaktinę pudrytę? Gal ką nors gero atradote?
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2013 03 13, 20:39)
Missha perfect cover bb. 23nr. Jau siandien isbandziau, laaabai geras pirmasis ispudis, oda svytinti, lygi, visiskai neapsunkinta. Pralenke net mano mylima BM mineraline. Kadangi idejo missha real complete bb meginuka, galesiu pakomentuoti ir si.

As ir vis noriu ji isbandyti biggrin.gif Kokia spalva BM naudojote?
Atsakyti