Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.)

QUOTE(emiliuxas @ 2013 03 04, 02:04)
tai va , taikliai pasakyta doh.gif .  dabar kol dar tie visi produktai tik pakeliui pas mane, jau spejau prisiskaityti kad BB kremus reiketu nuvalti hidrofiliniais valikliais, tai va jau ir sito man reikia, dar reiketu kazkokio tai stebuklingo hialiurono rugsties losjono odai ( kuris parduodamas azojoje po viena buteliuka kas 4 sekundes rolleyes.gif ) ir dar reiketu nuo spuogu ko nors,ir  dar, kad pabalintu, pagrazintu oda ir...........

O koks to losjono pavadinimas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2013 03 04, 01:04)
tai va , taikliai pasakyta doh.gif .  dabar kol dar tie visi produktai tik pakeliui pas mane, jau spejau prisiskaityti kad BB kremus reiketu nuvalti hidrofiliniais valikliais, tai va jau ir sito man reikia, dar reiketu kazkokio tai stebuklingo hialiurono rugsties losjono odai ( kuris parduodamas azojoje po viena buteliuka kas 4 sekundes rolleyes.gif ) ir dar reiketu nuo spuogu ko nors,ir  dar, kad pabalintu, pagrazintu oda ir...........

Hidrofilinį valiklį galima patiems padaryti. Esu išbandžiusi jį ne tik BB kremui nuvalyti, bet ir japonišką tušą lengvai nuplauna. Kažkodėl su Shiseido Majorca valikliai sunkiai susidoroja. Hmm..reikia priminti dukrai,kad vėl noriu hidrofilinio aliejuko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2013 03 04, 22:00)
Hidrofilinį valiklį galima patiems padaryti. Esu išbandžiusi jį ne tik BB kremui nuvalyti, bet ir japonišką tušą lengvai nuplauna. Kažkodėl su Shiseido Majorca valikliai sunkiai susidoroja. Hmm..reikia priminti dukrai,kad vėl noriu hidrofilinio aliejuko  g.gif

pati darausi hidrofilini
150ml vinogiu kauliuku aliejus (arba koks kitas patinkantis, dabar stovi linu semenu tai po savaites ji kaip pagrindini naudosiu) + 25-30ml polisorbat80+ 15ml vit E +keli lašai vit A
tik kad reikia prieš kiekviena naudojima pakratyt buteliuka biggrin.gif
idealiausiai man tinkantys, eteriniu nededu nes akis valausi labai intensyviai, vandeniui atsparu tuša nuvalo kuo puikiausiai, žiema tik toki naudoju nes ašaroja akis nuo šalčio

gal kas naudojo MISSHA tušus 3D arba 4D , kaina juokinga rusijos forumose arba keikia arba svaigsta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 04 kovo 2013 - 22:14
gal kas naudojo MISSHA tušus 3D arba 4D , kaina juokinga rusijos forumose arba keikia arba svaigsta g.gif
[/quote]

Missha naudoja mano dukra ir jai labai patinka.Jau antrą kartą jai pirkau. Bendradarbė pasakė,jai prasidėjo alergija nuo šito tušo. Va ir suprask žmogau g.gif
Rytoj išbandysiu ant savo blakstienų ir pasakysiu kas ir kaip.
Atsakyti
QUOTE(CoCo-D @ 2013 03 04, 10:47)
O koks to losjono pavadinimas? ax.gif

as maciau ji video tik , pas rusaites, atrodo cia sitas Hlada Labo
Papildyta:
QUOTE(julkanos @ 2013 03 04, 23:13)
pati darausi hidrofilini
150ml vinogiu kauliuku aliejus (arba koks kitas patinkantis, dabar stovi linu semenu tai po savaites ji kaip pagrindini naudosiu) + 25-30ml polisorbat80 + 15ml vit E +keli lašai vit A

kur gauti "tai" kas cia per daiktas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiliuxas: 05 kovo 2013 - 00:51
QUOTE(emiliuxas @ 2013 03 05, 01:50)
as maciau ji video tik , pas rusaites, atrodo cia sitas Hlada Labo
Papildyta:

kur gauti "tai" kas cia per daiktas?

jis alieju padaro "nuplaunamu" su vandeniu, yra dar polisorbat 20 atlieka tas pačias funkcijas bet aliejus jau konsistencijos kaip vanduo, o su tuo nepraranda tos aliejines strukturos
visose parduotuvese kur prekiauja ekologisškos kosmetikos gaminimui parduotuvese, jainuoja kaipeikos biggrin.gif
aliejus perku parduotuvese "aliejus" 250ml ~10lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 05 kovo 2013 - 07:47
O kaip tų azijietiškų kosmetikų sudėtis? Bandžiau išsirinkti kokį nors BB savo išsiplėtusių porų odai. Bet ten kur sudėtį rašo, tai pamatau antru numeriu kokį parafiną ar kitą baisų žodį, tai baisu pirkt. Ne tai, kad būčiau natūralistė, ne, naudoju čia vietinius karts nuo karto "šūdukus", kaip garnier ir pan., bet visada gi gąsdina tai ko nežinai.
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 03 05, 08:45)

Julkanos prisiminiau, kad Etude house AC spot powder buvote įsigijusi ir sakėte, kad pavieniams spuogiukams neblogas dalykas. Gal jūs bandėte ir ant tų vadinamų giluminių spuogų, kaži kaip jiems g.gif Ir kurį geriau spuogams pirkti ar tą ružavuose buteliukuose ar tą žalią rinkinuką, kuris jums labiau patiko.
Gal kas nors aplamai galėtų, ką nuo spuogų parekomenduoti? O gal kas bandėte pleistriukus pvz. Missha skin trouble spot speedy solution?
Atsakyti
QUOTE(dreamless @ 2013 03 05, 11:23)
QUOTE(julkanos @ 2013 03 05, 08:45)

Julkanos prisiminiau, kad Etude house AC spot powder buvote įsigijusi ir sakėte, kad pavieniams spuogiukams neblogas dalykas. Gal jūs bandėte ir ant tų vadinamų giluminių spuogų, kaži kaip jiems g.gif Ir kurį geriau spuogams pirkti ar tą ružavuose buteliukuose ar tą žalią rinkinuką, kuris jums labiau patiko.
Gal kas nors aplamai galėtų, ką nuo spuogų parekomenduoti? O gal kas bandėte pleistriukus pvz. Missha skin trouble spot speedy solution?

bandžiau viskam net žaizdeliams, superinis dalykas, bent jau man labai tinkantis, pagrindinis skirtumas tarp musu iprastu peroksidu ir salicilo tai kad visiškai nesausina odos, nors ir tirpalas visiškas spitritas bet jis išdžiusta ir ryte ta vieta pripudrinta bet kaip su riebiu kremu atrodo, giluminiu neturejau, bet anyta čia prie noses nuo peršalimo iškylo bjaurybiu tai papraše pasitept po dveju dienu jau nieko nebeliko, o spalvos buteliuku kaip suprantu tik tuo ir skyriasi, nes ten ta pati rožine pudra, gan taupus bet vandenukas baigiasi gereičiau o pudros dugnuje lieka apie puse tai aš spirituota tonka kuris man idealus įpiliau ir thumbup.gif, mažus spuogelis per nakti išnaikina, vertas demesio pirkinys, bet tie tyrs mažuliai bus per akis jei nera acne lyga, pleistrukus nematau reikalo pirk nes kiek ten tu veikliuju medžiagu ant tu "kliju" gali uždet, diena juos į viešą vietą neužklijosi o nakčiai tiks ir pink powder biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2013 03 05, 11:12)
O kaip tų azijietiškų kosmetikų sudėtis? Bandžiau išsirinkti kokį nors BB savo išsiplėtusių porų odai. Bet ten kur sudėtį rašo, tai pamatau antru numeriu kokį parafiną ar kitą baisų žodį, tai baisu pirkt.

O ką tas parafinas maišo?

Aš vakar skaičiau šitą temą, skaičiau skaičiau, perskaičiau, susipainiojau, kažką užsisakiau - kažkokį BB, turiu omeny, ir dabar sėdžiu, akis vartau. Jokios sudėties nežiūrėdama lotuliukas.gif

Susidariau vaizdą, kad korėjietes labiausiai jaudina du dalykai - spuogai ir per tamsi veido oda biggrin.gif Man atrodo, ten 90 proc. kosmetikos skirta spuogams gydyti. Jos ką, be kosmetikos visos tokios spuoguotos?
Pas mus tai mergos celiulitą gydo, raukšles lygina ir bronzinasi laugh.gif Jos turbūt tokių nė žodžių nežino? biggrin.gif

Atsakyti

QUOTE(Noa @ 2013 03 05, 14:14)
O ką tas parafinas maišo?

ne nu pas mus (LT) net žakės iš parafino atseit yra blogos ir turi būti iš vaško smile.gif

Aš tik klausiu ar ten gana padori kosmetika ir sava sudėtimi ar tas pats š kaip ir pas mus droguose ir pan smile.gif Na man norisi, bet baisu kažkaip smile.gif Pirkau akių šėšėlių 120 paletę, tai sudėtį buvo visi blogiukai apie kuriuos kala į galvą, kad blogis blogis blogis, parabenai ir t.t. smile.gif

Bet gal azijiečiai savęs neskriaudžia ir visai neblogai ten viskas, ne?
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2013 03 05, 14:53)
lb, o is kur perkat? 4u.gif

jūs jau ne naujokė, turėtumėt žinoti, kad prieš klausiant, reiktų temą paskaityt visą 4u.gif biggrin.gif
o azijietės be makiažo tikrai baisios - turiu minty odos atžvilgiu, užtenka youtube get ready with me vaizdelius pažiūrėti unsure.gif
Atsakyti