Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.)

QUOTE(Noa @ 2013 03 06, 00:26)
Pala, pirmas ir antras tai tu sakai kaip aš parašiau, ar kaip tu pacitavai? Tau tas vandeninis nelabai patiko? biggrin.gif Ar sraiginis? biggrin.gif
Miergos, o kas čia per dalykas? Kam jis? Suprantu, kad plaukams, bet kas jiems iš to? A to aš korėjietiškai nelaisvai... biggrin.gif

http://www.ebay.com/...=item19d83797a2

vandeninis nieko ipatingo, o sraiges mizono man š... blush2.gif

manau purškiklis su UV apsauga plaukams, bet kad 120ml net už 8dol ar verta demesio? spalvos kaip suprantu kvapai, melynas alia oro gaiviklis ocean, oranžinis speju bus koks nors apelsinas, rožinis - tai turbut geliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 05 kovo 2013 - 23:34
user posted image

Norėčiau papasakoti apie šitą kiniečių brand'ą SIMENGDI ir jo kremus. Naudoju visą liniją. Perskaičius inete daug teigiamu atsiliepimų , surizikavau nusipirkti (kinai vis dėl to....o apie juos mūsų nuomonė ne itin palanki, a ne?) ir turėčiau pripažinti, kad kremai mano odos tipui (T-zona riebi) tinka kuo puikiausiai, net SHISEIDO jam neprilygsta, nes pasirodė pernelyg riebi. Daug nepasakosiu, kam idomu gali arba patys rasti informaciją blogouose anglų kalba arba čia paskaityti

http://www.hellocott...am-really-work/

Tinka visų amžių grupem: ir jaunom mamom, ir mature ladies, ir forewer young women, ir netgi man..nujaučiu, esu vyriausia iš visų pašnekovių smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Ei, kažkokių panašių, Pulanna firmos (su dviem n ar su viena?) esu LT pirkus ir naudojus, ir labai pasirodė faini. Gaila, nebežinau, kur dabar jų yra.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 03 06, 11:48)
Ei, kažkokių panašių, Pulanna firmos (su dviem n ar su viena?) esu LT pirkus ir naudojus, ir labai pasirodė faini. Gaila, nebežinau, kur dabar jų yra.

pulanna.lt mirksiukas.gif
Atsakyti
O klausykit. Kas nors mėginot Misha šepetukus?
http://www.ebay.com/...=item19d63e9fd3
Atsakyti
Ir dar į šituos žiūrėjau žiūrėjau, bet nesiryžau:
http://www.testerkor...stsize=20^page=
Atsakyti
cia kelis puslapius atgal vyko diskusija apie sudetis ( as cia kaip visada paveluotai su savo komentarais doh.gif ). tai va as skirstau kosmetikos vertinima i dvi rusis, tai naturalistine, organine, eco produkcija, tokia gana daznai neisprendzia rimtu odos problemu ir gali kelti alergija pvz. ivairus eteriniai aliejai ir ekstraktai yra daznai blogai toleruojami jautrios odos (is savos praktikos). Ir kita kategorija tai visos kosmetikos su kokias nors laboratorijose isgaunamais veikliaisiais ingridientais. Beje juose esantis koncervantai ir t.t. taip pat gali alergizuoti. As pati tris metus naudojau tik ekologiskas, organiskas priemones ir turiu pasakyti kad jokio skirtumo , pagerejimo savo plauku ar odos bukleje nepastebejau, bet laikas nestovi ir po truputi pradejau pastebeti pirmuosius odos suglebimo pozymius. todel pradejau zvalgytis i stipresne kosmetika. kazkodel man atrodo kad azija kuri siaip pirmauja technologiju srityje , turetu tureti ir neblogai isvystytas technologijas kosmetikoss srityje. Tai va dabar esu uzsidegus atrasti sau nauju produktu azijos rinkoje, beliko tik issiaiskinti kurie brandai patikimesni ir man jokios sraiges nebaisios bus biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2013 03 06, 16:46)
cia kelis puslapius atgal vyko diskusija apie sudetis ( as cia kaip visada paveluotai su savo komentarais doh.gif ). tai va  as skirstau kosmetikos vertinima i dvi rusis, tai naturalistine, organine, eco produkcija, tokia gana daznai neisprendzia rimtu odos problemu ir gali kelti alergija pvz. ivairus eteriniai aliejai ir ekstraktai yra daznai blogai toleruojami jautrios odos (is savos praktikos). Ir kita kategorija tai visos kosmetikos su kokias nors laboratorijose isgaunamais veikliaisiais  ingridientais. Beje juose esantis koncervantai ir t.t. taip pat gali alergizuoti.  As pati tris metus naudojau tik ekologiskas, organiskas priemones ir turiu pasakyti kad jokio skirtumo , pagerejimo savo plauku ar odos bukleje nepastebejau, bet laikas nestovi ir po truputi pradejau pastebeti pirmuosius odos suglebimo pozymius. todel pradejau zvalgytis i stipresne kosmetika. kazkodel man atrodo kad azija kuri siaip pirmauja technologiju srityje , turetu tureti ir neblogai isvystytas technologijas kosmetikoss srityje. Tai va dabar esu uzsidegus  atrasti  sau nauju produktu azijos rinkoje, beliko tik issiaiskinti kurie brandai patikimesni ir man jokios sraiges nebaisios bus biggrin.gif  4u.gif

Aš visom keturiom tau pritariu,o kokia tavo oda? Man kažkaip atrodė, kad MIZON thumbup.gif thumbup.gif užsisakiau kelias priemones ir laukiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(CoCo-D @ 2013 03 06, 21:44)
Aš visom keturiom tau pritariu,o kokia tavo oda? Man kažkaip atrodė, kad MIZON  thumbup.gif  thumbup.gif  užsisakiau kelias priemones ir laukiu  g.gif

Na jei susitvarkyciau su ja tai ji butu normali, taciau ne taip viskas paprasta... siaip mano oda labai reaguoja i hormonu svyravimus ir tam tikrais menesio periodais tampa labai jautri, kemsasi poros ir t zona pradeda gerokai blizgeti. iseinu i lauka oda gauna salcio ir iskart nuserpetoja. ne gana to pradejo rysketi pirmosios rauksleles apie akis verysad.gif . galvoju kad man reiketu nusipirkti koki planini odos prieziuros rezima pradedant nuo to kad reiketu nuraminti oda, tada grazinti jai prarasta dregme ir gerai pamaitinti ( taciau kad nekimstu poru) ir jau ant galo galvosim apie skaistinima, stangrinima, rauksleliu lyginima...

gal turit kokiu pasiulymu?

einu apie MiZon skaityti
Atsakyti
CrazyGirlfriend,
jei neklystu, kažkada į naujų kosmetikos pirkinių temą buvote įkėlusi lyg ir azijietiškus skaitalus (su tokia pūkuota kempinėle) g.gif Gal galite papasakoti apie juos (ar patinka, kokia spalva ir pan.) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 03 07, 08:16)
Aaaai, tu ne LT?
Ir pas tave irgi neateina?
Tada gal tiksliai jų pačių unsure.gif
Tfū blyn, prisisakiau po vieną prekę iš skirtingų pardavėjų, ot dabar turėsiu laimės visą tavorą medžiodama lotuliukas.gif

man tai toks vaizdas, kad strigti pradėjo, kai aš šitą temą sukūriau doh.gif gal neatlaiko antplūdžio? laugh.gif
victory, spalvytės swatch yra pirmam šios temos puslapy, o ant veido dar nesugebėjau išbandyt doh.gif lotuliukas.gif tai nelabai ką galiu pasakyt kol kas mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Ogi vakar pagaliau gavau ilgai laukta CC krema. Skaiciau, merginos laukia nesulaukia siuntinuku.Tai va, as irgi laukiau sio kremo 34 dienas, maniau,reiks skelbti paieska E-bay'juje smile.gif Kiek teko pirkti visokiu daiktu nuo kosmetikos iki kaininiu, geriausi, bent jau man, japonai ir taiwanieciai. Ups..atsiprasau, ne i tema.
Taigi apie CC cream. kaip visada labai miela pakuote smile.gif Dabar apie pati krema. Malonios konsistencijos, gerai uzsitepa, nieko nemaskuoja!!! (teko persalimo pedsakus ant virsaus bb'ku maskuoti). Iskart veido oda pasirode balta kaip lavono,bet po siek tiek laiko kremas prisitaike prie odos, suteike jai aksomini toki ivaizdi Nezinau kaip turetu sviteti oda, bet jai sitaip, tai nusvitau smile.gif)) Gerai maskuoja poras ir islygina veido oda, uz ka jam pliusas. Minusas: rauksles, spuogeliai ir kiti pavasario "malonumaI' lieka su jumis smile.gif Zodziu, vasarai labai tiks. Dar karta pirkciau? Taip!
Gaila, kad mazai informacijos internete apie si krema. radau tik Kosmetista.ru bloge.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gokusen: 07 kovo 2013 - 17:13