Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.)

Šiandien išbandžiau MISSHA tušą. Patvirtinu,kad patiko ir pateisina kiekvieną išleistą jam $. Vakare blakstienos kaip ką tik padažytos. Tiesa, prieš MISSHA naudojau KANEBO Kate tušo pagrindą su plaukeliais. Reziume: pirkite ir nesigailėsite.
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2013 03 05, 20:41)
Šiandien išbandžiau MISSHA tušą. Patvirtinu,kad patiko ir pateisina kiekvieną išleistą jam $. Vakare blakstienos kaip ką tik padažytos. Tiesa, prieš MISSHA naudojau KANEBO Kate tušo pagrindą su plaukeliais. Reziume: pirkite ir nesigailėsite.

Kurį tušą būtent išbandėte 3D,4D ar dar kokį nors kitą? Taip pat domintu atsiliepimas apie tušą be tušo pagrindo. smile.gif
Atsakyti
Kurį tušą būtent išbandėte 3D,4D ar dar kokį nors kitą? Taip pat domintu atsiliepimas apie tušą be tušo pagrindo. smile.gif

MISSHA 3D.
Be pagrindo nepasakysiu, nes skubos tvarka reikia pagrindą pribaigti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gokusen: 05 kovo 2013 - 19:57
QUOTE(Salomeja @ 2013 03 05, 16:55)
ne nu pas mus (LT) net žakės iš parafino atseit yra blogos ir turi būti iš vaško smile.gif

Aš tik klausiu ar ten gana padori kosmetika ir sava sudėtimi ar tas pats š kaip ir pas mus droguose ir pan smile.gif Na man norisi, bet baisu kažkaip smile.gif Pirkau akių šėšėlių 120 paletę, tai sudėtį buvo visi blogiukai apie kuriuos kala į galvą, kad blogis blogis blogis, parabenai ir t.t.  smile.gif

biggrin.gif
Bet tai kad matai, jei ta sudėtis surašyta korėjietiškai, tai fig ten suprasi biggrin.gif
O parabenas tai kaip suvokiu tiesiog konservantas mastau.gif
Žinai ko ten tiksliai yra - sraigių tų ten, snarglių. Aš tą kremą su sraigių snargliais ebay krepšin susidėjau ir žiūriu. Antra diena žiūriu. Nesiryžtu pirkti, nors tu ką lotuliukas.gif

QUOTE(CoCo-D @ 2013 03 05, 17:18)
O aš labai norėčiau lygios, skaisčios porcelianinės odos mirksiukas.gif

mastau.gif Aš tai irgi ne prieš. Na ir kas, jei bus baltoka, mes gi baltieji ir esam biggrin.gif Be to, turim sočiai egipto žemių ir bronzerių biggrin.gif

Klausykitės, aš užduosiu labai durną klausimą kaip žmogus UŽSISAKĘS BB kremą biggrin.gif Kas iš esmės tie BB yra? Kremai ar krempudra? Juos lyg rekomenduoja tepti ne ant kremo, o tiesiai ant veido. O krempudrą tada kur? Dar ant viršaus?

Užsisakė boba, o paskui susimąstė lotuliukas.gif Na, aš blondinė, čia ir pasimatė lotuliukas.gif

QUOTE(liusinda @ 2013 03 05, 19:06)
CrazyGirlfriend nu ir kas ,kad ne naujoke,tik norejau suzinot is kokiu psl.perkat ir tiek. jei sunku atsakyt,tai isvis nereikejo rasyt  4u.gif

Tai kad lygiai pirmam temos puslapy tai parašyta. Jei neklystu, nes temą skaičiau vakar, netgi pačiam pirmam poste. O temą perskaičius, dar parduotuvių belekiek galima rasti!
Papildyta:
QUOTE(Gokusen @ 2013 03 05, 20:56)
Kurį tušą būtent išbandėte 3D,4D ar dar kokį nors kitą? Taip pat domintu atsiliepimas apie tušą  be tušo pagrindo. smile.gif

MISSHA 3D.
Be pagrindo nepasakysiu, nes skubos tvarka reikia pagrindą pribaigti smile.gif

O... Aš turiu tą problemą, kad man visi tušai kraupiai nubėga. Jau net nedažau apatinių blakstienų, bet vis tiek! Kažkokiu durnu kampu blakstienos biggrin.gif Ar tokiu atveju verta dairytis į jų tušus?

Ir ką reiškia tušo pagrindas? Toks daikc, perkamas komplekte su tušu, ar visai atskiras, perkamas atskirai, su ten tais plaušais?
Atsakyti
noa, bb kremas yra gydomųjų savybių turintis kremas + krem.pudra, kuris prisitaiko prie odos atspalvio, palygina odą, ir maskuoja, jei norisi, galima užtvirtinti biria pudra 4u.gif ta prasme krem.pudros jau nebereikia su BB schmoll.gif 4u.gif bet kai kurie sausina odą, tai, manau, reikia atsirinkti g.gif man liole triple action bb spuogus panaikino per dieną thumbup.gif sudėtį galima išguglinti, o sraigės tai ir man nedrąsu lotuliukas.gif
dėl blogiukų aš neapsispredžiu, turiu porą knygų, bet neįtikino dar galutinai, man dauguma natūralių produktų kemša poras, nors ir Estee Lauder kemša, tai kaip žinot irnesakyk.gif
Gokusen, jei nuotrauką keliate iš kompiuterio, reikia ją pirmiausiai įkelti į internetinę talpyklę, paprasčiausios radikal.ru arba imageschack.us, ir tuomet nukopijuoti paveiksliuko adresą, ir įkelti per mygtuką img kurį matote virš žinutės, kai ją rašote, jei nuotrauka jau yra internete, reikia paspaudus dešinį klavišą ant jos pasirinkti "kopijuoti paveikslėlio adresą", ir atėjus į forumą rašant žinutę taipogi paspausti img mygtuką, ir įklijuoti nukopijuotą adresą 4u.gif ar aiškiau? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazyGirlfriend: 05 kovo 2013 - 21:21
QUOTE(Noa @ 2013 03 05, 21:49)

Aš ir vis pasižiūriu produktus su sraigių sekretu, ar kaip ten jis, bet vis kažkaip susišlykščiu. Eurokose net veido kaukę porą minučių turėjau rankose, bet atgal į lentyną padėjau.
Šiaip, kiek aš suprantu (galit mane ir pataisyti), kad BB kremas tai tarsi nauja veido priežiūros priemonė, gal net galima įvardinti kaip naują kosmetikos kategoriją g.gif BB kremas, dar vadinamas Blemish balm (lietuviškai trūkumų/dėmių/defektų balzamas), yra tarsi kremo ir krempudros mišinys, nes iš dalies yra skirtas ne tik odos defektams maskuoti, sukurti nepriekaištingos odos efektą, bet ir gydyti, tausoti odą. Kiek suprantu tai ir patys BB kremai kaip ir kreminės pudros būna silpnai, vidutiniškai ir smarkiai maskuojantys. Nors internete rašoma, kad kai kurios panelės naudoja BB kremus, kaip makiažo pagrindus (ant jų dar pudrą krauną blink.gif), nors paprastai BB kremas naudojamas vietoj kreminės pudros. Kita vertus kiek teko domėtis (nors pati turiu tik vieną BB kremą blush2.gif , bet ačiū visagaliui google biggrin.gif ) BB kremas nelabai gali pakeisti kremo, nes odai trūktų drėkinimo. Aplamai didžioji dalis BB kremų yra labiau skirta riebesnei arba normaliai odai, nors yra skirtų ir sausai.
Kas liečia azijietiškus tušus manau, kad jums būtų galima juos išbandyti, nes kadangi jie skirti azijietiškam/ drėgnokam ir karštokam klimatui bei jų pačių blakstienos nėra tokios riestos kaip europiečių (t.y. tokios labiau palinkę ax.gif ) tai jie sukurti taip, kad ne taip lengvai nubėga, kaip kažkas minėjo kai kuriuos net sunku nuo blakstienų nugramdyti biggrin.gif
Aš kadangi sudėtyse kosmetikos nei Bum Bum tai nelabai gilinuosi, kas tame kreme yra lotuliukas.gif

p.s
liusinda kaip jau temoje buvo kalbėta didžiąją dalį azijietiškos kosmetikos siunčiamės iš ebay, buvo mineti net keli patikimi ir nepatikimi pardavėjai, tai pat aš pati rašiau dvi parduotuves (www.cosmetic-love.com ir www.roseroseshop.com/en/) bei nurodžiau jų trūkumus ir privalumus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dreamless: 05 kovo 2013 - 21:27
QUOTE(dreamless @ 2013 03 05, 22:24)
Kas liečia azijietiškus tušus manau, kad jums būtų galima juos išbandyti, nes kadangi jie skirti azijietiškam/ drėgnokam ir karštokam klimatui bei jų pačių blakstienos nėra tokios riestos kaip europiečių (t.y. tokios labiau palinkę  ax.gif ) tai jie sukurti taip, kad ne taip lengvai nubėga, kaip kažkas minėjo kai kuriuos net sunku nuo blakstienų nugramdyti biggrin.gif

O, čia tai tiksliai! jei jau tušas bėga dabar, tai prie +35 jis bėgs dar gražiau! O jei nebėgs, tai nebėgs... Galų gale, ne karvę kainuoja. Jei koks dioras bėga, taigi labiau pikta! O man jis, nelabasis, bėga dry.gif

Pradėjau googlint, ir atradau, kad ir neazijiečių firmos tuos BB kremus gamina! Va:
http://eu.strawberry...hField=bb cream

Bet kad tokie aplamai yra, tik šitoj temoj sužinojau biggrin.gif Pažiūrėjus tuos jų puslapius atrodo, kad tas BB kremas - pas juos toks įprastas, būtinas produktas, kaip koks lūpdažis. Yra BB kremai, yra kita kosmetika... biggrin.gif

Galvoju - gal tiesiog azijiečiai daug greičiau madas ir naujoves perima? Nes jie ten iš tikro dėl madų pasimaišę. Aš ant šmutkių pastebėjau. Nespėja koks grandas išleist kolekcijos - jau broliai iš Azijos kažką panašaus gamina ir ybėjuj stumia! Šiaip aišku, pagal grandus visi tie fast fashion tinklai asortimentą formuoja - nu ten visi zara, mango, top shop angliškas... Bet Azija aplenkia juos visus! Dar zara tik chanel modelius podpolnai fotografuoja, o kiniečiai jau kepa biggrin.gif Kokybė gal ir šūdina, užtat vaizdas madingas!

Žėkit, kokie azijiečių madų blogai. Pamėgink rasti ką nors panašaus - labą dieną! Bus po metų, o Lietuvoj - po dviejų - trijų!

Tai gal ir su kosmetika tas pats?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 05 kovo 2013 - 21:49
taip ir yra, nors BB kremas išrastas Vokietijoje, bet Azijoje jie labai paplito ir jau dešimtmečius naudojami/garbinami. Šitą madą kažkada pagaliau užmatė ir "normalūs" bei high-end kosmetikos gamintojai, todėl dabar BB kremų yra ir pas maybelline, ir pas dior.. Bet "tikrieji" manau skaitosi iš Azijos smile.gif beje jie dažnai turi labai aukšą SPF, nes joms ten laaabai svarbu išlaikyti kuo baltesnę veido spalvą smile.gif
Atsakyti
šiaip bb kremas išrastas vokietijoje, man rodos padengti randams po plastinės operacijos, jei pamenu teisingai, tačiau amerikietiški/europietiški bb kremai yra visai kas kita schmoll.gif ir daugumoje atveju visiškas nesusipratimas, ypač high-end firmų doh.gif
tai daugiau lengvo maskavimo pudra ir tiek irnesakyk.gif iš mano bandytų ne azijietiškų firmų, padoriausias pasirodė gosh'o, baisiausi maybelline ir dior unsure.gif
o dabar jau ir cc kremai yra - color correction 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 03 05, 22:47)

Jei gerai pamenu, tai pradžioje BB kremus išrado vokietijoje, juos po chirurginių procedūrų skirdavo naudoti, kad apsaugoti oda. Kaip sakant pradžioje tai buvo medicininis preparatas. biggrin.gif Paskui azijiečiai jį pasigavo ir paleido į masinę gamybą. BB kremai greitai išpopuliarėjo pietų korėjoje ir Japonijoje, o po kiek laiko nuo azijiečių BB kremus perėmė ir likęs pasaulis. Kažkas iš forumiečių buvo įmetęs iš youtube filmuką, kuriame mergina lygina vakarietiškus ir azijietiškus BB kremus, patariu pažiūrėti smile.gif Šiaip kaip pagalvoji azijos rinka labai didelė (kiek gyventojų) ir jų grožio industrija, tarp jų ir kosmetikos gamintojai, skiria daug dėmesio naujų, vis efektyvesnių produktų sukūrimui.
Šiaip paskaičius užsienietiškus blogus daugelis merginų sako, kad azijietiškos kosmetikos kokybė yra gera, net ir kalbant apie mažiau žinomus, neprestižinius/neprabangius prekės ženklus. Nors aišku ir ten pasitaiko visiško šlamšto bei reik žiūrėti, kur perki, kad neįsigyti neorginalo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dreamless: 05 kovo 2013 - 22:10
aš dėjau tą nuorodą, tik neberandu dabar, nors tu ką doh.gif ten kažkur po emiliuxas postų turi būti, tingiu visą temą skaityt blush2.gif
Gokusen,buvau praleidusi tą postą, dabar tik pamačiau, jog sakėt, kad bendradarbei atsirado alergija nuo Missha tušo, jame yra augalinio vaško, turbūt dėl to 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 03 05, 22:58)
o dabar jau ir cc kremai yra - color correction  4u.gif

Viena ausim kažką apie CC kremus esu girdėjusi, kad tai kažkas net geriau nei BB kremai lygtai. Įdomu kuo jie yra ypatingi g.gif gal yra jau išbandžiusių?
Atsakyti