QUOTE(dreamless @ 2013 03 05, 11:23)
QUOTE(julkanos @ 2013 03 05, 08:45)
Julkanos prisiminiau, kad Etude house AC spot powder buvote įsigijusi ir sakėte, kad pavieniams spuogiukams neblogas dalykas. Gal jūs bandėte ir ant tų vadinamų giluminių spuogų, kaži kaip jiems
Ir kurį geriau spuogams pirkti ar tą ružavuose buteliukuose ar tą žalią rinkinuką, kuris jums labiau patiko.
Gal kas nors aplamai galėtų, ką nuo spuogų parekomenduoti? O gal kas bandėte pleistriukus pvz. Missha skin trouble spot speedy solution?
bandžiau viskam net žaizdeliams, superinis dalykas, bent jau man labai tinkantis, pagrindinis skirtumas tarp musu iprastu peroksidu ir salicilo tai kad visiškai nesausina odos, nors ir tirpalas visiškas spitritas bet jis išdžiusta ir ryte ta vieta pripudrinta bet kaip su riebiu kremu atrodo, giluminiu neturejau, bet anyta čia prie noses nuo peršalimo iškylo bjaurybiu tai papraše pasitept po dveju dienu jau nieko nebeliko, o spalvos buteliuku kaip suprantu tik tuo ir skyriasi, nes ten ta pati rožine pudra, gan taupus bet vandenukas baigiasi gereičiau o pudros dugnuje lieka apie puse tai aš spirituota tonka kuris man idealus įpiliau ir
, mažus spuogelis per nakti išnaikina, vertas demesio pirkinys, bet tie tyrs mažuliai bus per akis jei nera acne lyga, pleistrukus nematau reikalo pirk nes kiek ten tu veikliuju medžiagu ant tu "kliju" gali uždet, diena juos į viešą vietą neužklijosi o nakčiai tiks ir pink powder